Wilderland


7 luni in urma 137 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wilderland:

NetEnt iti da posibilitatea sa explorezi universul zanelor cu Wilderland, o noua lansare a acestei companii care iti da accesul la 5 caracteristici interesante. Jocul vine cu o grafica foarte interesanta iar coloana sonora este superba. Simbolurile care compun acest joc sunt reprezentate de zane, spiridusi si multe alte elemente inspirate din lumea fanteziei.
Jocul la aparate Wilderland vine cu o interfata optimizata pentru platforma mobila iar configuratia include 5 tamburi cu 20 linii de castig. Jucatorii pot aplica pariuri maxime de pana la 400 per runda.
Jocul vine cu cinci simboluri wild diferite, simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. Printre caracteristicile intalnite in acest joc pot gasi functia ‘Forest Treasure’, functia ‘Magic Wild’ si nu in ultimul rand runda de rotiri gratuite.
In runda de rotiri gratuite puteti obtine un maximum de 10 rotiri pentru cinci simboluri ‘S’ in orice pozitie.
Simbolurile Wild obişnuit, Walking Wild, Expanding Walking Wild şi x2 Walking Wild inlocuiesc toate simbolurile, cu excepţia simbolurilor Scatter şi a a celorlalte simboluri Walking Wild. Simbolurile Scatter Walking Wild intocuiesc toate simbolurile, cu excepţia celorlalte simboluri Walking Wild.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wilderland este primul joc adaugat in data de 25-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Eye of RA
3 ani in urma
73 Jucate
Wild Shark
3 ani in urma
66 Jucate
Gryphons Gold
7 ani in urma
61 Jucate
Devil’s Delight
8 ani in urma
61 Jucate
Lucky Pandas
8 ani in urma
63 Jucate
Keno 707
8 ani in urma
60 Jucate
Simply Gold 2
6 ani in urma
64 Jucate
Halloween slot
8 ani in urma
61 Jucate
Wonderheart
3 ani in urma
72 Jucate
Dice and Roll
3 ani in urma
98 Jucate
Sport Slot
7 ani in urma
71 Jucate
8  Ball pool
8 ani in urma
70 Jucate