Ultimate Hot


2 ani in urma 23 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultimate Hot:

Profita de multitudinea de jocuri slot create de EGT si joaca Ultimate Hot la aparate, unul din cele mai interesante jocuri cu fructe clasice publicat azi pe acest portal. Jocul are o configuratie retro si vine echipat cu o serie de simboluri de fructe precum cirese, prune, lamai si pepeni care iti dau accesul la premii fantastice de pana la 6,000 credite. Cu exceptia acestos simboluri de fructe, in timpul partidei vei intalni si alt tip de simboluri care nu fac parte din categoria de fructe precum septari, stele si clopotei. Cel mai puternic dintre aceste simboluri este septarul de culoare rosie care iti poate genera intr-o runda un premiu de 6,000 credite.
Jocul ca la aparate gratis Ultimate Hot dispune de o configuratie de 3 randuri, 3 tamburi si doar cinci linii de bet care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi atribuit unei runde de joc este de 100 credite. Cea mai mare dezamagire a jucatorilor experimentati este ca in acest joc nu poti profita de runde gratuite sau joc de bonificatie. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultimate Hot este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Super Slot
7 ani in urma
12 Jucate
Fruit Cocktail 2
7 ani in urma
59 Jucate
Big Kahuna Slot
7 ani in urma
14 Jucate
Zuma Slots
6 ani in urma
16 Jucate
Lobstermania
6 ani in urma
18 Jucate
Bier Haus
7 ani in urma
17 Jucate
Animals Slot
7 ani in urma
18 Jucate
Avalon 2
6 ani in urma
51 Jucate
Cupidon Slot
7 ani in urma
13 Jucate
Desert Treasure 2
8 ani in urma
19 Jucate
Gladiators Go Wild
1 an in urma
49 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
6 ani in urma
15 Jucate