Venezia d’Oro


cod adsense
3 ani in urma 189 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Venezia d’Oro:

Daca ai o imaginatie plina de fantezii si vrei sa-ti petreci vacanta intr-un loc unic din Europa atunci poti testa in modul demo jocul Venezia d’Oro slot, un joc creat de compania EGT care te transporta intr-o minunata calatorie in Italia unde poti explora minunatul oras al indragostitilor, Venetia. Jocul include multe elemente arhitecturale din acest oras iar cel mai prolific simbol din joc este podul care iti poate aduce un premiu instant de 25,000 credite atunci cand risti si pariezi 500 credite. Alte simboluri care iti pot genera premii asemenatoare sunt un barbat imbracat in stil venetian si o frumoasa tanara. Aceste doua simboluri deblocheaza premii de pana la 20,000 credite cand x5 apar pe o linie castigatoare.
Jocul la aparate Venezia d’Oro are un format standard cu 5 role si pana la 243 forme de castig. Pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 500 credite. Simbolul de gondola serveste ca simbol wild iar simbolul de pod este un simbol special si te poate ajuta sa profiti de pana la 20 rotiri gratuite consecutiv.


INSTRUCTIUNI: Jocul Venezia d’Oro este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Western Belles
8 ani in urma
179 Jucate
Pharaohs Dream
7 ani in urma
162 Jucate
Hold Your Horses
5 ani in urma
295 Jucate
Mermaids Millions
7 ani in urma
179 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
3 ani in urma
267 Jucate
Cleopatra’s Glory
4 ani in urma
227 Jucate
Book of Queen
3 ani in urma
360 Jucate
Coral Island
8 ani in urma
188 Jucate
Horus Temple
5 ani in urma
210 Jucate
Red Sands
9 ani in urma
224 Jucate
Let it Ride
8 ani in urma
172 Jucate
Aztec Spins
1 an in urma
354 Jucate