Venezia d’Oro


cod adsense
4 ani in urma 316 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Venezia d’Oro:

Daca ai o imaginatie plina de fantezii si vrei sa-ti petreci vacanta intr-un loc unic din Europa atunci poti testa in modul demo jocul Venezia d’Oro slot, un joc creat de compania EGT care te transporta intr-o minunata calatorie in Italia unde poti explora minunatul oras al indragostitilor, Venetia. Jocul include multe elemente arhitecturale din acest oras iar cel mai prolific simbol din joc este podul care iti poate aduce un premiu instant de 25,000 credite atunci cand risti si pariezi 500 credite. Alte simboluri care iti pot genera premii asemenatoare sunt un barbat imbracat in stil venetian si o frumoasa tanara. Aceste doua simboluri deblocheaza premii de pana la 20,000 credite cand x5 apar pe o linie castigatoare.
Jocul la aparate Venezia d’Oro are un format standard cu 5 role si pana la 243 forme de castig. Pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 500 credite. Simbolul de gondola serveste ca simbol wild iar simbolul de pod este un simbol special si te poate ajuta sa profiti de pana la 20 rotiri gratuite consecutiv.


INSTRUCTIUNI: Jocul Venezia d’Oro este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Guardian Lion
6 ani in urma
378 Jucate
Silver Surfer
9 ani in urma
334 Jucate
Fruit Spin
5 ani in urma
289 Jucate
Dr Watts Up
9 ani in urma
318 Jucate
Wizard’s Ring
5 ani in urma
306 Jucate
Golden Jungle
6 ani in urma
384 Jucate
Serengeti Heat
5 ani in urma
446 Jucate
Cinderella Wintime
5 ani in urma
363 Jucate
Silly Slots
9 ani in urma
295 Jucate
Irish Magic
2 ani in urma
632 Jucate
Aparate cu fete frumoase
10 ani in urma
357 Jucate
Absolute Poker
9 ani in urma
328 Jucate