Treasure of Horus


cod adsense
6 ani in urma 475 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The Great Egypt
6 ani in urma
575 Jucate
Golden 7’s
3 ani in urma
929 Jucate
Fruit a loot
10 ani in urma
420 Jucate
Treasure Jewels
9 ani in urma
1301 Jucate
Magic Jewels
9 ani in urma
423 Jucate
Unicorn Legend
6 ani in urma
601 Jucate
Super Lucky Charms
4 ani in urma
830 Jucate
Dolphin’s World
6 ani in urma
526 Jucate
Miss White
8 ani in urma
598 Jucate
Rome and Egypt
10 ani in urma
546 Jucate
Pirates Treasures
10 ani in urma
423 Jucate
Aztec
9 ani in urma
740 Jucate