Wolves! Wolves! Wolves!


cod adsense
2 ani in urma 155 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolves! Wolves! Wolves!:

Exploreaza lanturile muntoase din nordul Americii cu ajutorul jocului Wolves! Wolves! Wolves! slot si descopera legenda culturii native americane multumita companiei Playtech care a lansat recent acest joc. Acest joc vine creat cu o tema originala unde sunt incluse o serie de simboluri din natura precum lupi, cai, șoimi si alte elemente regulare. De asemenea, acest joc include patru simboluri traditionale care pot genera cele mai mici plati din joc. Simbolul de totem este un simbol wild si poate genera un premiu fix de 1,500 credite cand cinci dintre aceste simboluri aterizeaza pe o linie activa.
Wolves! Wolves! Wolves! este un joc la aparate optimizat pentru telefoanele mobile care include un format de 5×3 tamburi si un total de 40 moduri de castig unice.
Acest joc ofera accesul la o singura caracteristia de bonus numita Mystic Totem care se activeaza aleatoriu in orice joc regular iar tamburii se pot transforma pana la 9 randuri oferid pana la 10 linii de castig suplimentare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolves! Wolves! Wolves! este primul joc adaugat in data de 24-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dolphin Gold
6 ani in urma
142 Jucate
Spectrum
4 ani in urma
179 Jucate
Warlords: Crystals of Power
4 ani in urma
165 Jucate
The Last Crusade HD
6 ani in urma
138 Jucate
Eye of the Amulet
3 ani in urma
142 Jucate
Aparate  cupidon
8 ani in urma
122 Jucate
Show Girls
4 ani in urma
122 Jucate
Cirese la aparate
8 ani in urma
190 Jucate
Kings of Chicago
7 ani in urma
145 Jucate
Wonder Slots
8 ani in urma
167 Jucate
Thunder slots
8 ani in urma
131 Jucate
Sharky
8 ani in urma
205 Jucate