Temple of Ausar


cod adsense
4 ani in urma 343 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Temple of Ausar:

Faimosul zeu egipean Ausar te invita intr-o frumoasa calatorie in egiptul antic cu Temple of Ausar slot, un alt joc ca la aparate lansat recent de compania Eyecon cu o tematica inspirata din Egiptul antic si premii care depasesc valoarea de 9,500 credite. Jocul vine cu un ecran modern, optimizat pentru platforma mobila si ofera multiple sanse de castig si de asemenea, o runda de pana la 15 rotiri gratuite simultan.
Jocul vine cu o configuratie standard de 5 tamburi si 25 linii de bet ajustabile. Bugetul este de 1,000 monede iar pariul maxim per joc poate fi de 12,50 credite.
Simbolul cu zeul Ausar este un simbol wild si poate da un premiu de maxim 9,500 credite cand acesta apare pe o linie activa de cinci ori. De asemenea, simbolul cu regina Cleopatra este un alt simbol special din joc si poate declansa o runda de rotiri gratuite. Pentru a profita de 15 runde de rotiri gratuite trebuie sa colectezi 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie castigatoare. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Temple of Ausar este primul joc adaugat in data de 7-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
335 Jucate
Mona Lisa Jewels
8 ani in urma
414 Jucate
Book of Magic
8 ani in urma
435 Jucate
Alien Robots
10 ani in urma
279 Jucate
Hot Roller
9 ani in urma
322 Jucate
Land of Gold
5 ani in urma
267 Jucate
Siberian Storm Mega Jackpots
7 ani in urma
445 Jucate
Prowling Panther
8 ani in urma
345 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
377 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
9 ani in urma
333 Jucate
Mayan Spirit
6 ani in urma
552 Jucate
Mega Joker
8 ani in urma
796 Jucate