LINKURI SPONSORIZATE  The Monkey Prince

  221 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online The Monkey Prince:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Intra in universul maimutelor si deblocheza caracteristici unice cu ajutorul jocului The Monkey Prince, un joc realizat de faimoasa companie IGT cu o tematica foarte interesanta si un ecran adaptabil oricaruit telefon de ultima generatie. Jocul la aparate The Monkey Prince are o tematica inspirata din filmul cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 1,000 credite si este oferit de simbolul wild.
  Se joaca cu o configuratie de 5×4 tamburi cu un total de 60 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul jocului.
  Pentru a activa caracteristicile jocului trebuie sa colectezi masti de diferite culori. Daca jucatorul colecteza pe ecran 5 sau mai multe măști albastre, 3 sau 4 in poziții aleatorii pe tamburi se transformă în simbol wild, iar masca albastră se resetează. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul The Monkey Prince este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 221 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca The Monkey Prince trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul The Monkey Prince

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE