Sticky Joker


cod adsense
2 ani in urma 734 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sticky Joker:

Toti iubitorii de sloturi de Play’n Go pot accesa acum Sticky Joker, un joc la aparate clasic cu fructe care ofera premii maxime de x1,670 si iti da accesul la doua functii interesante. Personajul principal al jocului este jokerul iar restul simbolurilor sunt reprezentate de stelute, septari si patru fructe traditionale. Sticky Joker este un joc slot video cu 3 role si 5 de linii de plată.
Există un simbol wild reprezentat de simbolul Joker. Acest simbol poate ateriza pe fiecare rolă și poate să apară la orice rotire.
Dacă unul sau mai multe simboluri joker apar pe orice rolă, atunci un respin este inițiat când jokerii rămân pe loc tot timpul rundei de joc.
În timpul functiei respin este posibil să apară mai multe simboluri joker. Functia respins continuă până când fiecare poziție de simbol este completată cu un simbol WILD sau nu mai apare niciun simbol joker pe role.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sticky Joker este primul joc adaugat in data de 27-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Play N’ Go si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Always Hot Deluxe
6 ani in urma
563 Jucate
Mermaid Slot
10 ani in urma
321 Jucate
Gryphons Gold
9 ani in urma
405 Jucate
The Pirates Tavern
8 ani in urma
380 Jucate
Marco Polo
10 ani in urma
307 Jucate
Silver Surfer
9 ani in urma
360 Jucate
Stop The Bus
10 ani in urma
333 Jucate
Boom Brothers
10 ani in urma
295 Jucate
Lady of the Moon
7 ani in urma
504 Jucate
Blackjack 3D
9 ani in urma
543 Jucate
Red Chilli Wins
3 ani in urma
918 Jucate
Speed Solitaire
10 ani in urma
383 Jucate