The Big Journey


cod adsense
4 ani in urma 144 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online The Big Journey:

Fa-ti bagajele si pleaca alaturi de cei dragi in cea mai frumoasa calatorie in jurul lumii cu The Big Journey slot, unul din cele mai recente jocuri de pacanale pentru mobile lansat de compania EGT. Cu acest joc la aparate ai posibilitatea de a vedea Turnul Eiffel, Statuia Libertății din New York si multe alte locatii turistice. Acest joc vine intr-un format HTML5 si are in componenta sa un numar de 10 linii statice, cinci tamburi si un enorm buget de 5.000 monede pantru ca tu sa te poti relaxa toata ziua.
Acest joc include un simbol wild, reprezentat de avion si un simbol scatter reprezentat de trenul de mare viteza. Atunci cand substituie, simbolul de avion dubleaza toate castigurile din partida respectiva.
Pentru a beneficia de caracteristica de rotiri gratuite este nevoie de minim trei simboluri de tren rapid pe o singura linie. Pentru cinci simboluri de tren primesti 25 rotiri gratuite si un multiplicator de x2.


INSTRUCTIUNI: Jocul The Big Journey este primul joc adaugat in data de 10-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot jungle bungle
8 ani in urma
146 Jucate
New Tales of Egypt
3 ani in urma
181 Jucate
Queen of Oceans
6 ani in urma
199 Jucate
Miss White
6 ani in urma
217 Jucate
Super Nudge 6000
9 ani in urma
178 Jucate
50 Horses
4 ani in urma
236 Jucate
Relic Raiders
9 ani in urma
137 Jucate
Great Adventure
4 ani in urma
173 Jucate
Book of Aztec
6 ani in urma
204 Jucate
Amazon Slot
8 ani in urma
153 Jucate
Aparate slot cu fructe
8 ani in urma
161 Jucate
Fire Opals
9 ani in urma
155 Jucate