Zeus Strike


cod adsense
5 ani in urma 545 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Zeus Strike:

Pasionatii de jocuri inspirate din mitologia greciei antice se pot bucura de un alt joc slot care il are ca protagonist principal pe Zeus intitulat Zeus Strike. Jocul include o serie de simboluri cu diferiti zei din grecia antica precum Heracle, zeul zilei, al luminii și al artelor, Apollo si Artemis. Jocul ca la aparate Zeus Strike te transpora într-o lume antică unde poti descoperi legendele celor doisprezece olimpieni din grecia antica.
Jocul de pacanele Zeus Strike prezinta o structura moderna cu un total de 25 linii de plata integrate intr-o configuratie de 5×3 coloane. Pariul maxim care poate fi setat de jucator este de 25 credite.
Simbolul wild este cel mai profitabil simbol, poate genera un premiu de 7,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. Calul înaripat este un simbol scatter si iti da sansa de a castiga pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Zeus Strike este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Five Line Mystery
6 ani in urma
474 Jucate
Heart of Gold
9 ani in urma
438 Jucate
Seven Bar
10 ani in urma
399 Jucate
Lady’s Charms
8 ani in urma
466 Jucate
Lady of the Moon
7 ani in urma
547 Jucate
Throne of Egypt
9 ani in urma
363 Jucate
Alien Robots
10 ani in urma
331 Jucate
Tripeaks Halloween
10 ani in urma
349 Jucate
Slotopol
10 ani in urma
657 Jucate
Hitman Slot
10 ani in urma
350 Jucate
Horus Temple
7 ani in urma
530 Jucate
First Class Traveler
8 ani in urma
411 Jucate