Wild Shark


cod adsense
4 ani in urma 327 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Shark:

Amatic Industries iti da posibilitatea de a explora adancurile oceanului cu Wild Shark slot, un joc unde poti descoperi comori care pot fi transformate in bani si cateva caracteristici de bonus care iti da pana la 5 rotiri gratuite. Jocul include o gama de simboluri de creaturi marine precum rechini, pesti de diferite culori, broaste testoase si multe alte elemente gasite pe fundul oceanului.
Jocul de pacanele Wild Shark vine cu o formula de 5×4 taburi, 50 linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
Simbolul de rechin este un simbol wild iar simbolul de bonus este un simbol special si iti permite sa castigi o runda de 5 rotiri gratuite daca acest simbol aterizeaza de 3, 4 sau 5 ori pe aceeasi linie.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Shark este primul joc adaugat in data de 17-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate slots cu fructe
10 ani in urma
321 Jucate
Vikings Expansion
8 ani in urma
354 Jucate
Football Rules
9 ani in urma
306 Jucate
Wonderheart
5 ani in urma
366 Jucate
Polar Fox
9 ani in urma
373 Jucate
Fantastic Four
9 ani in urma
472 Jucate
Zeus the Thunderer
7 ani in urma
492 Jucate
Resident  3
10 ani in urma
503 Jucate
Jack Hammer 2
10 ani in urma
498 Jucate
Poker Antic
9 ani in urma
338 Jucate
5 Lions
5 ani in urma
325 Jucate
Pride and Prey
4 ani in urma
549 Jucate