Super Lucky Charms


cod adsense
1 an in urma 309 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Lucky Charms:

Daca vrei sa-ti afli viitorul atunci iti recomand sa joci Super Lucky Charms, un slot online de Blueprint Gaming care te transporta in universul magiei si al bogatiilor. Personajul principal al acestui joc este o frumoasa ghicitoare care poate genera premii fantastice de pana la 10,000 iar restul simbolurilor sunt diferite elemente care iti pot aduce noroc precum trifoi cu patru foi, potcoava norocoasa si moneda de aur. Simbolurile sunt captivante și te vor face să vrei să afli mai multe despre povestea folclorului pe care se bazează.
Jocul ca la aparate Super Lucky Charms poate fi considerat inlocuitorul faimoaselor jocuri Lucky Ladys Charm de Novomatic sau Lady’s Charms 2 iar unica caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite.
Jocul vine cu o configuratie simpla de 5 tamburi si pana la 10 linii active. Simbolul care poate activa unica caracteristica din joc este bolul de cristal, acesta activeaza pana la 15 rotiri gratuite si de asemenea iti ofera un multiplicator x3. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Super Lucky Charms este primul joc adaugat in data de 17-august -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Striking Viking
6 ani in urma
156 Jucate
Majestic Forest
6 ani in urma
278 Jucate
Katana
4 ani in urma
177 Jucate
Drunk-BlackJack
8 ani in urma
203 Jucate
Roulette American
9 ani in urma
167 Jucate
Aparate cu septari si fructe
8 ani in urma
150 Jucate
Joker Gold
7 ani in urma
165 Jucate
The Great Pyramid
3 ani in urma
169 Jucate
Aztec Trasures
7 ani in urma
176 Jucate
Fruit Gold slot
8 ani in urma
137 Jucate
Star Attraction
4 ani in urma
132 Jucate
Aztecs Empire
6 ani in urma
143 Jucate