Ultimate Hot


cod adsense
3 ani in urma 175 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultimate Hot:

Profita de multitudinea de jocuri slot create de EGT si joaca Ultimate Hot la aparate, unul din cele mai interesante jocuri cu fructe clasice publicat azi pe acest portal. Jocul are o configuratie retro si vine echipat cu o serie de simboluri de fructe precum cirese, prune, lamai si pepeni care iti dau accesul la premii fantastice de pana la 6,000 credite. Cu exceptia acestos simboluri de fructe, in timpul partidei vei intalni si alt tip de simboluri care nu fac parte din categoria de fructe precum septari, stele si clopotei. Cel mai puternic dintre aceste simboluri este septarul de culoare rosie care iti poate genera intr-o runda un premiu de 6,000 credite.
Jocul ca la aparate gratis Ultimate Hot dispune de o configuratie de 3 randuri, 3 tamburi si doar cinci linii de bet care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi atribuit unei runde de joc este de 100 credite. Cea mai mare dezamagire a jucatorilor experimentati este ca in acest joc nu poti profita de runde gratuite sau joc de bonificatie. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultimate Hot este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Blazin’ Hot 7s
4 ani in urma
150 Jucate
Resident  3
8 ani in urma
270 Jucate
Zombies Slot
8 ani in urma
133 Jucate
Super Lucky Charms
2 ani in urma
311 Jucate
Aparate cu carti
8 ani in urma
138 Jucate
Berettas Vendetta
8 ani in urma
175 Jucate
Sparta
8 ani in urma
218 Jucate
Treasure under sea
8 ani in urma
147 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
133 Jucate
Fruits & Jokers
3 ani in urma
205 Jucate
Hot Chance
6 ani in urma
167 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
4 ani in urma
138 Jucate