Spectrum


cod adsense
Daca esti un fanatic al jocurilor de pacanele de ultima generatie create de Novomatic atunci esti invitat sa testezi Spectrum slot, un joc uimitor lansat in format HTML5 de acesta companie. Ecranul principal include o culoare ce seamana foarte bine cu un curcubeu iar simbolurile incluse in ecranul principal au o culoare fluorescenta. Cel mai puternic simbol din joc este spectrum si cinci simboluri similare aterizate pe o linie orizontala poate oferi un jackpot de pana la 400.000 credite, depinde de valoare pariului selectata de jucator. Jocul Spectrum la aparate are o tematica de fructe si include 243 forme de castig si cinic cilindri standard. Cuvantul Wild are rol de simbol joker si are puterea de a schimba toate simbolurile din joc, fara exceptii. In joc nu gasesti simbol scatter sau caracteristica de bonus dar intalnesti functia 'Reel Locking' care ofera jucatorilor multe sanse de castiguri instant. Mult noroc!!!
3 ani in urma 133 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spectrum:

Daca esti un fanatic al jocurilor de pacanele de ultima generatie create de Novomatic atunci esti invitat sa testezi Spectrum slot, un joc uimitor lansat in format HTML5 de acesta companie. Ecranul principal include o culoare ce seamana foarte bine cu un curcubeu iar simbolurile incluse in ecranul principal au o culoare fluorescenta. Cel mai puternic simbol din joc este spectrum si cinci simboluri similare aterizate pe o linie orizontala poate oferi un jackpot de pana la 400.000 credite, depinde de valoare pariului selectata de jucator.
Jocul Spectrum la aparate are o tematica de fructe si include 243 forme de castig si cinic cilindri standard.
Cuvantul Wild are rol de simbol joker si are puterea de a schimba toate simbolurile din joc, fara exceptii. In joc nu gasesti simbol scatter sau caracteristica de bonus dar intalnesti functia ‘Reel Locking’ care ofera jucatorilor multe sanse de castiguri instant. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spectrum este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate cu septari 777 Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Captain’s Treasure
8 ani in urma
110 Jucate
Aparate cu monstrii
8 ani in urma
105 Jucate
Book of Ra Mobile
3 ani in urma
172 Jucate
Aztec Treasure
7 ani in urma
109 Jucate
Wonderful Flute
3 ani in urma
127 Jucate
3 Card Poker
8 ani in urma
109 Jucate
Tenis de masa online
8 ani in urma
122 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
7 ani in urma
107 Jucate
Rich n Wild
3 ani in urma
122 Jucate
Alaxe in Zombieland
7 ani in urma
103 Jucate
Atlantis
8 ani in urma
133 Jucate
Candy & Fruits
6 ani in urma
125 Jucate