The Legend of Unicorn


3 ani in urma 119 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Legend of Unicorn:

Explreaza regatul magic al unicornilor cu jocul The Legend of Unicorn slot si vei putea calatori in lumea basmelor multumita companiei Viaden Games care a lansat acest fantastic joc in urma cu cativa ani. Este un joc creat intr-un stil clasic unde poti castiga un premiu maxim de 9000 credite. Acest lucru poate fi realizat cu cinci simboluri de vultur/acvila aterizate pe o linie orizontala.
Jocul The Legend of Unicorn la aparate include 9 linii de bet si cinci tamburi de rotire. Pariul maxim care poate fi realizat intr-o sesiune de joc este de 5 monede.
Simbolul de acvila este simbol wild si te ajuta sa creezi cat mai multe combinatii castigatoare iar simbolul de zana/femeie este simbol scatter si activeaza functia de bonus unde poti lua pana la 15 rotiri gratuite cu toate castigurile triplate. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul The Legend of Unicorn este primul joc adaugat in data de 4-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Natura Aparate cu Zane Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Captain’s Treasure
8 ani in urma
77 Jucate
Car Slots
7 ani in urma
84 Jucate
Caesars Empire
8 ani in urma
97 Jucate
Gold Fish
8 ani in urma
134 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
2 ani in urma
132 Jucate
Bugs n Bees
5 ani in urma
97 Jucate
Secrets Of Poseidon
4 ani in urma
89 Jucate
Slot Pots
7 ani in urma
85 Jucate
Bugs la aparate
8 ani in urma
71 Jucate
The Explorers
3 ani in urma
95 Jucate
40 Chilli Fruits
3 luni in urma
91 Jucate
Black Gold
8 ani in urma
91 Jucate