Treasure of the Pyramids


cod adsense
O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. " Autobet" este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. "MaxBet" este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!
7 ani in urma 215 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of the Pyramids:

O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. ” Autobet” este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. “MaxBet” este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of the Pyramids este primul joc adaugat in data de 7-martie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Absolute Poker
9 ani in urma
232 Jucate
Mermaid’s Gold
4 ani in urma
215 Jucate
Serengeti Kings
2 ani in urma
580 Jucate
Spin Video Poker Deluxe
9 ani in urma
216 Jucate
Lucky Count
7 ani in urma
260 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
5 ani in urma
246 Jucate
Greek Gods
2 ani in urma
533 Jucate
Fruit Gold slot
9 ani in urma
202 Jucate
Aparate slot cu fructe
9 ani in urma
221 Jucate
Silly Slots
9 ani in urma
204 Jucate
Golden 7s -demo mode
2 ani in urma
380 Jucate
Book of Ra Mobile
4 ani in urma
374 Jucate