Zodiac Wheel


2 ani in urma 118 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zodiac Wheel:

Vezi ce-ti prezic astrele cu ajutorul jocului Zodiac Wheel slot, un joc care a fost lansat la finele anului 2017 de compania EGT cu o tematica de astrologie si premii uimitoare de pana la 60,000 credite. Astrologul si frumoasa ghicitoare sunt doua din cele mai pretiose simboluri din joc iar la polul opus, premiile inferioare sunt oferite de simbolurile traditionale precum J, Q, K si As in forma de talisman.
Jocul la aparate online Zodiac Wheel vine cu o interfata simpla in care sunt incluse un total de cinci linii fixe si 5 tamburi.
Simbolul cu roata astrologica este un simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 2, 3 si 4. De asemenea, jocul include doua simboluri scatter, reprezentate de o carte si o mapa. Primul simbol poate debloca un premiu de pana la 10,000 credite iar al doilea simbol poate aparea pe tamburii 1, 3 si 5 si poate da un premiu de 2,000 credite pentru cinci simboluri identice pe o linie. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zodiac Wheel este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lord of the Ocean
6 ani in urma
226 Jucate
Egyptian Heroes
7 ani in urma
72 Jucate
Lucky Ladys Charm
8 ani in urma
118 Jucate
Unicorn Legend
3 ani in urma
117 Jucate
Lost Secret of Atlantis
7 ani in urma
108 Jucate
Aparate cu fructe
8 ani in urma
0 Jucate
Flame Fruits
6 ani in urma
95 Jucate
Super Slot
8 ani in urma
70 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
8 ani in urma
102 Jucate
Slot bar 777
8 ani in urma
77 Jucate
Simple Slots
7 ani in urma
78 Jucate
Tenis de masa online
8 ani in urma
81 Jucate