Ultra Hold and Spin


cod adsense
12 luni in urma 261 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultra Hold and Spin:

Pragmatic Play și Reel Kingdom au lansat recent slotul cu fructe Ultra Hold and Spin, un joc de tip Las Vegas care combina elementele unui joc clasic cu o functie de respin.
Acest integrează 3 role și 5 linii de castig, integreaza un RTP de 96,7% iar interfata este optimizata pentru smartphone sau tabletă.
Este compatibil cu sistemele de operare mobile, si are un design traditional gasit in multe jocuri de cazino tradiționale.
Jucatorii pot alege pariuri minime de 0,5 până la maximum 250 per runda. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt fructe și numere norocoase, numarul sapte de rosu este cel mai pretios din joc.
Jocul include un simbol wild care pot înlocui altele simboluri prezente in joc si un simbol special reprezentat de o moneda de aur care iti da accesul la functia de respin.


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultra Hold and Spin este primul joc adaugat in data de 22-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lost
9 ani in urma
270 Jucate
Flash Arcade Solitaire
8 ani in urma
304 Jucate
Crazy Monkey
8 ani in urma
739 Jucate
Slingo super slot
8 ani in urma
179 Jucate
Royal Treasures
8 ani in urma
179 Jucate
Fructe la aparate
8 ani in urma
152 Jucate
Simple Slots
8 ani in urma
179 Jucate
Aparate  Lucky
8 ani in urma
167 Jucate
Alice and the Mad Tea Party
8 ani in urma
176 Jucate
Magic Princess
8 ani in urma
162 Jucate
Double Pay Spin Poker
8 ani in urma
184 Jucate
Wonderful Flute
4 ani in urma
189 Jucate