LINKURI SPONSORIZATE  Super 20

  868 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Super 20:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca ai jucat jocuri create de EGT precum 20 Super Hot sau 40 Super Hot atunci sunt sigur ca jocul Super 20 slot iti va placea. Acest joc are un stil retro unde vei intalni foarte multe simboluri de fructe traditionale, un simbol de stea si un simbol cu numarul sapte care iti poate aduce multe premii fabuloase. Jocul de pacanele Super 20 este incontestabil cel mai interesant joc lansat in 2017 de EGT iar din punct de vedere al caracteristicilor nu vei intalni joc de bonus sau rotiri gratuite. Singura caracteristica intalnita in acest joc este optiunea ‘Gamble’ unde jucatorii pot dubla sau tripla castigurile. Jocul Super 20 la aparate prezinta o configuratie standard de 5c3 bobine, 20 linii fixe si un buget de 5,000 monede.
  Simbolul de septar este wild si poate oferi cel mai mare premiu din joc. De asemenea, acest simbol poate inlocui celelalte simboluri din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Cinci simboluri de stea de aur poate declansa un premiu maxim de 200,000 monede.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Super 20 este primul joc adaugat in data de 3-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 868 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Super 20 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Super 20

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE