Ultra Hold and Spin


1 luna in urma 38 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultra Hold and Spin:

Pragmatic Play și Reel Kingdom au lansat recent slotul cu fructe Ultra Hold and Spin, un joc de tip Las Vegas care combina elementele unui joc clasic cu o functie de respin.
Acest integrează 3 role și 5 linii de castig, integreaza un RTP de 96,7% iar interfata este optimizata pentru smartphone sau tabletă.
Este compatibil cu sistemele de operare mobile, si are un design traditional gasit in multe jocuri de cazino tradiționale.
Jucatorii pot alege pariuri minime de 0,5 până la maximum 250 per runda. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt fructe și numere norocoase, numarul sapte de rosu este cel mai pretios din joc.
Jocul include un simbol wild care pot înlocui altele simboluri prezente in joc si un simbol special reprezentat de o moneda de aur care iti da accesul la functia de respin.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultra Hold and Spin este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu cirese si septari
8 ani in urma
60 Jucate
5 Great Star
2 ani in urma
125 Jucate
Safe Craker
7 ani in urma
59 Jucate
Wild Turkey slot
8 ani in urma
58 Jucate
Poker Clasic
8 ani in urma
87 Jucate
Cirese si septari la aparate
7 ani in urma
63 Jucate
Mister Money
8 ani in urma
76 Jucate
Fruits Evolution
5 ani in urma
60 Jucate
Safari King
2 ani in urma
122 Jucate
Cupidon Slot
7 ani in urma
63 Jucate
Magic Rabbit
8 ani in urma
67 Jucate
Sloturi cu fructe
8 ani in urma
72 Jucate