Treasures of Troy


cod adsense
4 ani in urma 204 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasures of Troy:

Daca esti pasionat de mitologia Greciei si vrei sa descoperi misterele calului Troian atunci te invit sa testezi in mod gratuit Treasures of Troy slot, unul din cele mai populare jocuri ca la aparate lansate de compania IGT. Jocul ofera premii fantastice de pana la 5,000 credite si iti da accesul la o runda fantastica de rotiri gratuite. Simbolul principal in acest joc este Helena care are puterea de a te premia cu plati de pana la 5,000 credite intr-o singura runda. Restul simbolurilor sunt inspirate din mitologia antica a greciei precum calul Troian, spada lui Ahile, o casca de razboinic si multe altele.
Jocul de pacanele Treasures of Troy se joaca cu 5 tamburi care ofera pana la 1024 forme de castig si un buget de 1,000 credite alocat pentru a juca in modul gratuit. Pariul per linie poate fi de minim 0,10 sau maximum de 10 monede per tur. Logo-ul jocului are puterea de a inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului de cal troian care este scatter.
Pentru a beneficia de cele 30 rotiri gratuite trebuie sa colectezi intr-o runda de joc patru simboluri de cal troian. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasures of Troy este primul joc adaugat in data de 12-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Candy & Fruits
7 ani in urma
250 Jucate
Wild Thing
5 ani in urma
290 Jucate
Football Rules
9 ani in urma
227 Jucate
Strolling Staxx: Cubic Fruits
3 ani in urma
280 Jucate
Fun Poker
9 ani in urma
238 Jucate
Fairy Tale
7 ani in urma
305 Jucate
Fruits of the Nile
5 ani in urma
292 Jucate
Apollo God of the Sun
5 ani in urma
299 Jucate
Legend of the Nile
4 ani in urma
288 Jucate
Eye of RA
4 ani in urma
382 Jucate
Fructe slot
9 ani in urma
215 Jucate
Dragon Reels
7 ani in urma
202 Jucate