Wolf Moon – Aristocrat

Wolf Moon – Aristocrat

2 ani in urma 3 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
2 ani in urma
3 Jucate

Sloturi Populare

Poker gratis
8 ani in urma
4 Jucate
Table Blackjack
7 ani in urma
4 Jucate
Slingo super slot
7 ani in urma
2 Jucate
101 Lions
2 ani in urma
2 Jucate
Fruits of Ra
6 ani in urma
3 Jucate
Chinese new year slot
7 ani in urma
3 Jucate
Always Hot Deluxe
4 ani in urma
53 Jucate
Dolphin’s World
2 ani in urma
5 Jucate
Pot of Gold
7 ani in urma
4 Jucate
Iron man
7 ani in urma
3 Jucate
Hotline
2 ani in urma
8 Jucate
Japanese Caribbean Poker
7 ani in urma
3 Jucate