Tiger Heart


cod adsense
5 ani in urma 250 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

100 Pandas
8 ani in urma
320 Jucate
Arabian Nights
9 ani in urma
271 Jucate
Like a Diamond
5 ani in urma
294 Jucate
Diamond Trio
9 ani in urma
340 Jucate
Cinderella Wintime
4 ani in urma
278 Jucate
Aparate cu fructe
9 ani in urma
0 Jucate
Dolphin Coast
4 ani in urma
273 Jucate
Lucky Pharaoh
4 ani in urma
297 Jucate
Cluedo
8 ani in urma
267 Jucate
Forty Thieves
9 ani in urma
248 Jucate
Prissy Princess
5 ani in urma
309 Jucate
Derby Dollars
9 ani in urma
228 Jucate