Superfruit 7


cod adsense
3 ani in urma 181 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Superfruit 7:

Bucura-te de gustul aromat al fructelor clasice cu Superfruit 7 slot, un alt joc ca la aparate lansat pe piata jocurilor de noroc de compania 1×2 Gaming. Este un joc perfect pentru iubitorii de jocuri slot cu fructe, un joc nou, creat in HTML5 unde puteti profita de premii dulci oferite de anumite simboluri de fructe si de pana la 15 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului special.
Jocul Superfruit 7 la aparate se joaca cu o interfata simpla care cuprinte un total de 9 linii de bet unde puteti aloca un pariu maxim de 45 credite pe toate liniile disponibile.
Jocul include un simbol wild care poate inlocui orice simbol din joc, un simbol scatter, reprezentat de simbolul S7 si un simbol stivuit, reprezentat de numarul 7. Cu cinci simboluri de S7 ai posibilitatea de a castiga pana la 15 rotiri automate. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Superfruit 7 este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Animale la aparate
8 ani in urma
171 Jucate
Golden Sevens
9 ani in urma
203 Jucate
Aparate cu carti de joc
8 ani in urma
248 Jucate
Spartacus
8 ani in urma
332 Jucate
Girls With Guns
8 ani in urma
154 Jucate
Fruits of the Nile
4 ani in urma
172 Jucate
Pyramid Solitaire
9 ani in urma
219 Jucate
Top Trump Celebs
9 ani in urma
163 Jucate
Eye of Horus
3 ani in urma
629 Jucate
Ariana
6 ani in urma
184 Jucate
Siberian Storm Mega Jackpots
6 ani in urma
242 Jucate
Aztec Spins
1 an in urma
329 Jucate