Treasure of Horus


cod adsense
5 ani in urma 312 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lady Luck
8 ani in urma
299 Jucate
Crazy Vegas
9 ani in urma
282 Jucate
Car Slots
9 ani in urma
299 Jucate
Aparate cu fete frumoase
9 ani in urma
324 Jucate
Quick Hit Black Gold
7 ani in urma
282 Jucate
20 Burning Hot
5 ani in urma
409 Jucate
Flamenco Roses
5 ani in urma
409 Jucate
Azteca
5 ani in urma
500 Jucate
Lobstermania
8 ani in urma
367 Jucate
Gorilla
8 ani in urma
441 Jucate
Aparate cu pirati
9 ani in urma
0 Jucate
Aparate cu capsuni
10 ani in urma
599 Jucate