Wolves! Wolves! Wolves!


2 ani in urma 16 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolves! Wolves! Wolves!:

Exploreaza lanturile muntoase din nordul Americii cu ajutorul jocului Wolves! Wolves! Wolves! slot si descopera legenda culturii native americane multumita companiei Playtech care a lansat recent acest joc. Acest joc vine creat cu o tema originala unde sunt incluse o serie de simboluri din natura precum lupi, cai, șoimi si alte elemente regulare. De asemenea, acest joc include patru simboluri traditionale care pot genera cele mai mici plati din joc. Simbolul de totem este un simbol wild si poate genera un premiu fix de 1,500 credite cand cinci dintre aceste simboluri aterizeaza pe o linie activa.
Wolves! Wolves! Wolves! este un joc la aparate optimizat pentru telefoanele mobile care include un format de 5×3 tamburi si un total de 40 moduri de castig unice.
Acest joc ofera accesul la o singura caracteristia de bonus numita Mystic Totem care se activeaza aleatoriu in orice joc regular iar tamburii se pot transforma pana la 9 randuri oferid pana la 10 linii de castig suplimentare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolves! Wolves! Wolves! este primul joc adaugat in data de 24-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

7 Oceans
5 ani in urma
14 Jucate
Egyptian Heroes
6 ani in urma
16 Jucate
Dolphin Treasure
3 ani in urma
16 Jucate
Wild West
7 ani in urma
12 Jucate
Secrets Of Poseidon
4 ani in urma
16 Jucate
Hot Shot Progressive
2 ani in urma
19 Jucate
Lady of the Moon
4 ani in urma
17 Jucate
7’s Wild
3 ani in urma
11 Jucate
Simple Jackpot Slots
7 ani in urma
16 Jucate
Pharaoh’s Gold III
3 ani in urma
20 Jucate
Kiss la aparate
7 ani in urma
20 Jucate
Cirese ca la aparate
7 ani in urma
19 Jucate