Wolf Rising


cod adsense
5 ani in urma 515 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Rising:

Wolf Rising este un alt joc slot creat si lansat de IGT care invita toti jucatorii intr-o frumoasa aventura in inima junglei periculoase unde au posibilitatea de a descoperi multe specii de lupi. Acest joc de pacanele online este considerat de majoritatea specialistilor inlocuitorul jocului la aparate Wolf Run care este unul din cele mai apreciate jocuri din lumea intreaga. Fata de versiune veche a acestui joc, versiunea noua vine cu un ecran diferit unde sunt incluse pana la 5 tamburi si 8 randuri.
In acest joc ai ocazia sa joci cu 100 linii care pot fi modificate oricand de jucator. Pretul maxim care poate fi alocat pe o singura linie este de 30 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de totem si un simbol bonus care are puterea de a activa partida de rotiri gratuite. Initial cu 3 simboluri de bonus poti castiga pana la 5 rotiri gratuite dar bonusul poate fi redeclanşat de mai multe ori, până la un număr maxim de 255 de învârtiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Rising este primul joc adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The Explorers
5 ani in urma
446 Jucate
Indian Dreaming
9 ani in urma
469 Jucate
Chinese new year slot
10 ani in urma
323 Jucate
Lucky Drink
6 ani in urma
408 Jucate
Indian Gold
5 ani in urma
537 Jucate
Raindance
10 ani in urma
406 Jucate
Grace of Cleopatra
8 ani in urma
373 Jucate
Mega Joker
8 ani in urma
879 Jucate
Book of Fortune
5 ani in urma
487 Jucate
10001 Nights
2 ani in urma
696 Jucate
Sweet Life 2
10 ani in urma
390 Jucate
Rome and Egypt
10 ani in urma
517 Jucate