Texas Tea


cod adsense
5 ani in urma 405 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Texas Tea:

Daca vrei sa descoperi reteta succesului atunci joaca in mod gratuit jocul Texas Tea slot si poti deveni unul din cel mai potenti oameni de afaceri din intreaga lume multumita companiei IGT care a lansat acest joc cu multi ani in urma. Acest joc se bazeaa pe o tematica de extractie de petrol si vine intr-un format animat reprezentat de prin simboluri si interfata jocului. Jocul la aparate Texas Tea este dedicat tuturor iubitorilor de de pacanale create de compania IGT si vine cu o structura clasica de 5×3 tamburi si 9 linii de plata. Soldul initial al jocului este de 1,000 monede iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 45 credite.
Pentru a captura premiul cel mare trebuie sa colectezi 5 logo de joc pe o linie activa. Daca ai noroc si princi acesta combinatie atunci esti posesorul unui premiu in valoare de 10,000 monede. Functia de bonus dividente din petrol este activata instant de simbolul de magnat de petrol. In acesta runda jucatorul poate castiga pana la x100 pariul total si multiplicatori de maxim x25. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Texas Tea este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Diamond Dogs
9 ani in urma
344 Jucate
Dolphin Treasure
6 ani in urma
385 Jucate
Super Lucky Charms
3 ani in urma
714 Jucate
Aparate cu comori
10 ani in urma
0 Jucate
Prehistoric Slots
9 ani in urma
318 Jucate
Lancelot
8 ani in urma
468 Jucate
Fruits Kingdom
8 ani in urma
423 Jucate
Legend of the White Buffalo
8 ani in urma
356 Jucate
Aztec Magic
8 ani in urma
324 Jucate
Atlantis Dive
8 ani in urma
445 Jucate
Lucky Larry’s Lobstermania 2
2 ani in urma
371 Jucate
Machu Picchu
9 ani in urma
619 Jucate