LINKURI SPONSORIZATE  Stunning Hot 20 Deluxe

  122 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Stunning Hot 20 Deluxe:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Amatorii de jocuri slot clasice cu fructe se pot bucura de Stunning Hot 20 Deluxe, un joc la aparate creat si publicat de BF Games cu un ecran optimizat pentru toate dispozitivele mobile si premii care pot ajunge la pragul de 12,500 credite demo. Cel mai interesant aspect in acest joc este faptul ca in acest joc nu poti profita de runde de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatii ceea ce este un minus din punctul meu de vedere. Cei care sunt obisnuiti cu acest tip de joc pot profita de optiunea Gamble care se activeaza dupa o combinatie castigatoare de trei sau mai multe simboluri identice.
  Stunning Hot 20 Deluxe este un joc la aparate de 5 tamburi si 20 linii castigatoare care pot fi oricand ajustate.
  Simbolul de stea este un simbol scatter si poate premia orice jucator care obtine trei sau mai multe simboluri in orice pozitie pe ecran. Premiu maxim oferit de acest simbol este de 2,500 credite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Stunning Hot 20 Deluxe este primul joc adaugat in data de 29-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 122 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Stunning Hot 20 Deluxe trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Stunning Hot 20 Deluxe

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE