Treasure of Horus


cod adsense
5 ani in urma 388 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Raging Rhino Rampage
2 ani in urma
458 Jucate
Potion Factory
10 ani in urma
486 Jucate
Jokers Wild Slots
9 ani in urma
402 Jucate
Governor of Poker
10 ani in urma
393 Jucate
Monster mania slot
10 ani in urma
427 Jucate
Big Kahuna Slot
10 ani in urma
337 Jucate
Fishy Fortune Slot
10 ani in urma
319 Jucate
Land of Gold
5 ani in urma
292 Jucate
Blackjack
10 ani in urma
300 Jucate
Machu Picchu
9 ani in urma
617 Jucate
Grand Roulette
10 ani in urma
414 Jucate
Katana
5 ani in urma
413 Jucate