Wonderheart


cod adsense
3 ani in urma 202 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wonderheart:

Seria de jocuri slot realizate de EGT continua azi cu un joc inspirat din lumea basmelor numit Wonderheart. Este un joc la aparate plin de aventura unde poti intalni personaje celebre din lumea Disney precum Alice, un iepure alb, o omida, castelul vrajitoarei, un trandafir alb si unul rosu si simbolurile care completeaza simbolurile regulare precum J, Q, K si As. De asemenea, jocul vine echipat cu o caracteristica de rotiri automate unde ai posibilitatea de a castiga pana la 7 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului de castel. Designul jocului este impresionant iar grafica si animatiile sunt de asemenea de calitate superioara.
Jocul la aparate Wonderheart prezinta o structura clasica de 5×3 tamburi cu 20 linii fixe de bet si un sold de 5,000 monede. Pariul maxim care poate fi atribuit unei singure runde este de 400 credite.
Daca acumulezi 3, 4 sau 5 simboluri de castel pe tamburii 2, 3 si 4 poti debloca o runda de bonificatie care ofera instant pana la 7 rotiri automate. Simbolul cu Alice poate genera un premiu fantastic de 400,000 cand pariul per runda este de 400 credite. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wonderheart este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits’N’Stars: Holiday Edition
4 ani in urma
168 Jucate
Mermaids Millions
7 ani in urma
179 Jucate
Castle Solitaire
9 ani in urma
240 Jucate
5 Great Star
3 ani in urma
312 Jucate
Double Pay Spin Poker
8 ani in urma
184 Jucate
Spin Video Poker Deluxe
8 ani in urma
173 Jucate
Cluedo
8 ani in urma
202 Jucate
Aquarium Slot
8 ani in urma
184 Jucate
Isis
6 ani in urma
205 Jucate
Bugs la aparate
9 ani in urma
204 Jucate
Dragons Myth
6 ani in urma
171 Jucate
Spiderman
8 ani in urma
243 Jucate