Tiger Heart


3 ani in urma 92 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker ca la aparate Online
8 ani in urma
69 Jucate
100 Ladies
6 ani in urma
97 Jucate
The McMurphys
8 ani in urma
68 Jucate
Helena
4 ani in urma
110 Jucate
Simple Jackpot Slots
7 ani in urma
78 Jucate
Gold Raider
8 ani in urma
69 Jucate
Pirate’s Treasure
5 ani in urma
85 Jucate
Mermaid’s Gold
3 ani in urma
89 Jucate
Flamenco Roses
3 ani in urma
107 Jucate
Western Belles
7 ani in urma
92 Jucate
Super Safari
6 ani in urma
92 Jucate
Happy Riches
6 luni in urma
173 Jucate