Table online


7 ani in urma 22 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Table online:

Si cum lipsea de pe acest site jocuri de table.Cred ca este cel mai nou joc de table online cu un design 3D si multe optiuni de joc.Atentie,ai un timp de respectat asa ca nu te gandi prea mult la mutarile care le faci.Jocul se joaca cu mouse-ul.Tablele ,este un joc clasic de îndemânare și strategie, amestecat cu un pic de noroc .Acest joc de table online gratis iti provoaca abilitatile tale de joc si iti pune mintea la contributie.Jocul de table se joaca impreuna cu alta persoana sau poate fi jucat online cu calculatorul. Backgammon sau tablele , au 24 de piese (12 de o culoare si 12 de alta culoare in general culorile sunt alb si negru)si se aseaza sub un anumit fel (exact ca in imagine.
aranjarea pieselor de table.Pentru a juca ai nevoie de doua zaruri.Fiecare jucator arunca cu zarul alternativ.Jucătorii mută pulurile lor in sensul acelor de ceasornic.Ideea este ca fiecare jucator sa stea cu piesele acoperite pentru a nu fi cos afara cu aceea piesa.Pentru a castiga jocul de table trebuie sa ajungi primul cu toate pulurile in casa si sa le ridici pe toate primul.


INSTRUCTIUNI: Jocul Table online este primul joc adaugat in data de 3-decembrie -2012 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Speciale si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Super Chess
8 ani in urma
17 Jucate
Table Blackjack
8 ani in urma
14 Jucate
Sah Multiplayer
8 ani in urma
16 Jucate

Sloturi Populare

Tiger Stacks
2 săptămâni in urma
46 Jucate
First Class Traveler
6 ani in urma
11 Jucate
Xmas Magic
7 luni in urma
29 Jucate
Sizzling Gems
5 ani in urma
15 Jucate
Kings of Chicago
6 ani in urma
16 Jucate
Gemstone Jackpot
5 ani in urma
18 Jucate
5 Great Star
1 an in urma
27 Jucate
Super Safari
5 ani in urma
18 Jucate
Lucky Rose
5 ani in urma
20 Jucate
Deuce Wild Casino Poker
7 ani in urma
21 Jucate
Jungle Explorer
3 ani in urma
15 Jucate
Royal Gems
4 ani in urma
19 Jucate