Ultimate Hot


cod adsense
5 ani in urma 458 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Ultimate Hot:

Profita de multitudinea de jocuri slot create de EGT si joaca Ultimate Hot la aparate, unul din cele mai interesante jocuri cu fructe clasice publicat azi pe acest portal. Jocul are o configuratie retro si vine echipat cu o serie de simboluri de fructe precum cirese, prune, lamai si pepeni care iti dau accesul la premii fantastice de pana la 6,000 credite. Cu exceptia acestos simboluri de fructe, in timpul partidei vei intalni si alt tip de simboluri care nu fac parte din categoria de fructe precum septari, stele si clopotei. Cel mai puternic dintre aceste simboluri este septarul de culoare rosie care iti poate genera intr-o runda un premiu de 6,000 credite.
Jocul ca la aparate gratis Ultimate Hot dispune de o configuratie de 3 randuri, 3 tamburi si doar cinci linii de bet care nu pot fi configurate. Pariul maxim care poate fi atribuit unei runde de joc este de 100 credite. Cea mai mare dezamagire a jucatorilor experimentati este ca in acest joc nu poti profita de runde gratuite sau joc de bonificatie. Multa bafta!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Ultimate Hot este primul joc adaugat in data de 19-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

12 Ways Poker Slot
10 ani in urma
426 Jucate
Captain Venture
8 ani in urma
449 Jucate
Savanna King
9 ani in urma
524 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
7 ani in urma
574 Jucate
Jumping Jaguar
6 ani in urma
421 Jucate
The Finer Reels of Life
11 ani in urma
396 Jucate
Goosy Pool
11 ani in urma
407 Jucate
Buffalo Hunter
3 ani in urma
722 Jucate
Superfruit 7
6 ani in urma
523 Jucate
Mega slot
10 ani in urma
596 Jucate
Treasure of the Pyramids
9 ani in urma
468 Jucate
Wild Princess
7 ani in urma
536 Jucate