Star Attraction


cod adsense
5 ani in urma 498 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Star Attraction:

Daca iti doresti sa pasesti pe covorul rosu alaturi de cele mai faimoase vedete de la Hollywood atunci testeaza in mod gratuit jocul Star Attraction slot si ai posibilitatea de a deveni un star de cinema multumita companiei Novomatic care da accesul la acest joc in mod gratuit. Este un joc creat cu o structura clasica si un stil de Hollywood iar personajele cele mai importante din acest joc sunt un actor celebru care seamana mult cu Roger Moore si o actrita care seamana foarte mult cu Marilyn Monroe.
Jocul la aparate Star Attraction dispune de o interfata standard unde sunt include 9 linii de plata si 5 tamburi. Pariul per joc poate fi setat la maxim 900 credite.
Cei doi actori au puterea de a genera cel mai mare premiu din joc si de asemenea, cei doi au rol de simbol wild. Pentru a intra in runda de bonificatie cu 12 jocuri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie minim trei simboluri de proiector de cinema. De asemenea, castigurile pot fi multiplicate utilizand optiunea de joc de risc. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Star Attraction este primul joc adaugat in data de 6-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Thunder slots
10 ani in urma
484 Jucate
Fairy Queen
9 ani in urma
441 Jucate
Atlantis World
6 ani in urma
660 Jucate
Banana Splash
10 ani in urma
361 Jucate
Whospunit
10 ani in urma
429 Jucate
Mermaids Millions
8 ani in urma
486 Jucate
Mystic secrets
9 ani in urma
400 Jucate
Lucky Pirate
10 ani in urma
495 Jucate
Western Belles
9 ani in urma
428 Jucate
100 Ladies
9 ani in urma
581 Jucate
Burning Desire
10 ani in urma
393 Jucate
Girls With Guns
10 ani in urma
485 Jucate