Treasure of the Pyramids


cod adsense
O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. " Autobet" este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. "MaxBet" este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!
8 ani in urma 466 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of the Pyramids:

O calatorie virtuala in Egipt poate fi facuta numai daca joci pe site-ul nostru cel mai misterios joc slot numit Treasure of the Pyramids. Este un joc atractiv ce combina simboluri de piramide cu simboluri de faraoni, comori cu aur si regina Cleopatra pe care a-ti mai intalnit-o si in jocul Cleopatra. Treasure of the Pyramids este un joc la aparate misterios si detine in componenta sa 5 role de invartire, 25 linii de plata si 5000 credite. ” Autobet” este optiunea care ofera tuturor utilizatorilor sansa sa joace acest minunat joc in mod automat. “MaxBet” este optiunea care ofera jucatorilor sansa sa parieze suma maxima pe linie sau pe toate liniile disponibile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of the Pyramids este primul joc adaugat in data de 7-martie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wolf Run
9 ani in urma
496 Jucate
Secrets of the Forest Extreme
3 ani in urma
940 Jucate
Atlantis Dive
8 ani in urma
531 Jucate
Frog Royale
11 ani in urma
503 Jucate
Sweetest 70s Slot
10 ani in urma
393 Jucate
Grace of Cleopatra
8 ani in urma
401 Jucate
Golden Pharaoh slot
10 ani in urma
404 Jucate
Legend of Cleopatra
6 ani in urma
408 Jucate
Flaming Hot
8 ani in urma
671 Jucate
Royal Gems
7 ani in urma
473 Jucate
Untamed Crowned Eagle
9 ani in urma
459 Jucate
Aparate cu fructe exotice
10 ani in urma
583 Jucate