LINKURI SPONSORIZATE  Strolling Staxx: Cubic Fruits

  125 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Strolling Staxx: Cubic Fruits:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pasionatii de sloturi realizate de NetEnt se pot bucura de o noua lansare a acestei faimoase companii intitulat Strolling Staxx: Cubic Fruits. Este un joc la aparate disponibil pentru platforma mobila care include simboluri gigant de 2×2 sau 3×3 si vine echipat cu o runda speciala de re-spins. Simbolurile din joc au forma de cub si sunt reprezentate de o serie de fructe precum cirese, pepeni, lamai si capsuni.
  Strolling Staxx: Cubic Fruits vine intr-un format standard cu 5 bobine si 10 linii de bet. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor 10 nivele de plasare a mizei iar simbolul wild este reprezentat de litera ‘W’. De asemenea, jucatorii se pot bucura de premii de pana la 50,000 credite si pot profita de functia Bonus Bet si Extra Change care poate fi jucat cu 15 monede pe nivel de miza. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Strolling Staxx: Cubic Fruits este primul joc adaugat in data de 24-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 125 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Strolling Staxx: Cubic Fruits trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Strolling Staxx: Cubic Fruits

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE