Wolf Moon – Aristocrat


cod adsense
3 ani in urma 172 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wolf Moon – Aristocrat:

Daca iti doresti o noua calatorie in universul necunoscut al creaturilor misterioase intalnite in padurile din nordul Americii atunci poti juca Wolf Moon slot, un joc foarte bine executat care ofera multiple sanse de castig.
Tematica acestui joc este identica cu tematica jocului ca la aparate Wolf Moon de Aristocrat iar elementele intalnite in timpul partidei sunt asemenatoare cu jocul adaugat azi.
Configuratia jocului de pacanele Wolf Moon este moderna si vine echipata cu 6 tamburi, 4 randuri si un numar nelimitat de linii castigatoare oferit de functia XtraReel Power.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este de luna plina care serveste ca simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 3 si 4. Simbolul de fulg de nea este un simbol scatter si poate plati in orice pozitie pe ecran. Cel mai mare premiu din joc are o valoare de 625 credite si poate fi obtinut cu x5 simboluri pe o linie. Bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wolf Moon – Aristocrat este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Lupi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Wolf Moon
3 ani in urma
197 Jucate

Sloturi Populare

Nemo’s Voyage
3 ani in urma
161 Jucate
It Came From Venus
8 ani in urma
130 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
4 ani in urma
154 Jucate
Kitty Glitter
8 ani in urma
171 Jucate
The Wild Wood
5 ani in urma
181 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
8 ani in urma
257 Jucate
Great Adventure
3 ani in urma
158 Jucate
Battlestar Galactica
9 ani in urma
156 Jucate
OMG Kittens
3 ani in urma
156 Jucate
Tarzan
5 ani in urma
235 Jucate
Kings of Chicago
7 ani in urma
159 Jucate
Brave Cat
4 ani in urma
256 Jucate