Tiger Heart


cod adsense
3 ani in urma 129 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Tiger Heart:

Fa-ti bagajele pentru cea mai periculoasa aventura din viata ta cu Tiger Heart slot, unul din cele mai adevarate jocuri de aventura cu tematica de jungla lansate de compania GameArt. Este un joc plin de aventura si adrenalina unde cel mai pretios simbol din joc este capul de jaguar de aur. Acest simbol aterizat in aceeasi pozitie de cinci ori ofera un premiu fix de 500 credite. Un alt simbol care are un rol impartant in joc este o frumoasa printesa a junglei. Acesta, are rolul de simbol wild si poate inlocuri absolut toate simbolurile din joc. Tiger Heart la aparate se prezinta cu 10 linii fixe si cinci cilindri. Printesa junglei este simbol wild iar simbolul de inima este scatter.
Pentru a prinde cele 15 rotiri gratuite oferite de caracteristica principala din joc trebuie sa colectezi cinci simboluri de inima pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Tiger Heart este primul joc adaugat in data de 2-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Jungla Aparate cu Natura Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wild Wolf
7 ani in urma
158 Jucate
Five Line Mystery
4 ani in urma
175 Jucate
Glitz Slot
8 ani in urma
159 Jucate
Iron Man 2
8 ani in urma
110 Jucate
Crazy Monkey 2
4 ani in urma
176 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
8 ani in urma
118 Jucate
Compote
7 ani in urma
117 Jucate
Ghostrider
8 ani in urma
135 Jucate
Tripeaks Halloween
8 ani in urma
120 Jucate
Governor of Poker 2
8 ani in urma
127 Jucate
Eagles Wings
7 ani in urma
128 Jucate
Wild West
7 ani in urma
131 Jucate