The Mask of Zorro


cod adsense
4 ani in urma 362 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Mask of Zorro:

Faimosul actor Antonio Bandera si frumoasa Catherine Zeta-Jones te invita in universul cinematografiei cu The Mask of Zorro slot, unul din cele mai nou jocuri la aparate lansate in luna acesta de Playtech. Este un joc superb care inlocuieste cu succes versiunea veche si vine cu cateva aspecte actualizate. Jocul include toate personajele principale din celebrul film cu acelasi nume iar cel mai mare premiu din joc care poate fi capturat de jucator are o valoare de 1,000 credite. Acest premiu poate fi luat cu x5 simboluri de Zorro pe o linie activa.
Jocul de pacanele online The Mask of Zorro vine cu o configuratie simpla de 5×3 tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi de 400 credite.
Simbolul cu Zorro joaca rol de simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe tamburi. De asemenea, rolul acestui simbol este de a inlocui orice simbol pentru a creea combinatii profitabile. Cu jocul de bonus poti castiga pana la 15 rotiri gratuite simultan si un multiplicator x3. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Mask of Zorro este primul joc adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Supereroi Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sparta
9 ani in urma
502 Jucate
Secrets of the Sand
7 ani in urma
374 Jucate
Golden Planet
9 ani in urma
272 Jucate
Witches Riches
7 ani in urma
401 Jucate
Aparate cu telefoane mobile
10 ani in urma
416 Jucate
Lunaris
9 ani in urma
358 Jucate
Blazin’ Hot 7s
5 ani in urma
325 Jucate
Cleopatra Plus
4 ani in urma
387 Jucate
Gladiators
9 ani in urma
400 Jucate
Dr.Lovemore
10 ani in urma
328 Jucate
Hot Choice
5 ani in urma
450 Jucate
Drunk Black Jack
9 ani in urma
367 Jucate