Zeus Strike


cod adsense
4 ani in urma 319 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zeus Strike:

Pasionatii de jocuri inspirate din mitologia greciei antice se pot bucura de un alt joc slot care il are ca protagonist principal pe Zeus intitulat Zeus Strike. Jocul include o serie de simboluri cu diferiti zei din grecia antica precum Heracle, zeul zilei, al luminii și al artelor, Apollo si Artemis. Jocul ca la aparate Zeus Strike te transpora într-o lume antică unde poti descoperi legendele celor doisprezece olimpieni din grecia antica.
Jocul de pacanele Zeus Strike prezinta o structura moderna cu un total de 25 linii de plata integrate intr-o configuratie de 5×3 coloane. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 25 credite.
Simbolul wild este cel mai profitabil simbol, poate genera un premiu de 7,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. Calul înaripat este un simbol scatter si iti da sansa de a castiga pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zeus Strike este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mermaid Queen
7 ani in urma
241 Jucate
Fruit Cocktail
9 ani in urma
1526 Jucate
Venezia d’Oro
4 ani in urma
254 Jucate
Poker cu prietenii
9 ani in urma
555 Jucate
Oonga Boonga
9 ani in urma
236 Jucate
The Great Egypt
4 ani in urma
299 Jucate
Flaming Hot
7 ani in urma
385 Jucate
Unicorn Magic
4 ani in urma
332 Jucate
Fruits Evolution
7 ani in urma
225 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
8 ani in urma
239 Jucate
Secret Forest
9 ani in urma
308 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
6 ani in urma
334 Jucate