Super Lucky Charms


1 an in urma 152 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Lucky Charms:

Daca vrei sa-ti afli viitorul atunci iti recomand sa joci Super Lucky Charms, un slot online de Blueprint Gaming care te transporta in universul magiei si al bogatiilor. Personajul principal al acestui joc este o frumoasa ghicitoare care poate genera premii fantastice de pana la 10,000 iar restul simbolurilor sunt diferite elemente care iti pot aduce noroc precum trifoi cu patru foi, potcoava norocoasa si moneda de aur. Simbolurile sunt captivante și te vor face să vrei să afli mai multe despre povestea folclorului pe care se bazează.
Jocul ca la aparate Super Lucky Charms poate fi considerat inlocuitorul faimoaselor jocuri Lucky Ladys Charm de Novomatic sau Lady’s Charms 2 iar unica caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite.
Jocul vine cu o configuratie simpla de 5 tamburi si pana la 10 linii active. Simbolul care poate activa unica caracteristica din joc este bolul de cristal, acesta activeaza pana la 15 rotiri gratuite si de asemenea iti ofera un multiplicator x3. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Super Lucky Charms este primul joc adaugat in data de 17-august -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Book of Games
3 ani in urma
68 Jucate
Spartan Fire
o lună in urma
38 Jucate
Whospunit
7 ani in urma
64 Jucate
Savanna King
6 ani in urma
68 Jucate
Powerpool 2
8 ani in urma
60 Jucate
Double Hot
2 ani in urma
85 Jucate
Fruit Case
7 ani in urma
75 Jucate
Book Of Ra Dice
2 ani in urma
117 Jucate
LobsterMania 2
5 ani in urma
67 Jucate
Frog Royale
8 ani in urma
67 Jucate
Western Belles
7 ani in urma
77 Jucate
The Finer Reels of Life
8 ani in urma
68 Jucate