Zeus Strike


cod adsense
5 ani in urma 600 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zeus Strike:

Pasionatii de jocuri inspirate din mitologia greciei antice se pot bucura de un alt joc slot care il are ca protagonist principal pe Zeus intitulat Zeus Strike. Jocul include o serie de simboluri cu diferiti zei din grecia antica precum Heracle, zeul zilei, al luminii și al artelor, Apollo si Artemis. Jocul ca la aparate Zeus Strike te transpora într-o lume antică unde poti descoperi legendele celor doisprezece olimpieni din grecia antica.
Jocul de pacanele Zeus Strike prezinta o structura moderna cu un total de 25 linii de plata integrate intr-o configuratie de 5×3 coloane. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 25 credite.
Simbolul wild este cel mai profitabil simbol, poate genera un premiu de 7,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. Calul înaripat este un simbol scatter si iti da sansa de a castiga pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zeus Strike este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joc la aparate Wild Wolf
11 ani in urma
410 Jucate
Stop The Bus
11 ani in urma
401 Jucate
Sizzling Hot Quattro
6 ani in urma
490 Jucate
Gemstone Jackpot
9 ani in urma
555 Jucate
Sizzling Hot 6 Extra Gold
6 ani in urma
436 Jucate
Fruit Slot
8 ani in urma
581 Jucate
Devils 7 Slot
10 ani in urma
457 Jucate
Captain Venture
8 ani in urma
449 Jucate
Aztec Trasures
9 ani in urma
625 Jucate
Frog Hunter
5 ani in urma
685 Jucate
100 Pandas
9 ani in urma
649 Jucate
Prissy Princess
7 ani in urma
548 Jucate