Super Lucky Charms


1 an in urma 223 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Lucky Charms:

Daca vrei sa-ti afli viitorul atunci iti recomand sa joci Super Lucky Charms, un slot online de Blueprint Gaming care te transporta in universul magiei si al bogatiilor. Personajul principal al acestui joc este o frumoasa ghicitoare care poate genera premii fantastice de pana la 10,000 iar restul simbolurilor sunt diferite elemente care iti pot aduce noroc precum trifoi cu patru foi, potcoava norocoasa si moneda de aur. Simbolurile sunt captivante și te vor face să vrei să afli mai multe despre povestea folclorului pe care se bazează.
Jocul ca la aparate Super Lucky Charms poate fi considerat inlocuitorul faimoaselor jocuri Lucky Ladys Charm de Novomatic sau Lady’s Charms 2 iar unica caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite.
Jocul vine cu o configuratie simpla de 5 tamburi si pana la 10 linii active. Simbolul care poate activa unica caracteristica din joc este bolul de cristal, acesta activeaza pana la 15 rotiri gratuite si de asemenea iti ofera un multiplicator x3. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Super Lucky Charms este primul joc adaugat in data de 17-august -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Iron man 3
8 ani in urma
112 Jucate
Zeus King of Gods
5 ani in urma
112 Jucate
Monkeys VS Sharks HD
6 ani in urma
98 Jucate
Buffalo Blitz 2
7 luni in urma
182 Jucate
Roulette American
8 ani in urma
108 Jucate
Big Bear
2 ani in urma
171 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
8 ani in urma
180 Jucate
Solitaire Pro
8 ani in urma
91 Jucate
Blood Suckers
8 ani in urma
104 Jucate
Pamplona
8 ani in urma
161 Jucate
Volcano Eruption
6 ani in urma
105 Jucate
Book Of Ra Dice
2 ani in urma
173 Jucate