Stampede


cod adsense
3 ani in urma 182 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Stampede:

Faimoasa companie Betsoft te invita intr-o noua calatorie in desertul african cu Stampede slot, un nou joc creat cu pana la 1024 forme de castig si premii de pana la 769,500 credite care pot fi castigate intr-o singura sesiune de joc. Acest joc este realizat cu tehnologie de ultima generatie iar animatiile si efectele vizuale sunt 3D. Simbolurile intalnite pe ecran in timpul partidei sunt diferite animale salbatice din Africa precum elefanti, girafe, rinoceri si multe altele. Cel mai pretios simbol din joc este simbolul de elefant. Al doilea simbol care poate declansa un premiu maxim de 4,000 monede este arborele din mijlocul desertului.
Din bugetul alocat acestui joc poti aplica un pariu minim de 0,01 sau un pariu maxim de 200 credite per joc.
Simbolul de copac al vietii joaca rol de simbol scatter si-ti da oportunitatea de a intra in posesia unei partide de rotatii gratuite daca acumulezi un minim de trei simboluri asemenatoare pe ecran. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Stampede este primul joc adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Super mario world slot
8 ani in urma
154 Jucate
Aparate cu fete
8 ani in urma
170 Jucate
Sumatran Storm
4 ani in urma
193 Jucate
Cash Hunter
9 ani in urma
158 Jucate
Captain America
8 ani in urma
219 Jucate
Easter Surprise
9 ani in urma
163 Jucate
Rex
4 ani in urma
184 Jucate
Rex
Super Chess
9 ani in urma
182 Jucate
Governor of Poker
8 ani in urma
239 Jucate
Midnight Diamonds
6 ani in urma
187 Jucate
Table online
9 ani in urma
242 Jucate
Firestorm
6 ani in urma
239 Jucate