Tiger Heart


cod adsense
4 ani in urma 160 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Desert Treasures
8 ani in urma
145 Jucate
Sticky Joker
1 an in urma
358 Jucate
Hold Your Horses
5 ani in urma
217 Jucate
Easter Egg Slots
8 ani in urma
145 Jucate
Rich Girl
8 ani in urma
162 Jucate
Golden Legend
6 ani in urma
199 Jucate
Arabian Nights
8 ani in urma
162 Jucate
Xtra Hot
8 ani in urma
189 Jucate
Silver Bullet
8 ani in urma
138 Jucate
Book of Cai Shen
4 luni in urma
124 Jucate
The King’s Crown
4 ani in urma
149 Jucate
Supreme Hot
6 ani in urma
179 Jucate