Ultra Hold and Spin


cod adsense
1 an in urma 329 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultra Hold and Spin:

Pragmatic Play și Reel Kingdom au lansat recent slotul cu fructe Ultra Hold and Spin, un joc de tip Las Vegas care combina elementele unui joc clasic cu o functie de respin.
Acest integrează 3 role și 5 linii de castig, integreaza un RTP de 96,7% iar interfata este optimizata pentru smartphone sau tabletă.
Este compatibil cu sistemele de operare mobile, si are un design traditional gasit in multe jocuri de cazino tradiționale.
Jucatorii pot alege pariuri minime de 0,5 până la maximum 250 per runda. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt fructe și numere norocoase, numarul sapte de rosu este cel mai pretios din joc.
Jocul include un simbol wild care pot înlocui altele simboluri prezente in joc si un simbol special reprezentat de o moneda de aur care iti da accesul la functia de respin.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultra Hold and Spin este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wild Shark
4 ani in urma
225 Jucate
Santa Surprise
9 ani in urma
212 Jucate
Eye of Horus
4 ani in urma
1012 Jucate
Beach Slot
9 ani in urma
251 Jucate
Makai Video Poker
9 ani in urma
277 Jucate
Enchanted Crystals
8 ani in urma
306 Jucate
Aparate slots cu fructe
9 ani in urma
218 Jucate
The Incredible Hulk
9 ani in urma
315 Jucate
Eagles Wings
8 ani in urma
323 Jucate
Mermaid Queen
7 ani in urma
225 Jucate
Coyote Cash
9 ani in urma
261 Jucate
Savannah Cash
4 ani in urma
241 Jucate