Treasure of the Pyramids


cod adsense
O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. " Autobet" este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. "MaxBet" este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!
7 ani in urma 340 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of the Pyramids:

O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. ” Autobet” este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. “MaxBet” este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of the Pyramids este primul joc adaugat in data de 7-martie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Serengeti Kings
3 ani in urma
661 Jucate
At the Copa
10 ani in urma
283 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
7 ani in urma
276 Jucate
Plenty of Fruit 40
6 ani in urma
588 Jucate
Jungle Explorer
5 ani in urma
461 Jucate
Powerpool Frenzy
10 ani in urma
288 Jucate
Poker englezesc
9 ani in urma
288 Jucate
Ra’s Legend
5 ani in urma
374 Jucate
Joc la aparate Star Trek
10 ani in urma
255 Jucate
American  Poker II
10 ani in urma
989 Jucate
Jewels Of The Orient
9 ani in urma
238 Jucate
BlackJack Clasic
9 ani in urma
360 Jucate