Tiger Stacks


cod adsense
1 an in urma 361 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Stacks:

Rarestone Gaming si faimoasa companie Playtech ne conduc intr-o noua calatorie asiatica, undeva în inima celor mai inalti munti din Asia, cu Tiger Stacks, un slot online care are ca protagonisiti principali trei tigrii de culori diferite.
Acest joc are o estetica de invidiat, grafica este uimitoare iar coloana sonora este perfect ambientata cu temayica jocului.
Printre simboluri de mare valoare gasimi felinare, boluri de aur și trei tigri colorați, dintre care cel mai întunecat este cel mai valoros.
Jocul la aparate Tiger Stacks vine cu un design destul de tradițional, care include cinci role și trei rânduri. Numărul total de linii de plată este de 30, iar pariul maxim este de 300 in fiecare runda.
Simbolul yin yang este un simbol scatter si activeaza functia de rotiri gratuite, unde primesti trei optiuni.
Dacă tigrii albi, portocalii și negri apar pe tamburii 2, 3, 4 si 5, devin simboluri wild și veți primi cinci rotiri speciale.
Dacă tigrii albi și portocalii apar pe tamburii 2, 3, 4 si 5, devin simboluri wild și vei primi zece rotiri gratuite.
Există, de asemenea, o caracteristică jackpot, care este activată atunci când orice simbol tigru apare în șase poziții pe tamburi unu, doi si trei. Multa bafta!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Stacks este primul joc adaugat in data de 20-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Flame Fruits
7 ani in urma
257 Jucate
Mermaid Queen
7 ani in urma
187 Jucate
100 Burning Hot
3 ani in urma
239 Jucate
Garden of Riches
5 ani in urma
193 Jucate
Happy Riches
1 an in urma
374 Jucate
Joker Poker
9 ani in urma
199 Jucate
2 Times Wild
8 ani in urma
165 Jucate
Summer Queen
4 ani in urma
197 Jucate
Great Adventure
4 ani in urma
184 Jucate
Makai Video Poker
9 ani in urma
225 Jucate
Video Durak
9 ani in urma
207 Jucate
Oasis Poker
9 ani in urma
191 Jucate