The Legend of Unicorn


cod adsense
4 ani in urma 239 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Legend of Unicorn:

Explreaza regatul magic al unicornilor cu jocul The Legend of Unicorn slot si vei putea calatori in lumea basmelor multumita companiei Viaden Games care a lansat acest fantastic joc in urma cu cativa ani. Este un joc creat intr-un stil clasic unde poti castiga un premiu maxim de 9000 credite. Acest lucru poate fi realizat cu cinci simboluri de vultur/acvila aterizate pe o linie orizontala.
Jocul The Legend of Unicorn la aparate include 9 linii de bet si cinci tamburi de rotire. Pariul maxim care poate fi realizat intr-o sesiune de joc este de 5 monede.
Simbolul de acvila este simbol wild si te ajuta sa creezi cat mai multe combinatii castigatoare iar simbolul de zana/femeie este simbol scatter si activeaza functia de bonus unde poti lua pana la 15 rotiri gratuite cu toate castigurile triplate. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Legend of Unicorn este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker Solitaire Deluxe
8 ani in urma
156 Jucate
Big Kahuna
6 ani in urma
158 Jucate
Sahara Nights
2 ani in urma
308 Jucate
Berettas Vendetta
9 ani in urma
210 Jucate
Zodiac Wheel
4 ani in urma
268 Jucate
Fruit Drops
5 ani in urma
234 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
3 ani in urma
195 Jucate
Quick Hit Black Gold
6 ani in urma
190 Jucate
Trendy Slots
8 ani in urma
193 Jucate
Hot & Cash
4 ani in urma
232 Jucate
Samba Brazil
8 ani in urma
255 Jucate
Golden Ark
8 ani in urma
167 Jucate