Star Attraction


cod adsense
4 ani in urma 321 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Star Attraction:

Daca iti doresti sa pasesti pe covorul rosu alaturi de cele mai faimoase vedete de la Hollywood atunci testeaza in mod gratuit jocul Star Attraction slot si ai posibilitatea de a deveni un star de cinema multumita companiei Novomatic care da accesul la acest joc in mod gratuit. Este un joc creat cu o structura clasica si un stil de Hollywood iar personajele cele mai importante din acest joc sunt un actor celebru care seamana mult cu Roger Moore si o actrita care seamana foarte mult cu Marilyn Monroe.
Jocul la aparate Star Attraction dispune de o interfata standard unde sunt include 9 linii de plata si 5 tamburi. Pariul per joc poate fi setat la maxim 900 credite.
Cei doi actori au puterea de a genera cel mai mare premiu din joc si de asemenea, cei doi au rol de simbol wild. Pentru a intra in runda de bonificatie cu 12 jocuri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie minim trei simboluri de proiector de cinema. De asemenea, castigurile pot fi multiplicate utilizand optiunea de joc de risc. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Star Attraction este primul joc adaugat in data de 6-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Untamed Bengal Tiger
8 ani in urma
293 Jucate
Egyptian Wild
5 ani in urma
368 Jucate
Amazons’ Battle
5 ani in urma
388 Jucate
The 100,000 Pyramid
4 ani in urma
480 Jucate
Hot & Cash
5 ani in urma
341 Jucate
Royal Sevens Slots
9 ani in urma
221 Jucate
Flaming Hot Extreme
2 ani in urma
706 Jucate
Space Wars
9 ani in urma
223 Jucate
Pot of Gold
9 ani in urma
273 Jucate
Silent Run 3D
9 ani in urma
362 Jucate
Aparate cu septari
9 ani in urma
378 Jucate
Just Jewels Deluxe
8 ani in urma
537 Jucate