Table online


7 ani in urma 97 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Table online:

Si cum lipsea de pe acest site jocuri de table.Cred ca este cel mai nou joc de table online cu un design 3D si multe optiuni de joc.Atentie,ai un timp de respectat asa ca nu te gandi prea mult la mutarile care le faci.Jocul se joaca cu mouse-ul.Tablele ,este un joc clasic de îndemânare și strategie, amestecat cu un pic de noroc .Acest joc de table online gratis iti provoaca abilitatile tale de joc si iti pune mintea la contributie.Jocul de table se joaca impreuna cu alta persoana sau poate fi jucat online cu calculatorul. Backgammon sau tablele , au 24 de piese (12 de o culoare si 12 de alta culoare in general culorile sunt alb si negru)si se aseaza sub un anumit fel (exact ca in imagine.
aranjarea pieselor de table.Pentru a juca ai nevoie de doua zaruri.Fiecare jucator arunca cu zarul alternativ.Jucătorii mută pulurile lor in sensul acelor de ceasornic.Ideea este ca fiecare jucator sa stea cu piesele acoperite pentru a nu fi cos afara cu aceea piesa.Pentru a castiga jocul de table trebuie sa ajungi primul cu toate pulurile in casa si sa le ridici pe toate primul.


INSTRUCTIUNI: Jocul Table online este primul joc adaugat in data de 3-decembrie -2012 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Speciale si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Super Chess
8 ani in urma
78 Jucate
Table Blackjack
8 ani in urma
89 Jucate
Sah Multiplayer
8 ani in urma
83 Jucate

Sloturi Populare

Pixies of the Forest
8 ani in urma
95 Jucate
Aparate Fruit
8 ani in urma
88 Jucate
Flaming Hot Extreme
9 luni in urma
307 Jucate
Fruit Cocktail Deluxe
3 ani in urma
87 Jucate
Aparate cu 777
8 ani in urma
89 Jucate
Mermaids Pearl
7 ani in urma
75 Jucate
Bingo Slot
7 ani in urma
74 Jucate
Spectrum
3 ani in urma
79 Jucate
Panda Magic
4 ani in urma
101 Jucate
Hot Chance
5 ani in urma
96 Jucate
Caucasian Captive
7 ani in urma
74 Jucate
Multi Gaminator
8 ani in urma
93 Jucate