Texas Tea


cod adsense
4 ani in urma 295 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Texas Tea:

Daca vrei sa descoperi reteta succesului atunci joaca in mod gratuit jocul Texas Tea slot si poti deveni unul din cel mai potenti oameni de afaceri din intreaga lume multumita companiei IGT care a lansat acest joc cu multi ani in urma. Acest joc se bazeaa pe o tematica de extractie de petrol si vine intr-un format animat reprezentat de prin simboluri si interfata jocului. Jocul la aparate Texas Tea este dedicat tuturor iubitorilor de de pacanale create de compania IGT si vine cu o structura clasica de 5×3 tamburi si 9 linii de plata. Soldul initial al jocului este de 1,000 monede iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 45 credite.
Pentru a captura premiul cel mare trebuie sa colectezi 5 logo de joc pe o linie activa. Daca ai noroc si princi acesta combinatie atunci esti posesorul unui premiu in valoare de 10,000 monede. Functia de bonus dividente din petrol este activata instant de simbolul de magnat de petrol. In acesta runda jucatorul poate castiga pana la x100 pariul total si multiplicatori de maxim x25. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Texas Tea este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruit Case
9 ani in urma
286 Jucate
Wizard of Oz Ruby Slippers
9 ani in urma
236 Jucate
Pixies of the Forest
10 ani in urma
264 Jucate
2010 Poker League
9 ani in urma
255 Jucate
Venezia d’Oro
4 ani in urma
265 Jucate
Wild Stars
4 ani in urma
251 Jucate
Poseidon’s Rising
2 ani in urma
424 Jucate
Doctor Love
9 ani in urma
210 Jucate
Joc de ping-pong
10 ani in urma
227 Jucate
Mystic Dreams
9 ani in urma
268 Jucate
Mustang Gold
4 ani in urma
356 Jucate
Hot Shot Progressive
4 ani in urma
374 Jucate