Spirits of Aztec


cod adsense
5 ani in urma 409 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spirits of Aztec:

Daca esti un aventuriei si vrei sa descoperi misterele civilizatiei aztece atunci te invit sa calatoresti alaturi de noi cu Spirits of Aztec, un nou slot ca la aparate lansat de compania Playson. Jocul include o multime de elemente din cultura azteca precum statuiete antice, o masca aurie, vanatori de comori si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri.
Jocul la aparate Spirits of Aztec se preinta cu o structura clasica unde sunt incluse 5 tamburi si 21 forme de castig. In acest joc primesti un buget fi iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 100 credite.
Jocul include un simbol wild repreentat de o masca si un simbol scatter reprezentat de un craniu.
Simbolul de craniu iti da posibilitatea sa castigi pana la 15 jocuri gratuite. Pentru a intra in posesia celor 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie activa x3, x4 sau x5 simboluri de craniu. De asemenea, castigul din runda actuala poate fi dublat in jocul de risc sau colectata. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spirits of Aztec este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

2 Times Wild
10 ani in urma
338 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
311 Jucate
BlackJack Clasic
10 ani in urma
427 Jucate
Legend of the Nile
5 ani in urma
411 Jucate
Wonder Slots
9 ani in urma
524 Jucate
Lion Explorer
4 ani in urma
504 Jucate
Panther Moon
6 ani in urma
563 Jucate
Book of Ra Mobile
5 ani in urma
577 Jucate
Gladiators
9 ani in urma
438 Jucate
Big Bear
4 ani in urma
544 Jucate
Nefertiti’s Gold
5 ani in urma
332 Jucate
Columbus
10 ani in urma
630 Jucate