Tiger Heart


3 ani in urma 19 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Katana Deluxe
3 ani in urma
37 Jucate
Super Slots
7 ani in urma
15 Jucate
Daredevil Slot
8 ani in urma
13 Jucate
Charming Lady Luck
5 ani in urma
19 Jucate
Sizzling6
5 ani in urma
31 Jucate
Slotopol
7 ani in urma
17 Jucate
Animale la aparate
7 ani in urma
13 Jucate
Fruitilicious
3 ani in urma
22 Jucate
Serengeti Lions
3 ani in urma
22 Jucate
Aztec Treasure
7 ani in urma
14 Jucate
Bells On Fire
3 ani in urma
20 Jucate
Lucky Drink
3 ani in urma
25 Jucate