Treasure of Horus


cod adsense
4 ani in urma 194 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Honey Honey Honey
2 ani in urma
387 Jucate
Rainbow Queen
4 ani in urma
248 Jucate
Poker cu prietenii
8 ani in urma
365 Jucate
Banana Splash
8 ani in urma
166 Jucate
Blade
8 ani in urma
261 Jucate
Let it Ride
8 ani in urma
172 Jucate
Secrets of the Forest Extreme
1 an in urma
491 Jucate
Video Poker II
9 ani in urma
188 Jucate
50 Dragons
7 ani in urma
219 Jucate
Eagles Wings
7 ani in urma
241 Jucate
Bugs la aparate
9 ani in urma
204 Jucate
Super 20
4 ani in urma
259 Jucate