Texas Tea


2 ani in urma 98 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Texas Tea:

Daca vrei sa descoperi reteta succesului atunci joaca in mod gratuit jocul Texas Tea slot si poti deveni unul din cel mai potenti oameni de afaceri din intreaga lume multumita companiei IGT care a lansat acest joc cu multi ani in urma. Acest joc se bazeaa pe o tematica de extractie de petrol si vine intr-un format animat reprezentat de prin simboluri si interfata jocului. Jocul la aparate Texas Tea este dedicat tuturor iubitorilor de de pacanale create de compania IGT si vine cu o structura clasica de 5×3 tamburi si 9 linii de plata. Soldul initial al jocului este de 1,000 monede iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 45 credite.
Pentru a captura premiul cel mare trebuie sa colectezi 5 logo de joc pe o linie activa. Daca ai noroc si princi acesta combinatie atunci esti posesorul unui premiu in valoare de 10,000 monede. Functia de bonus dividente din petrol este activata instant de simbolul de magnat de petrol. In acesta runda jucatorul poate castiga pana la x100 pariul total si multiplicatori de maxim x25. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Texas Tea este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wings of Riches
11 luni in urma
161 Jucate
Easter Surprise
8 ani in urma
88 Jucate
Colossus Fruits
1 an in urma
134 Jucate
2 Million BC
8 ani in urma
133 Jucate
Fruite Slots
7 ani in urma
75 Jucate
Charming Lady Luck
6 ani in urma
80 Jucate
Spartan Fire
2 luni in urma
66 Jucate
Panda Panda
3 ani in urma
101 Jucate
Joker Slot
7 ani in urma
80 Jucate
Heart of Gold
7 ani in urma
92 Jucate
Sweet Life 2
7 ani in urma
76 Jucate
Queen Isabella
5 ani in urma
136 Jucate