The Legend of Unicorn


cod adsense
5 ani in urma 310 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Legend of Unicorn:

Explreaza regatul magic al unicornilor cu jocul The Legend of Unicorn slot si vei putea calatori in lumea basmelor multumita companiei Viaden Games care a lansat acest fantastic joc in urma cu cativa ani. Este un joc creat intr-un stil clasic unde poti castiga un premiu maxim de 9000 credite. Acest lucru poate fi realizat cu cinci simboluri de vultur/acvila aterizate pe o linie orizontala.
Jocul The Legend of Unicorn la aparate include 9 linii de bet si cinci tamburi de rotire. Pariul maxim care poate fi realizat intr-o sesiune de joc este de 5 monede.
Simbolul de acvila este simbol wild si te ajuta sa creezi cat mai multe combinatii castigatoare iar simbolul de zana/femeie este simbol scatter si activeaza functia de bonus unde poti lua pana la 15 rotiri gratuite cu toate castigurile triplate. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Legend of Unicorn este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Gemstone Jackpot
7 ani in urma
293 Jucate
Spartacus Gladiator of Rome
4 ani in urma
438 Jucate
Mona Lisa Jewels
8 ani in urma
274 Jucate
Simple Slots
9 ani in urma
281 Jucate
Egyptian Heroes
8 ani in urma
297 Jucate
Rocky
9 ani in urma
432 Jucate
Unicorn Magic
4 ani in urma
332 Jucate
Lucky Tree
6 ani in urma
254 Jucate
Winner’s Car Wash
6 ani in urma
368 Jucate
Attila
9 ani in urma
305 Jucate
20 Diamonds
5 ani in urma
406 Jucate
Fairy Land 2
7 ani in urma
522 Jucate