Zeus Strike


cod adsense
4 ani in urma 466 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zeus Strike:

Pasionatii de jocuri inspirate din mitologia greciei antice se pot bucura de un alt joc slot care il are ca protagonist principal pe Zeus intitulat Zeus Strike. Jocul include o serie de simboluri cu diferiti zei din grecia antica precum Heracle, zeul zilei, al luminii și al artelor, Apollo si Artemis. Jocul ca la aparate Zeus Strike te transpora într-o lume antică unde poti descoperi legendele celor doisprezece olimpieni din grecia antica.
Jocul de pacanele Zeus Strike prezinta o structura moderna cu un total de 25 linii de plata integrate intr-o configuratie de 5×3 coloane. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 25 credite.
Simbolul wild este cel mai profitabil simbol, poate genera un premiu de 7,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. Calul înaripat este un simbol scatter si iti da sansa de a castiga pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zeus Strike este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cleopatras Treasure
8 ani in urma
501 Jucate
Wild Rockets la aparate
10 ani in urma
308 Jucate
Tripeaks Solitaire
10 ani in urma
382 Jucate
Pandora’s Box
10 ani in urma
325 Jucate
Egyptian Riches
10 ani in urma
443 Jucate
Devils 7 Slot
9 ani in urma
357 Jucate
Book Of Maya
6 ani in urma
407 Jucate
Excalibur ca la aparate
10 ani in urma
287 Jucate
Monkey business slot
9 ani in urma
306 Jucate
Juicy Fruits
9 ani in urma
445 Jucate
Age of Troy
8 ani in urma
406 Jucate
Crazy Monkey 2
5 ani in urma
435 Jucate