The Mask of Zorro


cod adsense
5 ani in urma 464 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Mask of Zorro:

Faimosul actor Antonio Bandera si frumoasa Catherine Zeta-Jones te invita in universul cinematografiei cu The Mask of Zorro slot, unul din cele mai nou jocuri la aparate lansate in luna acesta de Playtech. Este un joc superb care inlocuieste cu succes versiunea veche si vine cu cateva aspecte actualizate. Jocul include toate personajele principale din celebrul film cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc care poate fi capturat de jucator are o valoare de 1,000 credite. Acest premiu poate fi luat cu x5 simboluri de Zorro pe o linie activa.
Jocul de pacanele online The Mask of Zorro vine cu o configuratie simpla de 5×3 tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi de 400 credite.
Simbolul cu Zorro joaca rol de simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe tamburi. De asemenea, rolul acestui simbol este de a inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. Cu jocul de bonus poti castiga pana la 15 rotiri gratuite simultan si un multiplicator x3. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Mask of Zorro este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Supereroi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mayan Gold
7 ani in urma
504 Jucate
Threee
9 ani in urma
455 Jucate
Slot Bar la aparate
11 ani in urma
367 Jucate
Cupidon Slot
10 ani in urma
401 Jucate
Coins of Olympus
9 ani in urma
553 Jucate
Jack in a Pot
5 ani in urma
470 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
5 ani in urma
532 Jucate
Siberian Storm
11 ani in urma
505 Jucate
Avalon
10 ani in urma
574 Jucate
Thor
11 ani in urma
676 Jucate
Treasure under sea
10 ani in urma
422 Jucate
Crown of Egypt
11 ani in urma
530 Jucate