Ultimate Hot


cod adsense
4 ani in urma 262 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultimate Hot:

Profita de multitudinea de jocuri slot create de EGT si joaca Ultimate Hot la aparate, unul din cele mai interesante jocuri cu fructe clasice publicat azi pe acest portal. Jocul are o configuratie retro si vine echipat cu o serie de simboluri de fructe precum cirese, prune, lamai si pepeni care iti dau accesul la premii fantastice de pana la 6,000 credite. Cu exceptia acestos simboluri de fructe, in timpul partidei vei intalni si alt tip de simboluri care nu fac parte din categoria de fructe precum septari, stele si clopotei. Cel mai puternic dintre aceste simboluri este septarul de culoare rosie care iti poate genera intr-o runda un premiu de 6,000 credite.
Jocul ca la aparate gratis Ultimate Hot dispune de o configuratie de 3 randuri, 3 tamburi si doar cinci linii de bet care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi atribuit unei runde de joc este de 100 credite. Cea mai mare dezamagire a jucatorilor experimentati este ca in acest joc nu poti profita de runde gratuite sau joc de bonificatie. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultimate Hot este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tripeaks Solitaire
10 ani in urma
268 Jucate
Cherry Slot
9 ani in urma
310 Jucate
After Night Falls
9 ani in urma
212 Jucate
Gem Queen
4 ani in urma
340 Jucate
Silent Run 3D
9 ani in urma
334 Jucate
The Robets
9 ani in urma
235 Jucate
Buffalo Blitz 2
2 ani in urma
521 Jucate
Monopoly Dream Life
9 ani in urma
226 Jucate
New Tales of Egypt
4 ani in urma
261 Jucate
Aparate cu fete
9 ani in urma
270 Jucate
Apex Wizard
5 ani in urma
450 Jucate
Pirates Slots
9 ani in urma
247 Jucate