Wilderland


cod adsense
2 ani in urma 674 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wilderland:

NetEnt iti da posibilitatea sa explorezi universul zanelor cu Wilderland, o noua lansare a acestei companii care iti da accesul la 5 caracteristici interesante. Jocul vine cu o grafica foarte interesanta iar coloana sonora este superba. Simbolurile care compun acest joc sunt reprezentate de zane, spiridusi si multe alte elemente inspirate din lumea fanteziei.
Jocul la aparate Wilderland vine cu o interfata optimizata pentru platforma mobila iar configuratia include 5 tamburi cu 20 linii de castig. Jucatorii pot aplica pariuri maxime de pana la 400 per runda.
Jocul vine cu cinci simboluri wild diferite, simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. Printre caracteristicile intalnite in acest joc pot gasi functia ‘Forest Treasure’, functia ‘Magic Wild’ si nu in ultimul rand runda de rotiri gratuite.
In runda de rotiri gratuite puteti obtine un maximum de 10 rotiri pentru cinci simboluri ‘S’ in orice pozitie.
Simbolurile Wild obişnuit, Walking Wild, Expanding Walking Wild şi x2 Walking Wild inlocuiesc toate simbolurile, cu excepţia simbolurilor Scatter şi a a celorlalte simboluri Walking Wild. Simbolurile Scatter Walking Wild intocuiesc toate simbolurile, cu excepţia celorlalte simboluri Walking Wild.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wilderland este primul joc adaugat in data de 25-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cupidon Slot
9 ani in urma
327 Jucate
Wild Wiches
10 ani in urma
332 Jucate
Fruitilicious
5 ani in urma
347 Jucate
Oriental Tiger
8 ani in urma
307 Jucate
Master snooker
10 ani in urma
506 Jucate
Joker Slot
9 ani in urma
349 Jucate
Spin Video Poker Deluxe
10 ani in urma
343 Jucate
Greek Gods
3 ani in urma
766 Jucate
Just Jewels Deluxe
9 ani in urma
699 Jucate
Aparate cu fete
10 ani in urma
425 Jucate
20 Diamonds
5 ani in urma
586 Jucate
20 Burning Hot
5 ani in urma
511 Jucate