Summer Queen


cod adsense
3 ani in urma 123 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Summer Queen:

Novomatic te invita intr-o noua calatorie in mijlocul naturii salbatice cu Summer Queen slot, un nou joc creat in HTML5 de binecunoscuta companie Novomatic unde ai sansa de a prinde un premiu de pana la 80000 credite. Are un design extrem de interesant, simbolurile sunt executate cu mare atentie iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru aproape toate tipurile de telefoane mobile sau tablete.
Toate simbolurile din joc sunt reprezentate de diferite aniale salbatice precum un papagal, leu, sarpe, zebra si multe altele. Jocul Summer Queen la aparate este configurat cu o structura ce include un format 5×4, 40 linii de plata si un buget care nu depaseste suma de 1000 monede. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului iar simbolul scatter este reprezentat de sfera de cristal. Functia de bonus Summer Queen se activeaza in momentul in care trei sau mai multe simboluri de sfera de cristal sunt aterizate pe o linie orizontala. Jucatorul primeste pana la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Summer Queen este primul joc adaugat in data de 17-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Tigri Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Riches of India
8 ani in urma
124 Jucate
Magic Money
8 ani in urma
115 Jucate
Flash Arcade Solitaire
8 ani in urma
177 Jucate
Alchemy Fortunes
2 luni in urma
61 Jucate
Blackjack 3D
8 ani in urma
129 Jucate
Dolphin Spins
7 ani in urma
123 Jucate
Chinese New Year
8 ani in urma
118 Jucate
Excalibur ca la aparate
8 ani in urma
103 Jucate
Gorilla
6 ani in urma
144 Jucate
Panther Moon
5 ani in urma
123 Jucate
Hot Shot Progressive
2 ani in urma
135 Jucate
Golden Jaguar
6 ani in urma
106 Jucate