Summer Queen


cod adsense
4 ani in urma 158 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Summer Queen:

Novomatic te invita intr-o noua calatorie in mijlocul naturii salbatice cu Summer Queen slot, un nou joc creat in HTML5 de binecunoscuta companie Novomatic unde ai sansa de a prinde un premiu de pana la 80000 credite. Are un design extrem de interesant, simbolurile sunt executate cu mare atentie iar ecranul principal se adapteaza perfect pentru aproape toate tipurile de telefoane mobile sau tablete.
Toate simbolurile din joc sunt reprezentate de diferite aniale salbatice precum un papagal, leu, sarpe, zebra si multe altele. Jocul Summer Queen la aparate este configurat cu o structura ce include un format 5×4, 40 linii de plata si un buget care nu depaseste suma de 1000 monede. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului iar simbolul scatter este reprezentat de sfera de cristal. Functia de bonus Summer Queen se activeaza in momentul in care trei sau mai multe simboluri de sfera de cristal sunt aterizate pe o linie orizontala. Jucatorul primeste pana la 10 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Summer Queen este primul joc adaugat in data de 17-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Jungla Aparate cu Lei Aparate cu Tigri Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Diamond 7
8 ani in urma
161 Jucate
Rise of Maya
1 an in urma
311 Jucate
Ghostbusters
9 ani in urma
163 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
153 Jucate
Keno 707
9 ani in urma
191 Jucate
Lost Relics
3 ani in urma
158 Jucate
Amsterdam Masterplan
8 ani in urma
136 Jucate
Super Black Jack
8 ani in urma
138 Jucate
Prowling Panther
6 ani in urma
167 Jucate
The Fruits Slot Machine
6 ani in urma
149 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
134 Jucate
Fruits of Ra
7 ani in urma
156 Jucate