The Legend of Unicorn


3 ani in urma 60 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Legend of Unicorn:

Explreaza regatul magic al unicornilor cu jocul The Legend of Unicorn slot si vei putea calatori in lumea basmelor multumita companiei Viaden Games care a lansat acest fantastic joc in urma cu cativa ani. Este un joc creat intr-un stil clasic unde poti castiga un premiu maxim de 9000 credite. Acest lucru poate fi realizat cu cinci simboluri de vultur/acvila aterizate pe o linie orizontala.
Jocul The Legend of Unicorn la aparate include 9 linii de bet si cinci tamburi de rotire. Pariul maxim care poate fi realizat intr-o sesiune de joc este de 5 monede.
Simbolul de acvila este simbol wild si te ajuta sa creezi cat mai multe combinatii castigatoare iar simbolul de zana/femeie este simbol scatter si activeaza functia de bonus unde poti lua pana la 15 rotiri gratuite cu toate castigurile triplate. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Legend of Unicorn este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
19 Jucate
The Legend of Unicorn
3 ani in urma
60 Jucate
Katana Deluxe
3 ani in urma
40 Jucate
Tenis de masa online
8 ani in urma
19 Jucate
Card Clash
7 ani in urma
17 Jucate
Wonderheart
2 ani in urma
22 Jucate
Pharaohs Treasure
7 ani in urma
16 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
7 ani in urma
40 Jucate
5 reel slot
7 ani in urma
12 Jucate
Ocean Rush
2 ani in urma
20 Jucate
Atlantis
7 ani in urma
19 Jucate
Quest for Gold
3 ani in urma
23 Jucate