Wild Scarabs


cod adsense
4 ani in urma 397 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Scarabs:

Wild Scarabs este cel mai nou titlu creat si lansat in luna iunie de faimosa companie Microgaming, un slot video care vă oferă posibilitatea de a obţine premii valoroase de până la 104.000 credite intr-o singura runda de joc. Acest joc nou vine cu o tematica egipteana şi are un ecran adaptabil pentru orice dispozitiv mobil de ultimă generaţie. În fundal, veţi vedea un peisaj cu un cer senin albastru şi simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de Ankh, Horus, Anubis şi 4 simboluri de valoare inferioară reprezentate de pietre preţioase. Jocul la aparate online Wild Scarabs include 243 moduri de a câştiga răspândite într-o grilă 5×3 role şi un buget de 2.000 monede.
Pariul maxim acceptat pe toate liniile este de 60 de monede. Jocul Wild Scarabs include următoarele caracteristici speciale: simbolul joker care este reprezentat de un gandac şi acţionează ca un înlocuitor pentru simbolul Scatter, simbolul scatter care este reprezentat de o amuleta, si doua caracteristici speciale dintre care una iti da sansa de a debloca pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Scarabs este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Fruit Mania
8 ani in urma
333 Jucate
Sizzling Hot
10 ani in urma
550 Jucate
Maximum
8 ani in urma
520 Jucate
30 Spicy Fruits
6 ani in urma
596 Jucate
Diamond Jackpots
5 ani in urma
417 Jucate
Riches of Ra
9 ani in urma
321 Jucate
Jacks T-Rex
10 ani in urma
319 Jucate
Simple Jackpot Slots
9 ani in urma
312 Jucate
Eye of the Amulet
5 ani in urma
434 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
2 ani in urma
707 Jucate
Midnight  Jewels
9 ani in urma
324 Jucate
Zanzibar
8 ani in urma
315 Jucate