The Monkey Prince


2 ani in urma 22 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Monkey Prince:

Intra in universul maimutelor si deblocheza caracteristici unice cu ajutorul jocului The Monkey Prince, un joc realizat de faimoasa companie IGT cu o tematica foarte interesanta si un ecran adaptabil oricaruit telefon de ultima generatie. Jocul la aparate The Monkey Prince are o tematica inspirata din filmul cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc are o valoare de 1,000 credite si este oferit de simbolul wild.
Se joaca cu o configuratie de 5×4 tamburi cu un total de 60 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul jocului.
Pentru a activa caracteristicile jocului trebuie sa colectezi masti de diferite culori. Daca jucatorul colecteza pe ecran 5 sau mai multe măști albastre, 3 sau 4 in poziții aleatorii pe tamburi se transformă în simbol wild, iar masca albastră se resetează. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Monkey Prince este primul joc adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Roman Empire
5 ani in urma
21 Jucate
Carti Solitaire
7 ani in urma
26 Jucate
Halloween Fortune
7 ani in urma
19 Jucate
Grand Monarch Slot
8 ani in urma
26 Jucate
Celebritati la aparate
7 ani in urma
26 Jucate
Zodiac Wheel
2 ani in urma
37 Jucate
Bird Of Thunder
3 ani in urma
22 Jucate
Fruits’n Stars
5 ani in urma
14 Jucate
Fruitilicious
3 ani in urma
25 Jucate
Zeus the Thunderer
5 ani in urma
23 Jucate
Cleopatra Plus
2 ani in urma
24 Jucate
Extra Stars
5 ani in urma
39 Jucate