Star Attraction


3 ani in urma 74 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Star Attraction:

Daca iti doresti sa pasesti pe covorul rosu alaturi de cele mai faimoase vedete de la Hollywood atunci testeaza in mod gratuit jocul Star Attraction slot si ai posibilitatea de a deveni un star de cinema multumita companiei Novomatic care da accesul la acest joc in mod gratuit. Este un joc creat cu o structura clasica si un stil de Hollywood iar personajele cele mai importante din acest joc sunt un actor celebru care seamana mult cu Roger Moore si o actrita care seamana foarte mult cu Marilyn Monroe.
Jocul la aparate Star Attraction dispune de o interfata standard unde sunt include 9 linii de plata si 5 tamburi. Pariul per joc poate fi setat la maxim 900 credite.
Cei doi actori au puterea de a genera cel mai mare premiu din joc si de asemenea, cei doi au rol de simbol wild. Pentru a intra in runda de bonificatie cu 12 jocuri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie minim trei simboluri de proiector de cinema. De asemenea, castigurile pot fi multiplicate utilizand optiunea de joc de risc. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Star Attraction este primul joc adaugat in data de 6-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Royal Cash
5 ani in urma
89 Jucate
Leprechaun Goes Egypt
3 ani in urma
90 Jucate
Major History
6 ani in urma
96 Jucate
King of Cards
8 ani in urma
78 Jucate
Dragon Reels
6 ani in urma
73 Jucate
Coyote Cash
8 ani in urma
70 Jucate
Good of Poker
7 ani in urma
68 Jucate
Slot jungle bungle
8 ani in urma
70 Jucate
Golden Sevens
8 ani in urma
107 Jucate
Caucasian Captive
7 ani in urma
75 Jucate
Golden 7’s
6 luni in urma
269 Jucate
The Great Pyramid
2 ani in urma
90 Jucate