Table online


cod adsense
10 ani in urma 726 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Table online:

Si cum lipsea de pe acest site jocuri de table.Cred ca este cel mai nou joc de table online cu un design 3D si multe optiuni de joc.Atentie,ai un timp de respectat asa ca nu te gandi prea mult la mutarile care le faci.Jocul se joaca cu mouse-ul.Tablele ,este un joc clasic de îndemânare și strategie, amestecat cu un pic de noroc .Acest joc de table online gratis iti provoaca abilitatile tale de joc si iti pune mintea la contributie.Jocul de table se joaca impreuna cu alta persoana sau poate fi jucat online cu calculatorul. Backgammon sau tablele , au 24 de piese (12 de o culoare si 12 de alta culoare in general culorile sunt alb si negru)si se aseaza sub un anumit fel (exact ca in imagine.
aranjarea pieselor de table.Pentru a juca ai nevoie de doua zaruri.Fiecare jucator arunca cu zarul alternativ.Jucătorii mută pulurile lor in sensul acelor de ceasornic.Ideea este ca fiecare jucator sa stea cu piesele acoperite pentru a nu fi cos afara cu aceea piesa.Pentru a castiga jocul de table trebuie sa ajungi primul cu toate pulurile in casa si sa le ridici pe toate primul.


INSTRUCTIUNI: Jocul Table online este primul joc adaugat in data de 3-decembrie -2012 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Speciale si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Super Chess
10 ani in urma
413 Jucate
Table Blackjack
10 ani in urma
632 Jucate
Sah Multiplayer
10 ani in urma
381 Jucate

Sloturi Populare

Gnome
9 ani in urma
875 Jucate
Crazier Jewelry
10 ani in urma
419 Jucate
Flaming Hot
8 ani in urma
600 Jucate
Pharaohs Dream
8 ani in urma
454 Jucate
Keno Egiptean
10 ani in urma
467 Jucate
Blade Slot
10 ani in urma
360 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
5 ani in urma
452 Jucate
Eagles Wings
9 ani in urma
544 Jucate
Mermaid Queen
8 ani in urma
374 Jucate
Governor of Poker
10 ani in urma
419 Jucate
Aztec
8 ani in urma
668 Jucate
Wolf Ridge
4 ani in urma
709 Jucate