Table online


cod adsense
10 ani in urma 828 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Table online:

Si cum lipsea de pe acest site jocuri de table.Cred ca este cel mai nou joc de table online cu un design 3D si multe optiuni de joc.Atentie,ai un timp de respectat asa ca nu te gandi prea mult la mutarile care le faci.Jocul se joaca cu mouse-ul.Tablele ,este un joc clasic de îndemânare și strategie, amestecat cu un pic de noroc .Acest joc de table online gratis iti provoaca abilitatile tale de joc si iti pune mintea la contributie.Jocul de table se joaca impreuna cu alta persoana sau poate fi jucat online cu calculatorul. Backgammon sau tablele , au 24 de piese (12 de o culoare si 12 de alta culoare in general culorile sunt alb si negru)si se aseaza sub un anumit fel (exact ca in imagine.
aranjarea pieselor de table.Pentru a juca ai nevoie de doua zaruri.Fiecare jucator arunca cu zarul alternativ.Jucătorii mută pulurile lor in sensul acelor de ceasornic.Ideea este ca fiecare jucator sa stea cu piesele acoperite pentru a nu fi cos afara cu aceea piesa.Pentru a castiga jocul de table trebuie sa ajungi primul cu toate pulurile in casa si sa le ridici pe toate primul.


INSTRUCTIUNI: Jocul Table online este primul joc adaugat in data de 3-decembrie -2012 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Speciale si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Super Chess
11 ani in urma
476 Jucate
Table Blackjack
11 ani in urma
705 Jucate
Sah Multiplayer
11 ani in urma
436 Jucate

Sloturi Populare

Jackpot Express  Slot
10 ani in urma
371 Jucate
Break Away
11 ani in urma
367 Jucate
Helena
7 ani in urma
715 Jucate
Book of Cai Shen
3 ani in urma
582 Jucate
Eye of RA
6 ani in urma
692 Jucate
At The Movies
11 ani in urma
490 Jucate
40 Ultra Respin
5 ani in urma
711 Jucate
Achilles
9 ani in urma
568 Jucate
The Great Pyramid
5 ani in urma
603 Jucate
Greedy Goblins
10 ani in urma
420 Jucate
Double Gem
5 ani in urma
478 Jucate
Safe Craker
10 ani in urma
386 Jucate