LINKURI SPONSORIZATETiger King

102 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger King:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Compania Fuga Gaming te invita sa explorezi piscurile inalte din Nepal cu ajutorul jocului Tiger King, un joc slot care te transporta in habitaclul natural al tigrului bengalez. Acest joc poate inlocui cu succes jocuri la aparate precum Tiger’s Claw sau Lucky Tiger si vine echipat cu cateva caracteristici interesante care va vor capta instant de la prima activare.
Jocul online Tiger King include o configuratie simpla de 5×3 cu un total de 25 linii castigatoare. Daca esti norocos si obtii 15 simboluri identice cu tigrul bengalez, primesti un premiu fantastic de 15,000 credite. De asemenea, acest simbol joaca rol de activator al rundei de rotiri gratuite. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger King este primul joc adaugat in data de 22-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 102 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Tiger King trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Tiger King

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE