Treasure of Horus


cod adsense
3 ani in urma 135 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Golden Legend
6 ani in urma
152 Jucate
Lancelot
6 ani in urma
133 Jucate
Relic Raiders
8 ani in urma
94 Jucate
The Wizard of Oz
8 ani in urma
108 Jucate
Monkey’s Millions
5 ani in urma
125 Jucate
Wild Stars
3 ani in urma
128 Jucate
Aparate cu capsuni
8 ani in urma
199 Jucate
Silver Surfer
7 ani in urma
120 Jucate
Extra Stars
6 ani in urma
242 Jucate
Book of Ra Mobile
3 ani in urma
172 Jucate
Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
117 Jucate
Drunk Black Jack
8 ani in urma
126 Jucate