Zodiac Wheel


2 ani in urma 31 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zodiac Wheel:

Vezi ce-ti prezic astrele cu ajutorul jocului Zodiac Wheel slot, un joc care a fost lansat la finele anului 2017 de compania EGT cu o tematica de astrologie si premii uimitoare de pana la 60,000 credite. Astrologul si frumoasa ghicitoare sunt doua din cele mai pretiose simboluri din joc iar la polul opus, premiile inferioare sunt oferite de simbolurile traditionale precum J, Q, K si As in forma de talisman.
Jocul la aparate online Zodiac Wheel vine cu o interfata simpla in care sunt incluse un total de cinci linii fixe si 5 tamburi.
Simbolul cu roata astrologica este un simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 2, 3 si 4. De asemenea, jocul include doua simboluri scatter, reprezentate de o carte si o mapa. Primul simbol poate debloca un premiu de pana la 10,000 credite iar al doilea simbol poate aparea pe tamburii 1, 3 si 5 si poate da un premiu de 2,000 credite pentru cinci simboluri identice pe o linie. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zodiac Wheel este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The Explorers
2 ani in urma
17 Jucate
Wild Shark
2 ani in urma
12 Jucate
Call of the Colosseum
5 ani in urma
16 Jucate
2 Dragons
3 ani in urma
17 Jucate
Hot Shoot 3D
7 ani in urma
16 Jucate
Orca
2 ani in urma
15 Jucate
Extreme slot
7 ani in urma
20 Jucate
Tiger Heart
3 ani in urma
16 Jucate
Slot Pots
7 ani in urma
14 Jucate
Twisted Circus
8 ani in urma
16 Jucate
Temple of Tut
2 ani in urma
15 Jucate
Aparate cu masini
7 ani in urma
0 Jucate