LINKURI SPONSORIZATE  Unicorn Legend

  385 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Unicorn Legend:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca vrei sa afli adevata legenda despre unicorni atunci poti testa in modul demo Unicorn Legend, un joc slot creat de compania NextGen Gaming plin de aventura unde ai posibilitatea de a castiga un premiu de 2.000 credite sau poti obtine pana la 20 rotiri gratuite cu multiplicatori care variaza intre x2 si x12. Este un joc de pacanele atractiv unde vei gasi pana la 25 linii fixe si cinci tamburi. Pariul maxim care poate fi pus de jucator pe toate liniile disponibile este de 125 credite. Cel mai prolific simbol din joc este o zana frumoasa iar cu acesta poti obtine un premiu de 2.000 credite.
  Simbolul de unicorn joaca rolul de simbol wild in acest joc iar emblema de aur este un simbol scatter si cu acesta poti declansa runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 20 jocuri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Unicorn Legend este primul joc adaugat in data de 16-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Zane si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 385 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Unicorn Legend trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Unicorn Legend

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE