The Great Egypt


cod adsense
5 ani in urma 522 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Great Egypt:

Istoria Egiptul antic include multe legende si povesti dar adevarata poveste despre acesta minunata cultura poate fi descoperita cu The Great Egypt, un joc lansat de EGT cu o tematica egipteana si premii fantastice care pot ajunge la valori maximale de 200,000 credite. In acesta calatorie in lumea necunoscuta a civiliatiei antice a Egiptului poti descoperi elemente precum o zeita egipteana, paraoni, piramide si alte simboluri inspirate din acesta cultura.
Imaginile si desenul acestui joc sunt superbe si ofera o atmosfera aventuroasa iar coloana sonora care se aude pe fundal este speciala.
Jocul la aparate The Great Egypt vine cu un format standard de 5 role de invartire si doar 10 linii fixe de bet.
Pariul maxim acceptat in acest joc este de 200 credite. Primul simbol special din joc este un faraon care serveste ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu piramide egiptene este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 15 rotiri gratuite si un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Great Egypt este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dog Casher
10 ani in urma
362 Jucate
Crazy Monkey
10 ani in urma
1239 Jucate
Video Poker II
10 ani in urma
396 Jucate
Mosquitozzz
9 ani in urma
457 Jucate
Pharaoh’s Tomb
5 ani in urma
478 Jucate
Mikey’s Poker
10 ani in urma
332 Jucate
Lucky Hunting
9 ani in urma
377 Jucate
Mermaid’s Gold
5 ani in urma
370 Jucate
Savannah Cash
5 ani in urma
427 Jucate
Lucky Heroes
10 ani in urma
311 Jucate
It Came From Venus
10 ani in urma
371 Jucate
5 Dazzling Hot
5 ani in urma
502 Jucate