Wild Shark


2 ani in urma 82 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Shark:

Amatic Industries iti da posibilitatea de a explora adancurile oceanului cu Wild Shark slot, un joc unde poti descoperi comori care pot fi transformate in bani si cateva caracteristici de bonus care iti da pana la 5 rotiri gratuite. Jocul include o gama de simboluri de creaturi marine precum rechini, pesti de diferite culori, broaste testoase si multe alte elemente gasite pe fundul oceanului.
Jocul de pacanele Wild Shark vine cu o formula de 5×4 taburi, 50 linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
Simbolul de rechin este un simbol wild iar simbolul de bonus este un simbol special si iti permite sa castigi o runda de 5 rotiri gratuite daca acest simbol aterizeaza de 3, 4 sau 5 ori pe aceeasi linie.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Shark este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits Kingdom
6 ani in urma
82 Jucate
Hot Choice
3 ani in urma
122 Jucate
Quick Hit Las Vegas
6 ani in urma
87 Jucate
Book of Queen
2 ani in urma
146 Jucate
Royal Dynasty
6 ani in urma
68 Jucate
Lucky Hot
3 ani in urma
98 Jucate
Mermaids Millions
6 ani in urma
75 Jucate
Star Trek
7 ani in urma
83 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
3 ani in urma
82 Jucate
Golden 7s -demo mode
3 luni in urma
83 Jucate
Lucky 8 Line
7 ani in urma
81 Jucate
Adams la aparate
8 ani in urma
67 Jucate