Ultra Hold and Spin


4 luni in urma 126 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultra Hold and Spin:

Pragmatic Play și Reel Kingdom au lansat recent slotul cu fructe Ultra Hold and Spin, un joc de tip Las Vegas care combina elementele unui joc clasic cu o functie de respin.
Acest integrează 3 role și 5 linii de castig, integreaza un RTP de 96,7% iar interfata este optimizata pentru smartphone sau tabletă.
Este compatibil cu sistemele de operare mobile, si are un design traditional gasit in multe jocuri de cazino tradiționale.
Jucatorii pot alege pariuri minime de 0,5 până la maximum 250 per runda. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt fructe și numere norocoase, numarul sapte de rosu este cel mai pretios din joc.
Jocul include un simbol wild care pot înlocui altele simboluri prezente in joc si un simbol special reprezentat de o moneda de aur care iti da accesul la functia de respin.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultra Hold and Spin este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sweetest 70s Slot
8 ani in urma
90 Jucate
Ghost Pirates Slot
8 ani in urma
97 Jucate
Frog Hunter
2 ani in urma
159 Jucate
Honey Honey Honey
1 an in urma
220 Jucate
Safari Slot
7 ani in urma
98 Jucate
The Explorers
3 ani in urma
128 Jucate
Lucky Hot
3 ani in urma
128 Jucate
Eggomatic
8 ani in urma
97 Jucate
BlackJack21
8 ani in urma
99 Jucate
Devil’s Delight
8 ani in urma
96 Jucate
Golden Jaguar
6 ani in urma
98 Jucate
Gold Fish
8 ani in urma
174 Jucate