The Great Egypt


cod adsense
3 ani in urma 211 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Great Egypt:

Istoria Egiptul antic include multe legende si povesti dar adevarata poveste despre acesta minunata cultura poate fi descoperita cu The Great Egypt, un joc lansat de EGT cu o tematica egipteana si premii fantastice care pot ajunge la valori maximale de 200,000 credite. In acesta calatorie in lumea necunoscuta a civiliatiei antice a Egiptului poti descoperi elemente precum o zeita egipteana, paraoni, piramide si alte simboluri inspirate din acesta cultura.
Imaginile si desenul acestui joc sunt superbe si ofera o atmosfera aventuroasa iar coloana sonora care se aude pe fundal este speciala.
Jocul la aparate The Great Egypt vine cu un format standard de 5 role de invartire si doar 10 linii fixe de bet.
Pariul maxim acceptat in acest joc este de 200 credite. Primul simbol special din joc este un faraon care serveste ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu piramide egiptene este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 15 rotiri gratuite si un multiplicator x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Great Egypt este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sizzling Hot Gold
8 ani in urma
154 Jucate
Slot Bar la aparate
9 ani in urma
173 Jucate
Fruit Cocktail 7
6 ani in urma
269 Jucate
Easter Egg Slots
8 ani in urma
172 Jucate
Simply Gold 2
6 ani in urma
203 Jucate
Alba neagra
9 ani in urma
483 Jucate
Amazon Queen
8 ani in urma
206 Jucate
Miss White
6 ani in urma
251 Jucate
Ghostrider
9 ani in urma
253 Jucate
Easter Surprise
9 ani in urma
171 Jucate
Burning Hot
6 ani in urma
362 Jucate
Wonderheart
4 ani in urma
202 Jucate