Spartan Fire


cod adsense
2 ani in urma 658 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartan Fire:

Lightning Box te invita in universul celor mai curajosi spartani cu Spartan Fire un nou slot spectaculos, lansat în iulie 2020. Acest joc are o grafica de inalta calitate, animatiile sunt interesante iar coloana sonora este antrenanta.
Simbolurile care apar in timpul jocului sunt reprezentate de un capitan al piratilor, o casca de spartan, un razboinic cu o sabie si multe altele.
Jocul la aparate Spartan Fire include o interfata moderna care include 5×4 tamburi si 40 linii castigatoare. Pariurile variaza intre 0,40 si 40, in timp ce RTP-ul are o valoare de 95,85%.
Spartan Fire include trei simboluri wild reprezentate de un spartan cu o sabie, o spartana si o casca de spartan.
Aceste simboluri pot inlocui orice simbol din joc pentru a crea combinatii castigatoare.
De asemenea, scutul este un simbol scatter si iti da accesul la o bonificatie cu rotiri gratuite. In timpul rundei de rotiri gratuite vor aparea 10 scuturi pe care trebuie să le selectați pentru a descoperi surprizele.
După selectarea scutului, bonusul începe de la bază cu 6 rotiri gratuite, plus ceea ce ai câștigat în timpul selecției scutului.


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartan Fire este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Pirati Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Eagles Wings
9 ani in urma
522 Jucate
Pirate 2
8 ani in urma
523 Jucate
5 Dazzling Hot
5 ani in urma
473 Jucate
HellRaiser
8 ani in urma
492 Jucate
Biliards Master Pro
10 ani in urma
322 Jucate
Blade
9 ani in urma
564 Jucate
Book of Sheba
2 ani in urma
655 Jucate
Euro Slot
9 ani in urma
403 Jucate
Like a Diamond
6 ani in urma
407 Jucate
Lost Treasures
10 ani in urma
315 Jucate
Ra’s Legend
6 ani in urma
470 Jucate
The Gladiator
8 ani in urma
431 Jucate