Super Lucky Charms


cod adsense
3 ani in urma 633 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Lucky Charms:

Daca vrei sa-ti afli viitorul atunci iti recomand sa joci Super Lucky Charms, un slot online de Blueprint Gaming care te transporta in universul magiei si al bogatiilor. Personajul principal al acestui joc este o frumoasa ghicitoare care poate genera premii fantastice de pana la 10,000 iar restul simbolurilor sunt diferite elemente care iti pot aduce noroc precum trifoi cu patru foi, potcoava norocoasa si moneda de aur. Simbolurile sunt captivante și te vor face să vrei să afli mai multe despre povestea folclorului pe care se bazează.
Jocul ca la aparate Super Lucky Charms poate fi considerat inlocuitorul faimoaselor jocuri Lucky Ladys Charm de Novomatic sau Lady’s Charms 2 iar unica caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite.
Jocul vine cu o configuratie simpla de 5 tamburi si pana la 10 linii active. Simbolul care poate activa unica caracteristica din joc este bolul de cristal, acesta activeaza pana la 15 rotiri gratuite si de asemenea iti ofera un multiplicator x3. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Super Lucky Charms este primul joc adaugat in data de 17-august -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Super Fast Hot Hot
5 ani in urma
386 Jucate
Lucky 88
8 ani in urma
264 Jucate
Marco Polo
9 ani in urma
258 Jucate
Lady’s Charms 2
5 ani in urma
326 Jucate
Sugar Pop
8 ani in urma
457 Jucate
Mermaid Serenade
8 ani in urma
286 Jucate
The Wizard of Oz
10 ani in urma
274 Jucate
John Hunter and the Mayan Gods
2 ani in urma
398 Jucate
Avalon 2
9 ani in urma
333 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
9 ani in urma
468 Jucate
Governor of Poker 2
9 ani in urma
273 Jucate
Sporty Slot
9 ani in urma
256 Jucate