Ultra Hold and Spin


cod adsense
9 luni in urma 228 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultra Hold and Spin:

Pragmatic Play și Reel Kingdom au lansat recent slotul cu fructe Ultra Hold and Spin, un joc de tip Las Vegas care combina elementele unui joc clasic cu o functie de respin.
Acest integrează 3 role și 5 linii de castig, integreaza un RTP de 96,7% iar interfata este optimizata pentru smartphone sau tabletă.
Este compatibil cu sistemele de operare mobile, si are un design traditional gasit in multe jocuri de cazino tradiționale.
Jucatorii pot alege pariuri minime de 0,5 până la maximum 250 per runda. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt fructe și numere norocoase, numarul sapte de rosu este cel mai pretios din joc.
Jocul include un simbol wild care pot înlocui altele simboluri prezente in joc si un simbol special reprezentat de o moneda de aur care iti da accesul la functia de respin.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultra Hold and Spin este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate Fruit
8 ani in urma
155 Jucate
Magic Dragon
4 ani in urma
146 Jucate
Super Slot
8 ani in urma
131 Jucate
Treasure under sea
8 ani in urma
147 Jucate
Dolphin’s World
3 ani in urma
158 Jucate
Star Attraction
4 ani in urma
135 Jucate
Aquarium Slot
8 ani in urma
151 Jucate
Queen Of Hearts
8 ani in urma
152 Jucate
Makai Video Poker
9 ani in urma
193 Jucate
Poker englezesc
8 ani in urma
164 Jucate
Poker II
8 ani in urma
212 Jucate
Pixies of the Forest
9 ani in urma
185 Jucate