Texas Tea


cod adsense
5 ani in urma 463 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Texas Tea:

Daca vrei sa descoperi reteta succesului atunci joaca in mod gratuit jocul Texas Tea slot si poti deveni unul din cel mai potenti oameni de afaceri din intreaga lume multumita companiei IGT care a lansat acest joc cu multi ani in urma. Acest joc se bazeaa pe o tematica de extractie de petrol si vine intr-un format animat reprezentat de prin simboluri si interfata jocului. Jocul la aparate Texas Tea este dedicat tuturor iubitorilor de de pacanale create de compania IGT si vine cu o structura clasica de 5×3 tamburi si 9 linii de plata. Soldul initial al jocului este de 1,000 monede iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 45 credite.
Pentru a captura premiul cel mare trebuie sa colectezi 5 logo de joc pe o linie activa. Daca ai noroc si princi acesta combinatie atunci esti posesorul unui premiu in valoare de 10,000 monede. Functia de bonus dividente din petrol este activata instant de simbolul de magnat de petrol. In acesta runda jucatorul poate castiga pana la x100 pariul total si multiplicatori de maxim x25. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Texas Tea este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Grand Roulette
10 ani in urma
462 Jucate
Indian Gold
5 ani in urma
537 Jucate
Dragon Spirit
5 ani in urma
535 Jucate
Happy Riches
3 ani in urma
692 Jucate
Sloturi cu fructe
10 ani in urma
580 Jucate
Sylvan Spirits
2 ani in urma
426 Jucate
Book of Immortals
4 ani in urma
492 Jucate
Eye of Horus
5 ani in urma
1324 Jucate
Honey Honey Honey
4 ani in urma
826 Jucate
Mysteries of Notre Dames
9 ani in urma
500 Jucate
Raging Rhino Rampage
3 ani in urma
516 Jucate
Zeus Strike
5 ani in urma
568 Jucate