Wolf Rising


cod adsense
3 ani in urma 157 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Rising:

Wolf Rising este un alt joc slot creat si lansat de IGT care invita toti jucatorii intr-o frumoasa aventura in inima junglei periculoase unde au posibilitatea de a descoperi multe specii de lupi. Acest joc de pacanele online este considerat de majoritatea specialistilor inlocuitorul jocului la aparate Wolf Run care este unul din cele mai apreciate jocuri din lumea intreaga. Fata de versiune veche a acestui joc, versiunea noua vine cu un ecran diferit unde sunt incluse pana la 5 tamburi si 8 randuri.
In acest joc ai ocazia sa joci cu 100 linii care pot fi modificate oricand de jucator. Pretul maxim care poate fi alocat pe o singura linie este de 30 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de totem si un simbol bonus care are puterea de a activa partida de rotiri gratuite. Initial cu 3 simboluri de bonus poti castiga pana la 5 rotiri gratuite dar bonusul poate fi redeclanşat de mai multe ori, până la un număr maxim de 255 de învârtiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Rising este primul joc adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Jungla Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Immortals
2 ani in urma
228 Jucate
Moon Shadow
5 ani in urma
171 Jucate
Reel Steal
8 ani in urma
142 Jucate
Magic Money
8 ani in urma
143 Jucate
Safari Heat
8 ani in urma
137 Jucate
The Gladiator
6 ani in urma
170 Jucate
Garden Party
8 ani in urma
183 Jucate
Flame Fruits
7 ani in urma
185 Jucate
5 Lions Dance
7 luni in urma
173 Jucate
Wild Thing
4 ani in urma
152 Jucate
Aparate slot cu cirese
8 ani in urma
123 Jucate
Billiard Blitz
8 ani in urma
120 Jucate