The Great Egypt


cod adsense
4 ani in urma 299 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Great Egypt:

Istoria Egiptul antic include multe legende si povesti dar adevarata poveste despre acesta minunata cultura poate fi descoperita cu The Great Egypt, un joc lansat de EGT cu o tematica egipteana si premii fantastice care pot ajunge la valori maximale de 200,000 credite. In acesta calatorie in lumea necunoscuta a civiliatiei antice a Egiptului poti descoperi elemente precum o zeita egipteana, paraoni, piramide si alte simboluri inspirate din acesta cultura.
Imaginile si desenul acestui joc sunt superbe si ofera o atmosfera aventuroasa iar coloana sonora care se aude pe fundal este speciala.
Jocul la aparate The Great Egypt vine cu un format standard de 5 role de invartire si doar 10 linii fixe de bet.
Pariul maxim acceptat in acest joc este de 200 credite. Primul simbol special din joc este un faraon care serveste ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu piramide egiptene este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 15 rotiri gratuite si un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Great Egypt este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dancing Dragon- Novomatic
5 ani in urma
212 Jucate
Queen of Oceans
7 ani in urma
268 Jucate
Video Poker
10 ani in urma
419 Jucate
Legend of Cleopatra
4 ani in urma
234 Jucate
Tenis de masa online
10 ani in urma
259 Jucate
Card Clash
9 ani in urma
218 Jucate
Pharaoh’s Secret
4 ani in urma
263 Jucate
Flaming Hot
7 ani in urma
385 Jucate
Under the Bed
9 ani in urma
225 Jucate
Star Trek Against All Odds
10 ani in urma
213 Jucate
Quick Hit Black Gold
7 ani in urma
245 Jucate
By the Rivers of Buffalo
4 ani in urma
311 Jucate