Wilderland


10 luni in urma 201 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wilderland:

NetEnt iti da posibilitatea sa explorezi universul zanelor cu Wilderland, o noua lansare a acestei companii care iti da accesul la 5 caracteristici interesante. Jocul vine cu o grafica foarte interesanta iar coloana sonora este superba. Simbolurile care compun acest joc sunt reprezentate de zane, spiridusi si multe alte elemente inspirate din lumea fanteziei.
Jocul la aparate Wilderland vine cu o interfata optimizata pentru platforma mobila iar configuratia include 5 tamburi cu 20 linii de castig. Jucatorii pot aplica pariuri maxime de pana la 400 per runda.
Jocul vine cu cinci simboluri wild diferite, simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. Printre caracteristicile intalnite in acest joc pot gasi functia ‘Forest Treasure’, functia ‘Magic Wild’ si nu in ultimul rand runda de rotiri gratuite.
In runda de rotiri gratuite puteti obtine un maximum de 10 rotiri pentru cinci simboluri ‘S’ in orice pozitie.
Simbolurile Wild obişnuit, Walking Wild, Expanding Walking Wild şi x2 Walking Wild inlocuiesc toate simbolurile, cu excepţia simbolurilor Scatter şi a a celorlalte simboluri Walking Wild. Simbolurile Scatter Walking Wild intocuiesc toate simbolurile, cu excepţia celorlalte simboluri Walking Wild.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wilderland este primul joc adaugat in data de 25-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Rock Climber Deluxe
4 ani in urma
116 Jucate
The Great Pyramid
2 ani in urma
124 Jucate
Video Poker
8 ani in urma
97 Jucate
The Explorers
3 ani in urma
124 Jucate
Slick Riches
4 ani in urma
110 Jucate
Lion Explorer
2 ani in urma
128 Jucate
Fireworks slots
8 ani in urma
139 Jucate
Big Kahuna Slot
8 ani in urma
92 Jucate
Wild West
7 ani in urma
109 Jucate
Eye of Horus
3 ani in urma
347 Jucate
HellRaiser
6 ani in urma
106 Jucate
Poker la aparate flash
8 ani in urma
103 Jucate