Wolf Moon – Aristocrat


cod adsense
4 ani in urma 364 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
5 ani in urma
474 Jucate

Sloturi Populare

The Great Pyramid
4 ani in urma
476 Jucate
Land of Gold
5 ani in urma
267 Jucate
Highway Kings
10 ani in urma
345 Jucate
Bullion Bars
7 ani in urma
411 Jucate
Temple of Secrets
6 ani in urma
322 Jucate
Boom Brothers
10 ani in urma
265 Jucate
Mr Cashback
10 ani in urma
281 Jucate
Halloween Jack
4 ani in urma
402 Jucate
Legendary Rome
5 ani in urma
546 Jucate
2 Times Wild
10 ani in urma
308 Jucate
Carti 21
9 ani in urma
553 Jucate
Germinator
9 ani in urma
443 Jucate