Witches Charm


2 ani in urma 17 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Witches Charm:

Intra in universul vrajitoarelor si descopera bogatiile acestui taram mistic cu ajutorul jocului Witches Charm slot, un joc elaborat intr-o maniera speciala de recunoscuta companie EGT Interactive. In acesta calatoria magica vei fi acompaniat de doua frumoase vrajitoare care te pot ajuta sa castigi plati fantastice. Vrajitoare cu parul mov iti poate adauga in cont pana la 15,000 monede iar vrajitoarea cu parul auriu te poate premia cu pana la 30,000 credite pentru cinci simboluri pe o linie.
Jocul la aparate Witches Charm ofera o interfata moderna unde veti gasi 15 linii fixe de plata si 5 tamburi. Pariurile pot varia in functie de optiunile jucatorului. Poti alege un pariu minim de 15 credite sau poti juca la risc cu un pariu maxim de 300 credite.
Cristalul magic are rol de simbol wild iar casa vrajitoarelor este un simbol scatter. Jucatorul poate beneficia de 15 rotiri gratuite in runda de bonificatie si de asemenea poate primi un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul Witches Charm este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Vrajitoare Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wonderheart
2 ani in urma
19 Jucate
Rock Climber Deluxe
3 ani in urma
17 Jucate
Shoot
7 ani in urma
79 Jucate
Fruitilicious
3 ani in urma
21 Jucate
Thief
7 ani in urma
19 Jucate
Elvis The King
8 ani in urma
17 Jucate
Diamond Slipper
7 ani in urma
24 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
4 ani in urma
20 Jucate
Aparate cu pisici salbatice
7 ani in urma
25 Jucate
Joker Poker
8 ani in urma
23 Jucate
Roman Empire
5 ani in urma
18 Jucate
Fruits of the Nile
3 ani in urma
19 Jucate