Wolf Rising


cod adsense
4 ani in urma 218 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Rising:

Wolf Rising este un alt joc slot creat si lansat de IGT care invita toti jucatorii intr-o frumoasa aventura in inima junglei periculoase unde au posibilitatea de a descoperi multe specii de lupi. Acest joc de pacanele online este considerat de majoritatea specialistilor inlocuitorul jocului la aparate Wolf Run care este unul din cele mai apreciate jocuri din lumea intreaga. Fata de versiune veche a acestui joc, versiunea noua vine cu un ecran diferit unde sunt incluse pana la 5 tamburi si 8 randuri.
In acest joc ai ocazia sa joci cu 100 linii care pot fi modificate oricand de jucator. Pretul maxim care poate fi alocat pe o singura linie este de 30 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de totem si un simbol bonus care are puterea de a activa partida de rotiri gratuite. Initial cu 3 simboluri de bonus poti castiga pana la 5 rotiri gratuite dar bonusul poate fi redeclanşat de mai multe ori, până la un număr maxim de 255 de învârtiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Rising este primul joc adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruit Mania
7 ani in urma
214 Jucate
The Finer Reels of Life
9 ani in urma
181 Jucate
Ancient Script
3 ani in urma
232 Jucate
Ocean Slots
8 ani in urma
200 Jucate
Superfruit 7
4 ani in urma
205 Jucate
Silver Lion
6 ani in urma
205 Jucate
Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
241 Jucate
Pandora’s Box
9 ani in urma
198 Jucate
Potion Factory
8 ani in urma
224 Jucate
Fruit Sensation
8 ani in urma
192 Jucate
Lucky Roulette
9 ani in urma
178 Jucate
Gorilla Chief 2
9 ani in urma
236 Jucate