Spectrum


cod adsense
Daca esti un fanatic al jocurilor de pacanele de ultima generatie create de Novomatic atunci esti invitat sa testezi Spectrum slot, un joc uimitor lansat in format HTML5 de acesta companie. Ecranul principal include o culoare ce seamana foarte bine cu un curcubeu iar simbolurile incluse in ecranul principal au o culoare fluorescenta. Cel mai puternic simbol din joc este spectrum si cinci simboluri similare aterizate pe o linie orizontala poate oferi un jackpot de pana la 400.000 credite, depinde de valoare pariului selectata de jucator. Jocul Spectrum la aparate are o tematica de fructe si include 243 forme de castig si cinic cilindri standard. Cuvantul Wild are rol de simbol joker si are puterea de a schimba toate simbolurile din joc, fara exceptii. In joc nu gasesti simbol scatter sau caracteristica de bonus dar intalnesti functia 'Reel Locking' care ofera jucatorilor multe sanse de castiguri instant. Mult noroc!!!
5 ani in urma 693 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spectrum:

Daca esti un fanatic al jocurilor de pacanele de ultima generatie create de Novomatic atunci esti invitat sa testezi Spectrum slot, un joc uimitor lansat in format HTML5 de acesta companie. Ecranul principal include o culoare ce seamana foarte bine cu un curcubeu iar simbolurile incluse in ecranul principal au o culoare fluorescenta. Cel mai puternic simbol din joc este spectrum si cinci simboluri similare aterizate pe o linie orizontala poate oferi un jackpot de pana la 400.000 credite, depinde de valoare pariului selectata de jucator.
Jocul Spectrum la aparate are o tematica de fructe si include 243 forme de castig si cinic cilindri standard.
Cuvantul Wild are rol de simbol joker si are puterea de a schimba toate simbolurile din joc, fara exceptii. In joc nu gasesti simbol scatter sau caracteristica de bonus dar intalnesti functia ‘Reel Locking’ care ofera jucatorilor multe sanse de castiguri instant. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spectrum este primul joc adaugat in data de 7-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate cu septari 777 Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Hot Shot Progressive
5 ani in urma
569 Jucate
Enchanted Unicorn
8 ani in urma
382 Jucate
Slot cu septari
10 ani in urma
385 Jucate
Dragons Dynasty
8 ani in urma
518 Jucate
Gold Rush Slot
10 ani in urma
497 Jucate
Diamond Trio
10 ani in urma
516 Jucate
Panda Magic
6 ani in urma
457 Jucate
Biliard pentru profesionisti
11 ani in urma
389 Jucate
Relic Raiders
10 ani in urma
364 Jucate
Mermaid Slot
10 ani in urma
372 Jucate
Gold Fish
10 ani in urma
552 Jucate
Hot 777
5 ani in urma
624 Jucate