Wolf Moon – Aristocrat


cod adsense
5 ani in urma 430 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
5 ani in urma
540 Jucate

Sloturi Populare

Thor
10 ani in urma
605 Jucate
Crazy Doctor
9 ani in urma
385 Jucate
Pyramid Solitaire
10 ani in urma
639 Jucate
Slot cu pirati
10 ani in urma
477 Jucate
Apex Wizard
6 ani in urma
626 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
364 Jucate
Unicorn Magic
5 ani in urma
463 Jucate
The Great Pyramid
4 ani in urma
551 Jucate
Book of Ra 3D
8 ani in urma
487 Jucate
Double Diamond
6 ani in urma
528 Jucate
Garden Party
10 ani in urma
549 Jucate
BlackJack21
10 ani in urma
321 Jucate