Treasure of the Pyramids


cod adsense
O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. " Autobet" este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. "MaxBet" este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!
6 ani in urma 147 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of the Pyramids:

O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. ” Autobet” este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. “MaxBet” este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of the Pyramids este primul joc adaugat in data de 7-martie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Hot la Aparate
8 ani in urma
143 Jucate
Frog Royale
8 ani in urma
217 Jucate
Mega slot
8 ani in urma
173 Jucate
Fruit Drops
5 ani in urma
204 Jucate
Eds Venture
9 ani in urma
170 Jucate
Maganic Wars
8 ani in urma
164 Jucate
Zuma Slots
7 ani in urma
170 Jucate
Super Slot
8 ani in urma
163 Jucate
Quest for Gold
4 ani in urma
191 Jucate
Book of Ra Mobile
3 ani in urma
225 Jucate
Beauty and the Nerd
9 ani in urma
165 Jucate
Diamond Slipper
8 ani in urma
255 Jucate