LINKURI SPONSORIZATE  Unicorn Magic

  280 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Unicorn Magic:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Recunoscuta companie Novomatic te invita sa explorezi universul fanteziei si al magiei cu Unicorn Magic slot, unul dintre cele mai interesante jocuri la aparate lansate cu multi ani in urma de Gaminator. Acest joc te transporta intr-un regat plin de magie si comori unde te poti bucura de premii fantastice si o runda de bonificatie speciala. Jocul include o serie de simboluri regulare care pot genera premii intre 10,000 si 250,000 credite demo precum o frumoasa printesa care joaca rol principal in acest joc, un unicorn care poate da un premiu de 9,000 credite cand cinci dintre ele aterizeaza pe o linie activa si un castel.
  Jocul la aparate Unicorn Magic vine configurat cu o interfata standard de 5 tamburi si 3 randuri unde sunt integrate 9 linii de bet ajustabile in orice moment al jocului. Pariul poate fi setat la o valoare minima de 1 credit pana la maximum 200 credite. Unicornul joaca rol de simbol wild in timp ce simbolul de copac magic este un simbol scatter. Daca esti norocos si capturezi pe o linie 3 sau mai multe simboluri de arbore magic, esti premiat cu pana la 15 rotiri gratuite si premii triplicate. Mult Noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Unicorn Magic este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 280 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Unicorn Magic trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Unicorn Magic

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE