Sticky Joker


cod adsense
2 ani in urma 578 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sticky Joker:

Toti iubitorii de sloturi de Play’n Go pot accesa acum Sticky Joker, un joc la aparate clasic cu fructe care ofera premii maxime de x1,670 si iti da accesul la doua functii interesante. Personajul principal al jocului este jokerul iar restul simbolurilor sunt reprezentate de stelute, septari si patru fructe traditionale. Sticky Joker este un joc slot video cu 3 role si 5 de linii de plată.
Există un simbol wild reprezentat de simbolul Joker. Acest simbol poate ateriza pe fiecare rolă și poate să apară la orice rotire.
Dacă unul sau mai multe simboluri joker apar pe orice rolă, atunci un respin este inițiat când jokerii rămân pe loc tot timpul rundei de joc.
În timpul functiei respin este posibil să apară mai multe simboluri joker. Functia respins continuă până când fiecare poziție de simbol este completată cu un simbol WILD sau nu mai apare niciun simbol joker pe role.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sticky Joker este primul joc adaugat in data de 27-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Play N’ Go si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu cirese
9 ani in urma
0 Jucate
Spiderman Relevations
9 ani in urma
286 Jucate
100 Burning Hot
4 ani in urma
292 Jucate
Lucky Heroes
9 ani in urma
174 Jucate
Book of Gods
4 ani in urma
303 Jucate
Captain Venture
7 ani in urma
275 Jucate
Break Away
10 ani in urma
199 Jucate
Tiger’s Claw
4 ani in urma
225 Jucate
40 Mega Clover
4 ani in urma
440 Jucate
Magic Kingdom
7 ani in urma
286 Jucate
Eye of Horus
4 ani in urma
1055 Jucate
Prowling Panther
7 ani in urma
265 Jucate