Superfruit 7


cod adsense
3 ani in urma 150 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Superfruit 7:

Bucura-te de gustul aromat al fructelor clasice cu Superfruit 7 slot, un alt joc ca la aparate lansat pe piata jocurilor de noroc de compania 1×2 Gaming. Este un joc perfect pentru iubitorii de jocuri slot cu fructe, un joc nou, creat in HTML5 unde puteti profita de premii dulci oferite de anumite simboluri de fructe si de pana la 15 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului special.
Jocul Superfruit 7 la aparate se joaca cu o interfata simpla care cuprinte un total de 9 linii de bet unde puteti aloca un pariu maxim de 45 credite pe toate liniile disponibile.
Jocul include un simbol wild care poate inlocui orice simbol din joc, un simbol scatter, reprezentat de simbolul S7 si un simbol stivuit, reprezentat de numarul 7. Cu cinci simboluri de S7 ai posibilitatea de a castiga pana la 15 rotiri automate. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Superfruit 7 este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Shangri-La
10 luni in urma
225 Jucate
Halloween Fortune
8 ani in urma
146 Jucate
Legend of the White Buffalo
6 ani in urma
135 Jucate
Kingdom of Legend
4 ani in urma
167 Jucate
Chukcha
8 ani in urma
136 Jucate
Biliard pentru profesionisti
8 ani in urma
124 Jucate
Millionaires Club III
8 ani in urma
119 Jucate
Fruit Spin
4 ani in urma
145 Jucate
Hoffmania
5 ani in urma
167 Jucate
Car Slots
8 ani in urma
134 Jucate
Avalon 2
7 ani in urma
187 Jucate
Spartania slot
8 ani in urma
137 Jucate