Ultimate Hot


cod adsense
4 ani in urma 341 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultimate Hot:

Profita de multitudinea de jocuri slot create de EGT si joaca Ultimate Hot la aparate, unul din cele mai interesante jocuri cu fructe clasice publicat azi pe acest portal. Jocul are o configuratie retro si vine echipat cu o serie de simboluri de fructe precum cirese, prune, lamai si pepeni care iti dau accesul la premii fantastice de pana la 6,000 credite. Cu exceptia acestos simboluri de fructe, in timpul partidei vei intalni si alt tip de simboluri care nu fac parte din categoria de fructe precum septari, stele si clopotei. Cel mai puternic dintre aceste simboluri este septarul de culoare rosie care iti poate genera intr-o runda un premiu de 6,000 credite.
Jocul ca la aparate gratis Ultimate Hot dispune de o configuratie de 3 randuri, 3 tamburi si doar cinci linii de bet care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi atribuit unei runde de joc este de 100 credite. Cea mai mare dezamagire a jucatorilor experimentati este ca in acest joc nu poti profita de runde gratuite sau joc de bonificatie. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultimate Hot este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pirate 2
8 ani in urma
492 Jucate
Enchanted Unicorn
8 ani in urma
313 Jucate
Trendy Slots
9 ani in urma
424 Jucate
Zeus King of Gods
7 ani in urma
301 Jucate
Rock Climber Deluxe
6 ani in urma
444 Jucate
Diamond 7
9 ani in urma
464 Jucate
Golden 7s -demo mode
2 ani in urma
566 Jucate
Wonky Wabbits
9 ani in urma
331 Jucate
Golden Ark
9 ani in urma
409 Jucate
Free Biliard
10 ani in urma
296 Jucate
50 Lions
8 ani in urma
581 Jucate
Tripeaks Halloween
10 ani in urma
290 Jucate