Treasure of Horus


cod adsense
4 ani in urma 229 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Treasure of Horus:

Zeul Anubis si zeul Horus te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic pentru a descoperi comorile antice in Treasure of Horus slot, unul din cel mai atractiv joc la aparate lansat in 2017 de compania Iron Dog Studios. Acest joc are o grafica superba, animatiile sunt spectaculoase iar coloana sonora este orientala. Simbolurile incluse pe tamburi sunt reprezentate de diferite hieroglife, o sabie, monede egiptene, gandaci sacri, o pisica si doi zei.
Jocul de pacanele Treasure of Horus include cinci cilindri, 20 linii de plata si un sold de 1.000 monede. Poti aloca un pariu maxim de 40 monede. Jocul Treasure of Horus include trei simboluri wild reprezentate de trei gandaci de diferite culori si un simbol scatter, reprezentat de faraon. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Treasure of Horus este primul joc adaugat in data de 6-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Top Fruits
9 ani in urma
202 Jucate
Tiger King
4 ani in urma
279 Jucate
Dr.Lovemore
9 ani in urma
239 Jucate
Spartania slot
9 ani in urma
205 Jucate
Joker Golf Solitaire
9 ani in urma
205 Jucate
Jackpot Bars
9 ani in urma
262 Jucate
Thunderstruck 2
8 ani in urma
316 Jucate
Hot Fruits 20
3 ani in urma
356 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
367 Jucate
Lost Relics
4 ani in urma
317 Jucate
Aztec Millions
9 ani in urma
185 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
210 Jucate