Unicorn Magic


cod adsense
3 ani in urma 269 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Unicorn Magic:

Recunoscuta companie Novomatic te invita sa explorezi universul fanteziei si al magiei cu Unicorn Magic slot, unul dintre cele mai interesante jocuri la aparate lansate cu multi ani in urma de Gaminator. Acest joc te transporta intr-un regat plin de magie si comori unde te poti bucura de premii fantastice si o runda de bonificatie speciala. Jocul include o serie de simboluri regulare care pot genera premii intre 10,000 si 250,000 credite demo precum o frumoasa printesa care joaca rol principal in acest joc, un unicorn care poate da un premiu de 9,000 credite cand cinci dintre ele aterizeaza pe o linie activa si un castel.
Jocul la aparate Unicorn Magic vine configurat cu o interfata standard de 5 tamburi si 3 randuri unde sunt integrate 9 linii de bet ajustabile in orice moment al jocului. Pariul poate fi setat la o valoare minima de 1 credit pana la maximum 200 credite. Unicornul joaca rol de simbol wild in timp ce simbolul de copac magic este un simbol scatter. Daca esti norocos si capturezi pe o linie 3 sau mai multe simboluri de arbore magic, esti premiat cu pana la 15 rotiri gratuite si premii triplicate. Mult Noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Unicorn Magic este primul joc adaugat in data de 20-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Medusa MegaWays
3 ani in urma
290 Jucate
Crown of Egypt
9 ani in urma
175 Jucate
Tarzan
5 ani in urma
340 Jucate
Mustang Gold
3 ani in urma
262 Jucate
Big Kahuna Slot
8 ani in urma
181 Jucate
Wild Shark
4 ani in urma
204 Jucate
Moon Shadow
6 ani in urma
260 Jucate
Boom Brothers
9 ani in urma
161 Jucate
Beach Poker Fantasy
7 ani in urma
240 Jucate
Super 20
4 ani in urma
288 Jucate
Happy Riches
1 an in urma
399 Jucate
Super  Spin Poker
8 ani in urma
244 Jucate