Zeus Strike


cod adsense
3 ani in urma 191 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zeus Strike:

Pasionatii de jocuri inspirate din mitologia greciei antice se pot bucura de un alt joc slot care il are ca protagonist principal pe Zeus intitulat Zeus Strike. Jocul include o serie de simboluri cu diferiti zei din grecia antica precum Heracle, zeul zilei, al luminii și al artelor, Apollo si Artemis. Jocul ca la aparate Zeus Strike te transpora într-o lume antică unde poti descoperi legendele celor doisprezece olimpieni din grecia antica.
Jocul de pacanele Zeus Strike prezinta o structura moderna cu un total de 25 linii de plata integrate intr-o configuratie de 5×3 coloane. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 25 credite.
Simbolul wild este cel mai profitabil simbol, poate genera un premiu de 7,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. Calul înaripat este un simbol scatter si iti da sansa de a castiga pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zeus Strike este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Ring
6 ani in urma
284 Jucate
Silver Fang
8 ani in urma
178 Jucate
Gorilla Moon
4 ani in urma
185 Jucate
Dolphin Coast
3 ani in urma
192 Jucate
Double Hot
3 ani in urma
269 Jucate
Vegas Paradise
8 ani in urma
152 Jucate
8 Dragons
4 ani in urma
246 Jucate
Electra Slot
8 ani in urma
183 Jucate
Savanna King
7 ani in urma
182 Jucate
Book of Cleopatra
3 ani in urma
250 Jucate
Neptunes Fortune Megaways
8 luni in urma
169 Jucate
India Slot
8 ani in urma
214 Jucate