Strolling Staxx: Cubic Fruits


cod adsense
4 ani in urma 449 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Strolling Staxx: Cubic Fruits:

Pasionatii de sloturi realizate de NetEnt se pot bucura de o noua lansare a acestei faimoase companii intitulat Strolling Staxx: Cubic Fruits. Este un joc la aparate disponibil pentru platforma mobila care include simboluri gigant de 2×2 sau 3×3 si vine echipat cu o runda speciala de re-spins. Simbolurile din joc au forma de cub si sunt reprezentate de o serie de fructe precum cirese, pepeni, lamai si capsuni.
Strolling Staxx: Cubic Fruits vine intr-un format standard cu 5 bobine si 10 linii de bet. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor 10 nivele de plasare a mizei iar simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. De asemenea, jucatorii se pot bucura de premii de pana la 50,000 credite si pot profita de functia Bonus Bet si Extra Change care poate fi jucat cu 15 monede pe nivel de miza. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Strolling Staxx: Cubic Fruits este primul joc adaugat in data de 24-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sweet Life
9 ani in urma
466 Jucate
Money Farm
7 ani in urma
395 Jucate
Joc la aparate Star Trek
11 ani in urma
363 Jucate
Jason and the Golden Fleece
10 ani in urma
401 Jucate
The King’s Crown
6 ani in urma
406 Jucate
Aparate cu fructe
10 ani in urma
387 Jucate
The Dalai Panda
5 ani in urma
469 Jucate
Extremely Hot
5 ani in urma
512 Jucate
Book of Ra HD
10 ani in urma
400 Jucate
Sea of Tranquility
5 ani in urma
402 Jucate
Azteca
6 ani in urma
708 Jucate
Golden Rome
8 ani in urma
466 Jucate