Treasure of Horus


3 ani in urma 98 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pyramid: Quest for Immortality
5 ani in urma
117 Jucate
Brave Cat
3 ani in urma
131 Jucate
Hot Fruits 20
2 ani in urma
109 Jucate
Flame Fruits
6 ani in urma
96 Jucate
Celebritati la aparate
7 ani in urma
83 Jucate
Genius of Leonardo
3 ani in urma
88 Jucate
Book of Ra
6 ani in urma
182 Jucate
Black Gold
8 ani in urma
90 Jucate
Blade
7 ani in urma
104 Jucate
Kings of Chicago
7 ani in urma
89 Jucate
Diamond Dogs
7 ani in urma
71 Jucate
Hoffmeister
3 ani in urma
67 Jucate