Wolf Moon – Aristocrat


cod adsense
5 ani in urma 485 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
6 ani in urma
593 Jucate

Sloturi Populare

Bingo Slot
10 ani in urma
438 Jucate
Highway Kings Pro
11 ani in urma
400 Jucate
Japanese Caribbean Poker
10 ani in urma
433 Jucate
Crescent Solitaire
11 ani in urma
445 Jucate
The Mask of Zorro
6 ani in urma
464 Jucate
Monkey business slot
10 ani in urma
429 Jucate
Gorilla Chief 2
11 ani in urma
545 Jucate
Quick Hit Black Gold
8 ani in urma
419 Jucate
Super Nudge 6000
11 ani in urma
432 Jucate
Pamplona
10 ani in urma
626 Jucate
Lovely Lady
6 ani in urma
545 Jucate
Super Slot
11 ani in urma
403 Jucate