Wild Shark


cod adsense
3 ani in urma 184 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Shark:

Amatic Industries iti da posibilitatea de a explora adancurile oceanului cu Wild Shark slot, un joc unde poti descoperi comori care pot fi transformate in bani si cateva caracteristici de bonus care iti da pana la 5 rotiri gratuite. Jocul include o gama de simboluri de creaturi marine precum rechini, pesti de diferite culori, broaste testoase si multe alte elemente gasite pe fundul oceanului.
Jocul de pacanele Wild Shark vine cu o formula de 5×4 taburi, 50 linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
Simbolul de rechin este un simbol wild iar simbolul de bonus este un simbol special si iti permite sa castigi o runda de 5 rotiri gratuite daca acest simbol aterizeaza de 3, 4 sau 5 ori pe aceeasi linie.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Shark este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Strolling Staxx: Cubic Fruits
3 ani in urma
215 Jucate
Madder Scientist
8 ani in urma
176 Jucate
Cleopatras Treasure
6 ani in urma
217 Jucate
Big Top
7 ani in urma
192 Jucate
5 Great Star
2 ani in urma
284 Jucate
Table online
9 ani in urma
242 Jucate
Book Of Maya
5 ani in urma
229 Jucate
South Park
8 ani in urma
171 Jucate
Versailles Gold
6 ani in urma
342 Jucate
Phantom Cash
9 ani in urma
195 Jucate
Cleopatra Gold
1 an in urma
447 Jucate
Dead or Alive
9 ani in urma
173 Jucate