The Big Journey


cod adsense
5 ani in urma 286 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Big Journey:

Fa-ti bagajele si pleaca alaturi de cei dragi in cea mai frumoasa calatorie in jurul lumii cu The Big Journey slot, unul din cele mai recente jocuri de pacanale pentru mobile lansat de compania EGT. Cu acest joc la aparate ai posibilitatea de a vedea Turnul Eiffel, Statuia Libertății din New York si multe alte locatii turistice. Acest joc vine intr-un format HTML5 si are in componenta sa un numar de 10 linii statice, cinci tamburi si un enorm buget de 5.000 monede pantru ca tu sa te poti relaxa toata ziua.
Acest joc include un simbol wild, reprezentat de avion si un simbol scatter reprezentat de trenul de mare viteza. Atunci cand substituie, simbolul de avion dubleaza toate castigurile din partida respectiva.
Pentru a beneficia de caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de tren rapid pe o singura linie. Pentru cinci simboluri de tren primesti 25 rotiri gratuite si un multiplicator de x2.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Big Journey este primul joc adaugat in data de 10-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Evolution Slot
10 ani in urma
280 Jucate
Spartan Fire
2 ani in urma
567 Jucate
Ramses Book
4 ani in urma
373 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
328 Jucate
Xmas Magic
3 ani in urma
435 Jucate
Roman Empire
7 ani in urma
384 Jucate
Dr.Lovemore
10 ani in urma
297 Jucate
Lemon Cherry
4 ani in urma
396 Jucate
2 Times Wild
9 ani in urma
275 Jucate
Riches of the Sea
8 ani in urma
277 Jucate
Mermaids Pearl
9 ani in urma
325 Jucate
Lucky Lady Moon
2 ani in urma
324 Jucate