LINKURI SPONSORIZATE  The Big Journey

  231 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online The Big Journey:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Fa-ti bagajele si pleaca alaturi de cei dragi in cea mai frumoasa calatorie in jurul lumii cu The Big Journey slot, unul din cele mai recente jocuri de pacanale pentru mobile lansat de compania EGT. Cu acest joc la aparate ai posibilitatea de a vedea Turnul Eiffel, Statuia Libertății din New York si multe alte locatii turistice. Acest joc vine intr-un format HTML5 si are in componenta sa un numar de 10 linii statice, cinci tamburi si un enorm buget de 5.000 monede pantru ca tu sa te poti relaxa toata ziua.
  Acest joc include un simbol wild, reprezentat de avion si un simbol scatter reprezentat de trenul de mare viteza. Atunci cand substituie, simbolul de avion dubleaza toate castigurile din partida respectiva.
  Pentru a beneficia de caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de tren rapid pe o singura linie. Pentru cinci simboluri de tren primesti 25 rotiri gratuite si un multiplicator de x2.

  INSTRUCTIUNI: Jocul The Big Journey este primul joc adaugat in data de 10-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 231 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca The Big Journey trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul The Big Journey

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE