Wild Shark


cod adsense
4 ani in urma 241 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Shark:

Amatic Industries iti da posibilitatea de a explora adancurile oceanului cu Wild Shark slot, un joc unde poti descoperi comori care pot fi transformate in bani si cateva caracteristici de bonus care iti da pana la 5 rotiri gratuite. Jocul include o gama de simboluri de creaturi marine precum rechini, pesti de diferite culori, broaste testoase si multe alte elemente gasite pe fundul oceanului.
Jocul de pacanele Wild Shark vine cu o formula de 5×4 taburi, 50 linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
Simbolul de rechin este un simbol wild iar simbolul de bonus este un simbol special si iti permite sa castigi o runda de 5 rotiri gratuite daca acest simbol aterizeaza de 3, 4 sau 5 ori pe aceeasi linie.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Shark este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Elektra
9 ani in urma
342 Jucate
Majestic King Expanded Edition
2 ani in urma
535 Jucate
Unicorn Magic
4 ani in urma
332 Jucate
Stash of the Titans
9 ani in urma
222 Jucate
Tiki Torch
5 ani in urma
303 Jucate
Double Diamond
5 ani in urma
315 Jucate
Pride and Prey
3 ani in urma
413 Jucate
Big Dollar Slots
9 ani in urma
186 Jucate
Penguin Style
5 ani in urma
366 Jucate
Rainforest Dream
7 ani in urma
257 Jucate
Slingo super slot
9 ani in urma
282 Jucate
Diamond Queen
10 ani in urma
274 Jucate