Wolf Moon – Aristocrat


2 ani in urma 116 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
3 ani in urma
121 Jucate

Sloturi Populare

Demolition Squad
8 ani in urma
102 Jucate
Alba neagra
8 ani in urma
226 Jucate
Joc de biliard
8 ani in urma
120 Jucate
Savannah Cash
3 ani in urma
111 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
7 ani in urma
167 Jucate
10 Burning Heart
3 ani in urma
104 Jucate
Hot Choice
3 ani in urma
160 Jucate
Roulette American
8 ani in urma
108 Jucate
Book of Games
3 ani in urma
110 Jucate
Treasure of Horus
4 ani in urma
120 Jucate
Celtic Goddess
2 ani in urma
118 Jucate
Easter Egg Slots
8 ani in urma
99 Jucate