The Big Journey


2 ani in urma 17 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Big Journey:

Fa-ti bagajele si pleaca alaturi de cei dragi in cea mai frumoasa calatorie in jurul lumii cu The Big Journey slot, unul din cele mai recente jocuri de pacanale pentru mobile lansat de compania EGT. Cu acest joc la aparate ai posibilitatea de a vedea Turnul Eiffel, Statuia Libertății din New York si multe alte locatii turistice. Acest joc vine intr-un format HTML5 si are in componenta sa un numar de 10 linii statice, cinci tamburi si un enorm buget de 5.000 monede pantru ca tu sa te poti relaxa toata ziua.
Acest joc include un simbol wild, reprezentat de avion si un simbol scatter reprezentat de trenul de mare viteza. Atunci cand substituie, simbolul de avion dubleaza toate castigurile din partida respectiva.
Pentru a beneficia de caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de tren rapid pe o singura linie. Pentru cinci simboluri de tren primesti 25 rotiri gratuite si un multiplicator de x2.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Big Journey este primul joc adaugat in data de 10-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sea of Tranquility
2 ani in urma
50 Jucate
Dolphin Gold
5 ani in urma
19 Jucate
Savannah Sunrise
6 ani in urma
15 Jucate
Pharaoh’s Tomb
2 ani in urma
51 Jucate
Cyber Slot
7 ani in urma
17 Jucate
Ultra Seven
2 ani in urma
17 Jucate
Poker la aparate flash
8 ani in urma
17 Jucate
Castle of Cards
7 ani in urma
16 Jucate
Monkey’s Millions
4 ani in urma
19 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
7 ani in urma
19 Jucate
Diamond Dozen
8 ani in urma
18 Jucate
Free Solitaire Galaxy
7 ani in urma
16 Jucate