The White Wolf


2 ani in urma 19 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The White Wolf:

Magnifica cultura a indienilor americani poate fi explorata cu ajutorul jocului The White Wolf slot, un joc incarcat de istorie care poate fi jucat in modul demo, fara inregistrare sau bani reali.
Ecranul principal este creat cu tehnologia de ultima generatie iar grafica si animatiile sunt de asemenea foarte bine executate. Simbolurile precum un indian si o frumoasa indianca pot genera premii intre 15,000 si 30,000 credite iar simbolul de lup alb poate debloca un premiu de pana la 200,000 credite.
Jocul de cazinou The White Wolf are o configuratie simpla cu 5 tamburi, 3 randuri si un numar total de 10 linii fixe. Pariurile per partida variaza intre 10 si 200 credite.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este un lup alb care functioneaza ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu marele canion este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 15 rotiri gratuite si un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul The White Wolf este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dolphins Gold
5 ani in urma
19 Jucate
Sushi Bar
8 ani in urma
16 Jucate
Video Durak
8 ani in urma
19 Jucate
Golden Planet
7 ani in urma
12 Jucate
Black Gold 3D
7 ani in urma
16 Jucate
Power Stars
5 ani in urma
38 Jucate
Pink Panther
8 ani in urma
16 Jucate
Crazy Bugs II
3 ani in urma
18 Jucate
Fruits Kingdom
5 ani in urma
17 Jucate
Dolphin’s Island
5 ani in urma
14 Jucate
Miss Midas
6 ani in urma
16 Jucate
The King’s Crown
3 ani in urma
24 Jucate