Wild 7


2 ani in urma 93 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Wild 7:

Daca vrei sa simti adevarta valoare a numarului 7 atunci trebuie sa joci Wild 7 slot, un joc ca la aparate cu fructe si septari care a fost lansat de curand de compania Amatic. Jocul are un format clasic si vine cu un stil retro iar grafica si animatiile sunt bune. Majoritatea simbolurilor sunt fructe trafitionale precum cirese, pepeni si lamai iar restul simbolurilor sunt septari si o stea de culare verde.
Jocul de pacanele Wild 7 include o structura clasica de 5×3 tamburi si 10 linii de bet. Compania Amatic iti da posibilitatea de a juca cu un pariu maxim de 100 credite.
Simbolul de septar rosu este un simbol care poate aduce un premiu de 100,000 credite iar simbolurile de struguri si prune pot produce 15,000 credite pentru cinci simboluri aterizate pe o linie.
In acest joc ai un simbol wild si un simbol scatter, reprezentat de o stea verde. Acest simbol poate aparea in orice pozitie pe tamburi si de asemenea, plateste pana la 50,000 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Wild 7 este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe aparate cu fructe Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Jungle Slot
8 ani in urma
81 Jucate
Hall of Gods
8 ani in urma
73 Jucate
Desert Treasure 2
8 ani in urma
82 Jucate
Egyptian Goddess
6 ani in urma
111 Jucate
Euro Slot
7 ani in urma
102 Jucate
Solitaire
8 ani in urma
99 Jucate
Dog Casher
8 ani in urma
79 Jucate
Poker pe plaja
8 ani in urma
84 Jucate
King of the Aztecs
7 ani in urma
77 Jucate
Fruit Gold slot
7 ani in urma
75 Jucate
Resident  3
8 ani in urma
127 Jucate
Aces and Faces
6 ani in urma
81 Jucate