LINKURI SPONSORIZATE  Superfruit 7

  259 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Superfruit 7:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Bucura-te de gustul aromat al fructelor clasice cu Superfruit 7 slot, un alt joc ca la aparate lansat pe piata jocurilor de noroc de compania 1×2 Gaming. Este un joc perfect pentru iubitorii de jocuri slot cu fructe, un joc nou, creat in HTML5 unde puteti profita de premii dulci oferite de anumite simboluri de fructe si de pana la 15 rotiri gratuite cu ajutorul simbolului special.
  Jocul Superfruit 7 la aparate se joaca cu o interfata simpla care cuprinte un total de 9 linii de bet unde puteti aloca un pariu maxim de 45 credite pe toate liniile disponibile.
  Jocul include un simbol wild care poate inlocui orice simbol din joc, un simbol scatter, reprezentat de simbolul S7 si un simbol stivuit, reprezentat de numarul 7. Cu cinci simboluri de S7 ai posibilitatea de a castiga pana la 15 rotiri automate. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Superfruit 7 este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 259 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Superfruit 7 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Superfruit 7

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE