Sticky Joker


10 luni in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sticky Joker:

Toti iubitorii de sloturi de Play’n Go pot accesa acum Sticky Joker, un joc la aparate clasic cu fructe care ofera premii maxime de x1,670 si iti da accesul la doua functii interesante. Personajul principal al jocului este jokerul iar restul simbolurilor sunt reprezentate de stelute, septari si patru fructe traditionale. Sticky Joker este un joc slot video cu 3 role si 5 de linii de plată.
Există un simbol wild reprezentat de simbolul Joker. Acest simbol poate ateriza pe fiecare rolă și poate să apară la orice rotire.
Dacă unul sau mai multe simboluri joker apar pe orice rolă, atunci un respin este inițiat când jokerii rămân pe loc tot timpul rundei de joc.
În timpul functiei respin este posibil să apară mai multe simboluri joker. Functia respins continuă până când fiecare poziție de simbol este completată cu un simbol WILD sau nu mai apare niciun simbol joker pe role.


INSTRUCTIUNI: Jocul Sticky Joker este primul joc adaugat in data de 27-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi Play N’ Go si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Asian Attraction
4 ani in urma
110 Jucate
Flash Arcade Solitaire
7 ani in urma
153 Jucate
Slingo super slot
8 ani in urma
99 Jucate
Super Lucky Charms
1 an in urma
225 Jucate
No Mercy
8 ani in urma
95 Jucate
Super Slots
7 ani in urma
94 Jucate
Governor of Poker
8 ani in urma
164 Jucate
The Pyramid of Ramesses
6 ani in urma
141 Jucate
Exotic Cats
2 ani in urma
137 Jucate
Lucky Dragon
6 ani in urma
119 Jucate
Hot Choice
3 ani in urma
162 Jucate
The Finer Reels of Life
8 ani in urma
106 Jucate