Sticky Joker


cod adsense
1 an in urma 477 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sticky Joker:

Toti iubitorii de sloturi de Play’n Go pot accesa acum Sticky Joker, un joc la aparate clasic cu fructe care ofera premii maxime de x1,670 si iti da accesul la doua functii interesante. Personajul principal al jocului este jokerul iar restul simbolurilor sunt reprezentate de stelute, septari si patru fructe traditionale. Sticky Joker este un joc slot video cu 3 role si 5 de linii de plată.
Există un simbol wild reprezentat de simbolul Joker. Acest simbol poate ateriza pe fiecare rolă și poate să apară la orice rotire.
Dacă unul sau mai multe simboluri joker apar pe orice rolă, atunci un respin este inițiat când jokerii rămân pe loc tot timpul rundei de joc.
În timpul functiei respin este posibil să apară mai multe simboluri joker. Functia respins continuă până când fiecare poziție de simbol este completată cu un simbol WILD sau nu mai apare niciun simbol joker pe role.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sticky Joker este primul joc adaugat in data de 27-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Play N’ Go si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Flame Fruits
7 ani in urma
267 Jucate
Fruit a loot
9 ani in urma
187 Jucate
Flash Poker
9 ani in urma
218 Jucate
Slot cu cirese si septari
9 ani in urma
211 Jucate
Stop The Bus
9 ani in urma
168 Jucate
8 Dragons
4 ani in urma
251 Jucate
Poker englezesc
8 ani in urma
196 Jucate
Safari  la aparate
9 ani in urma
249 Jucate
Thief
9 ani in urma
186 Jucate
Pirati la aparate
8 ani in urma
177 Jucate
Halloween Fortune
9 ani in urma
204 Jucate
Royal Gems
5 ani in urma
215 Jucate