Treasures of Troy


cod adsense
3 ani in urma 126 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasures of Troy:

Daca esti pasionat de mitologia Greciei si vrei sa descoperi misterele calului Troian atunci te invit sa testezi in mod gratuit Treasures of Troy slot, unul din cele mai populare jocuri ca la aparate lansate de compania IGT. Jocul ofera premii fantastice de pana la 5,000 credite si iti da accesul la o runda fantastica de rotiri gratuite. Simbolul principal in acest joc este Helena care are puterea de a te premia cu plati de pana la 5,000 credite intr-o singura runda. Restul simbolurilor sunt inspirate din mitologia antica a greciei precum calul Troian, spada lui Ahile, o casca de razboinic si multe altele.
Jocul de pacanele Treasures of Troy se joaca cu 5 tamburi care ofera pana la 1024 forme de castig si un buget de 1,000 credite alocat pentru a juca in modul gratuit. Pariul per linie poate fi de minim 0,10 sau maximum de 10 monede per tur. Logo-ul jocului are puterea de a inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului de cal troian care este scatter.
Pentru a beneficia de cele 30 rotiri gratuite trebuie sa colectezi intr-o runda de joc patru simboluri de cal troian. Bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasures of Troy este primul joc adaugat in data de 12-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Romania Slot
6 ani in urma
152 Jucate
Hitman Slot
8 ani in urma
140 Jucate
Pirates Treasures
7 ani in urma
138 Jucate
Magic Kingdom
6 ani in urma
139 Jucate
Fun Poker
8 ani in urma
153 Jucate
Fruity Crown
8 luni in urma
232 Jucate
Adams la aparate
8 ani in urma
124 Jucate
Bingo Slot
8 ani in urma
148 Jucate
Mafia Smuggling
8 ani in urma
130 Jucate
Book of Pyramids
6 ani in urma
153 Jucate
Alchemy Fortunes
5 luni in urma
104 Jucate
Mayan Moons
4 ani in urma
144 Jucate