Wolf Moon – Aristocrat


cod adsense
3 ani in urma 235 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
4 ani in urma
232 Jucate

Sloturi Populare

Majestic King Expanded Edition
1 an in urma
371 Jucate
Lucky Pandas
9 ani in urma
170 Jucate
40 Flaming Lines
4 ani in urma
207 Jucate
Big Red
3 ani in urma
186 Jucate
Doctor Love
8 ani in urma
159 Jucate
Highway Kings Pro
8 ani in urma
205 Jucate
Fisticuffs 3D slot
8 ani in urma
183 Jucate
Summer Queen
4 ani in urma
199 Jucate
Pirate 2
7 ani in urma
250 Jucate
Riches of India
9 ani in urma
194 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
318 Jucate
The Mask of Zorro
4 ani in urma
241 Jucate