LINKURI SPONSORIZATE  The Dalai Panda

  83 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online The Dalai Panda:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Calatoreste in China si descopera istoria ursului panda cu The Dalai Panda, un joc slot nou editat si publicat de faimoasa companie iSoftBet. Acest joc este echipat cu o structura unica iar simbolurile si interfata au for create intr-un stil traditional chinezesc. Simbolul principal al acestui joc este Yin și Yang, acest simbol poate declansa un premiu maxim de 1,000 credite. De asemenea, un alt simbol important in joc este simbolul de bambus care joaca rol de bonus si poate declansa o runda speciala de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 50 rotiri gratuite.
  Jocul la aparate The Dalai Panda include doua seturi de 3×3 tamburi unde se formeaza pana la 27 moduri de castig.
  Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde poate fi setat la valoarea de 30 credite.
  2, 3, 4, 5 sau sase simboluri de Yin și Yang in orice pozitie pe ecran te premiaza cu 5, 10, 25 sau 50 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul The Dalai Panda este primul joc adaugat in data de 1-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 83 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca The Dalai Panda trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul The Dalai Panda

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE