Spirits of Aztec


cod adsense
5 ani in urma 470 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spirits of Aztec:

Daca esti un aventuriei si vrei sa descoperi misterele civilizatiei aztece atunci te invit sa calatoresti alaturi de noi cu Spirits of Aztec, un nou slot ca la aparate lansat de compania Playson. Jocul include o multime de elemente din cultura azteca precum statuiete antice, o masca aurie, vanatori de comori si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri.
Jocul la aparate Spirits of Aztec se preinta cu o structura clasica unde sunt incluse 5 tamburi si 21 forme de castig. In acest joc primesti un buget fi iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 100 credite.
Jocul include un simbol wild repreentat de o masca si un simbol scatter reprezentat de un craniu.
Simbolul de craniu iti da posibilitatea sa castigi pana la 15 jocuri gratuite. Pentru a intra in posesia celor 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie activa x3, x4 sau x5 simboluri de craniu. De asemenea, castigul din runda actuala poate fi dublat in jocul de risc sau colectata. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spirits of Aztec este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Iron man
10 ani in urma
359 Jucate
The Avengers
10 ani in urma
367 Jucate
Hot 777
5 ani in urma
625 Jucate
Nemo’s Voyage
5 ani in urma
477 Jucate
9 Lions
5 ani in urma
611 Jucate
Lucky 88
8 ani in urma
370 Jucate
The Pirates Tavern
8 ani in urma
434 Jucate
Lucky Haunter
10 ani in urma
483 Jucate
Lucky Lady Moon
2 ani in urma
479 Jucate
Dinos Rhino
10 ani in urma
353 Jucate
Magic Book 6
6 ani in urma
437 Jucate
Power Stars
8 ani in urma
768 Jucate