LINKURI SPONSORIZATE  Super Fast Hot Hot

  172 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Super Fast Hot Hot:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Jocurile clasice cu fructe sunt jocurile slot cele mai populare in lumea intreaga de aceea te invit sa joci azi un alt joc din acesta categorie numit Super Fast Hot Hot. Jocul este conceput de compania IsoftBet si vine echipat cu o formula standard de 5 tamburi, 3 randuri si 25 linii de bet care pot fi configurate in orice moment cu ajutorul butonului de linii.
  De asemenea, acest joc vine echipat cu un Jackpot progresiv care poate avea o valoare maxima de 1,000 credite.
  Simbolul wild are puterea de a inlocui toate simbolurile in timpul unei partide, cu exceptia a doua simboluri -simbolul scatter (diamantul) si simbolul de Jackpot. Cu ajutorul simbolurilor de lamai, pepeni, diamant si banane poti captura premii de pana la 1,500 credite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Super Fast Hot Hot este primul joc adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 172 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Super Fast Hot Hot trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Super Fast Hot Hot

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE