The Explorers


cod adsense
3 ani in urma 197 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Explorers:

Calatoreste pe mare alaturi de faimosul capitan James Cook si descopera comorile ascunse pe o insula exotica cu The Explorers, unul din cele mai frumoase joci lansate recent de compania EGT Gaming. Jocul este incarcat de adrenalina si aventura unde puteti descoperi o multime de comori si de asemenea, puteti gastiga premii fantastice cu ajutorul simbolului de barca. Premiul cel mare are o valoare totala de 100,000 credite si poate fi capturat cu x5 simboluri identice.
Jocul la aparate The Explorers are o configuratie simpla cu 5 tamburi, 3 randuri si un numar total de 15 linii fixe.
De asemenea, in acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este o barca navigand pe mare care serveste ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Peisajul cu insula exotica este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 25 rotiri gratuite si un multiplicator x5.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Explorers este primul joc adaugat in data de 18-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crown Jewels
6 ani in urma
182 Jucate
Aparate Fruit
8 ani in urma
155 Jucate
Mosquitozzz
8 ani in urma
149 Jucate
Pharaoh’s Secret
3 ani in urma
154 Jucate
Bells On Fire
3 ani in urma
168 Jucate
American  Poker II
9 ani in urma
652 Jucate
Beetle Mania Deluxe
8 ani in urma
170 Jucate
Wild Stars
3 ani in urma
155 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
162 Jucate
Hitman Slot
8 ani in urma
150 Jucate
Derby Dollars
8 ani in urma
160 Jucate
Fruit Spin
4 ani in urma
160 Jucate