The Mask of Zorro


cod adsense
4 ani in urma 295 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Mask of Zorro:

Faimosul actor Antonio Bandera si frumoasa Catherine Zeta-Jones te invita in universul cinematografiei cu The Mask of Zorro slot, unul din cele mai nou jocuri la aparate lansate in luna acesta de Playtech. Este un joc superb care inlocuieste cu succes versiunea veche si vine cu cateva aspecte actualizate. Jocul include toate personajele principale din celebrul film cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc care poate fi capturat de jucator are o valoare de 1,000 credite. Acest premiu poate fi luat cu x5 simboluri de Zorro pe o linie activa.
Jocul de pacanele online The Mask of Zorro vine cu o configuratie simpla de 5×3 tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi de 400 credite.
Simbolul cu Zorro joaca rol de simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe tamburi. De asemenea, rolul acestui simbol este de a inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. Cu jocul de bonus poti castiga pana la 15 rotiri gratuite simultan si un multiplicator x3. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Mask of Zorro este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Supereroi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Enchanted forest slot
9 ani in urma
209 Jucate
Super Slots
9 ani in urma
269 Jucate
Mamma Mia
9 ani in urma
234 Jucate
Bust the Bank
9 ani in urma
293 Jucate
Golden Pharaoh slot
9 ani in urma
229 Jucate
Gnome
9 ani in urma
676 Jucate
Pharaohs Treasure
9 ani in urma
316 Jucate
Hot Fruits 20
4 ani in urma
402 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
5 ani in urma
266 Jucate
Legends of Avalon
8 ani in urma
278 Jucate
Crazy Doctor 2
8 ani in urma
220 Jucate
Simply Gold 2
7 ani in urma
293 Jucate