Wild Scarabs


cod adsense
3 ani in urma 280 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild Scarabs:

Wild Scarabs este cel mai nou titlu creat si lansat in luna iunie de faimosa companie Microgaming, un slot video care vă oferă posibilitatea de a obţine premii valoroase de până la 104.000 credite intr-o singura runda de joc. Acest joc nou vine cu o tematica egipteana şi are un ecran adaptabil pentru orice dispozitiv mobil de ultimă generaţie. În fundal, veţi vedea un peisaj cu un cer senin albastru şi simbolurile încorporate în joc sunt reprezentate de Ankh, Horus, Anubis şi 4 simboluri de valoare inferioară reprezentate de pietre preţioase. Jocul la aparate online Wild Scarabs include 243 moduri de a câştiga răspândite într-o grilă 5×3 role şi un buget de 2.000 monede.
Pariul maxim acceptat pe toate liniile este de 60 de monede. Jocul Wild Scarabs include următoarele caracteristici speciale: simbolul joker care este reprezentat de un gandac şi acţionează ca un înlocuitor pentru simbolul Scatter, simbolul scatter care este reprezentat de o amuleta, si doua caracteristici speciale dintre care una iti da sansa de a debloca pana la 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild Scarabs este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Sloturi de Microgaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Dolphin’s World
4 ani in urma
193 Jucate
Blood Suckers
9 ani in urma
211 Jucate
Blackjack 3D
8 ani in urma
267 Jucate
Aztec Moon
6 ani in urma
184 Jucate
PandaMania
4 ani in urma
210 Jucate
Creature From the Black Lagoon
8 ani in urma
169 Jucate
Rage of the Seas
1 an in urma
257 Jucate
Rocky
9 ani in urma
280 Jucate
Magic Rewards
3 ani in urma
213 Jucate
Katana Deluxe
4 ani in urma
379 Jucate
Magic Princess
8 ani in urma
173 Jucate
Alba neagra
9 ani in urma
501 Jucate