Strolling Staxx: Cubic Fruits


cod adsense
3 ani in urma 281 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Strolling Staxx: Cubic Fruits:

Pasionatii de sloturi realizate de NetEnt se pot bucura de o noua lansare a acestei faimoase companii intitulat Strolling Staxx: Cubic Fruits. Este un joc la aparate disponibil pentru platforma mobila care include simboluri gigant de 2×2 sau 3×3 si vine echipat cu o runda speciala de re-spins. Simbolurile din joc au forma de cub si sunt reprezentate de o serie de fructe precum cirese, pepeni, lamai si capsuni.
Strolling Staxx: Cubic Fruits vine intr-un format standard cu 5 bobine si 10 linii de bet. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor 10 nivele de plasare a mizei iar simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. De asemenea, jucatorii se pot bucura de premii de pana la 50,000 credite si pot profita de functia Bonus Bet si Extra Change care poate fi jucat cu 15 monede pe nivel de miza. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Strolling Staxx: Cubic Fruits este primul joc adaugat in data de 24-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Mario Poker
9 ani in urma
230 Jucate
Golden Jungle
5 ani in urma
303 Jucate
Hoffmeister
5 ani in urma
196 Jucate
Sizzling6
7 ani in urma
313 Jucate
Tripeaks Halloween
9 ani in urma
223 Jucate
Midnight Diamonds
7 ani in urma
272 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
210 Jucate
Silver Surfer
9 ani in urma
241 Jucate
Lady Luck
7 ani in urma
255 Jucate
Mikey’s Poker
9 ani in urma
220 Jucate
Luxor Valley
8 ani in urma
235 Jucate
Pirates Treasures
8 ani in urma
229 Jucate