Tiger Heart


cod adsense
6 ani in urma 461 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Spirits of Aztec
5 ani in urma
468 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
388 Jucate
Flame Dancer
9 ani in urma
370 Jucate
Safari King
4 ani in urma
413 Jucate
Biliards Master Pro
10 ani in urma
359 Jucate
Quick Cards
10 ani in urma
364 Jucate
Sea of Tranquility
5 ani in urma
402 Jucate
Forest Band
5 ani in urma
636 Jucate
Irish Magic
3 ani in urma
766 Jucate
Mamma Mia
10 ani in urma
407 Jucate
Aparate cu comori
10 ani in urma
0 Jucate
Blackjack Slot
10 ani in urma
355 Jucate