Strolling Staxx: Cubic Fruits


cod adsense
3 ani in urma 375 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Strolling Staxx: Cubic Fruits:

Pasionatii de sloturi realizate de NetEnt se pot bucura de o noua lansare a acestei faimoase companii intitulat Strolling Staxx: Cubic Fruits. Este un joc la aparate disponibil pentru platforma mobila care include simboluri gigant de 2×2 sau 3×3 si vine echipat cu o runda speciala de re-spins. Simbolurile din joc au forma de cub si sunt reprezentate de o serie de fructe precum cirese, pepeni, lamai si capsuni.
Strolling Staxx: Cubic Fruits vine intr-un format standard cu 5 bobine si 10 linii de bet. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor 10 nivele de plasare a mizei iar simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. De asemenea, jucatorii se pot bucura de premii de pana la 50,000 credite si pot profita de functia Bonus Bet si Extra Change care poate fi jucat cu 15 monede pe nivel de miza. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Strolling Staxx: Cubic Fruits este primul joc adaugat in data de 24-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Jewels Of The Orient
9 ani in urma
270 Jucate
Indian Dreaming
9 ani in urma
394 Jucate
Native Treasure
9 ani in urma
376 Jucate
Stampede
5 ani in urma
427 Jucate
Magic Money
10 ani in urma
327 Jucate
Rock Climber Deluxe
6 ani in urma
443 Jucate
Katana Deluxe
5 ani in urma
494 Jucate
Fruity Crown
2 ani in urma
570 Jucate
Absolute Poker
9 ani in urma
327 Jucate
Samurai’s Fortune
5 ani in urma
331 Jucate
Game of Luck
5 ani in urma
512 Jucate
Genius of Leonardo
5 ani in urma
523 Jucate