The Great Egypt


cod adsense
4 ani in urma 450 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Great Egypt:

Istoria Egiptul antic include multe legende si povesti dar adevarata poveste despre acesta minunata cultura poate fi descoperita cu The Great Egypt, un joc lansat de EGT cu o tematica egipteana si premii fantastice care pot ajunge la valori maximale de 200,000 credite. In acesta calatorie in lumea necunoscuta a civiliatiei antice a Egiptului poti descoperi elemente precum o zeita egipteana, paraoni, piramide si alte simboluri inspirate din acesta cultura.
Imaginile si desenul acestui joc sunt superbe si ofera o atmosfera aventuroasa iar coloana sonora care se aude pe fundal este speciala.
Jocul la aparate The Great Egypt vine cu un format standard de 5 role de invartire si doar 10 linii fixe de bet.
Pariul maxim acceptat in acest joc este de 200 credite. Primul simbol special din joc este un faraon care serveste ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu piramide egiptene este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 15 rotiri gratuite si un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Great Egypt este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Diamond Dozen
10 ani in urma
384 Jucate
Diamond Slipper
10 ani in urma
403 Jucate
Bier Haus
9 ani in urma
429 Jucate
Santas Slot
9 ani in urma
276 Jucate
BlackJack Gratis
9 ani in urma
306 Jucate
Table online
10 ani in urma
633 Jucate
Animals Slot
9 ani in urma
352 Jucate
Book of Sheba
2 ani in urma
620 Jucate
Poker Antic
9 ani in urma
338 Jucate
Golden Rome
8 ani in urma
382 Jucate
Ultra Seven
5 ani in urma
442 Jucate
Lucky Coin
5 ani in urma
310 Jucate