LINKURI SPONSORIZATE  Vikings -NetEnt

  115 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Vikings -NetEnt:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Exploreaza mitologia nordica si lupta pentru suprematie in Vikings, un nou slot online creat si publicat in noiembrie 2018 de compania NetEnt. Tematica acestui joc este inspirata din filmul cu acelasi nume iar personajele care anima acest joc sunt interpretate de Floki, Bjorn, Ragnar si Lagertha. Jocul are o structura complexa si include intre 5 si 7 tamburi si ofera intre 243 si 78,125 linii de castig. In acest joc ai posibilitatea de a te bucura de premii de pana la 200,000 credite cu 27 simboluri identica sau de premii de pana la 150,000 credie cu 24 simboluri identice.
  In timpul jocului poti profita de 3 caracteristici principale care iti vor da accesul la multiplicatori, rotiri gratuite si simboluri misterioase care pot genera premii surpriza.
  Atunci când un simbol Viking complet stivuit aterizează complet pe zona Hotspot, toate celelalte simboluri Viking din zona de joc din afara Hotspot sunt transformate în simbolul Viking care a aterizat în zona Hotspot.
  Oricare din cele 4 simboluri care conune o fată este un simbol Viking. Simbolurile Viking simple si simbolurile Viking stivuite aflate pe role sunt transformate atunci când este activată Hotspot Feature.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Vikings -NetEnt este primul joc adaugat in data de 22-noiembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 115 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Vikings -NetEnt trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Vikings -NetEnt

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE