Super Lucky Charms


cod adsense
2 ani in urma 410 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Lucky Charms:

Daca vrei sa-ti afli viitorul atunci iti recomand sa joci Super Lucky Charms, un slot online de Blueprint Gaming care te transporta in universul magiei si al bogatiilor. Personajul principal al acestui joc este o frumoasa ghicitoare care poate genera premii fantastice de pana la 10,000 iar restul simbolurilor sunt diferite elemente care iti pot aduce noroc precum trifoi cu patru foi, potcoava norocoasa si moneda de aur. Simbolurile sunt captivante și te vor face să vrei să afli mai multe despre povestea folclorului pe care se bazează.
Jocul ca la aparate Super Lucky Charms poate fi considerat inlocuitorul faimoaselor jocuri Lucky Ladys Charm de Novomatic sau Lady’s Charms 2 iar unica caracteristica din joc este functia de rotiri gratuite.
Jocul vine cu o configuratie simpla de 5 tamburi si pana la 10 linii active. Simbolul care poate activa unica caracteristica din joc este bolul de cristal, acesta activeaza pana la 15 rotiri gratuite si de asemenea iti ofera un multiplicator x3. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Super Lucky Charms este primul joc adaugat in data de 17-august -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sizzling Peppers
4 ani in urma
239 Jucate
Eye of RA
4 ani in urma
297 Jucate
Arabian Rose
6 ani in urma
228 Jucate
Flaming Hot Extreme
2 ani in urma
581 Jucate
Poker Clasic
9 ani in urma
282 Jucate
Aparate slots cu fructe
9 ani in urma
186 Jucate
The King
3 ani in urma
279 Jucate
Booty Time
9 ani in urma
165 Jucate
Hotline
4 ani in urma
293 Jucate
Elements Slot
9 ani in urma
213 Jucate
Hot Target
4 ani in urma
623 Jucate
The Gladiator
6 ani in urma
245 Jucate