Spirits of Aztec


cod adsense
3 ani in urma 187 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spirits of Aztec:

Daca esti un aventuriei si vrei sa descoperi misterele civilizatiei aztece atunci te invit sa calatoresti alaturi de noi cu Spirits of Aztec, un nou slot ca la aparate lansat de compania Playson. Jocul include o multime de elemente din cultura azteca precum statuiete antice, o masca aurie, vanatori de comori si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri.
Jocul la aparate Spirits of Aztec se preinta cu o structura clasica unde sunt incluse 5 tamburi si 21 forme de castig. In acest joc primesti un buget fi iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 100 credite.
Jocul include un simbol wild repreentat de o masca si un simbol scatter reprezentat de un craniu.
Simbolul de craniu iti da posibilitatea sa castigi pana la 15 jocuri gratuite. Pentru a intra in posesia celor 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie activa x3, x4 sau x5 simboluri de craniu. De asemenea, castigul din runda actuala poate fi dublat in jocul de risc sau colectata. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spirits of Aztec este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aztec’s Fortune
7 ani in urma
166 Jucate
Thunder Reels
8 ani in urma
170 Jucate
Raindance
9 ani in urma
203 Jucate
Cash Wizard
4 ani in urma
244 Jucate
Extra Stars
6 ani in urma
382 Jucate
Roman Empire
6 ani in urma
183 Jucate
Spartan Fire
12 luni in urma
321 Jucate
Savannah Cash
4 ani in urma
188 Jucate
Cinderella de Novomatic
4 ani in urma
227 Jucate
Mystic secrets
8 ani in urma
189 Jucate
Mini Slots
8 ani in urma
202 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
241 Jucate