Spartan Fire


4 luni in urma 118 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartan Fire:

Lightning Box te invita in universul celor mai curajosi spartani cu Spartan Fire un nou slot spectaculos, lansat în iulie 2020. Acest joc are o grafica de inalta calitate, animatiile sunt interesante iar coloana sonora este antrenanta.
Simbolurile care apar in timpul jocului sunt reprezentate de un capitan al piratilor, o casca de spartan, un razboinic cu o sabie si multe altele.
Jocul la aparate Spartan Fire include o interfata moderna care include 5×4 tamburi si 40 linii castigatoare. Pariurile variaza intre 0,40 si 40, in timp ce RTP-ul are o valoare de 95,85%.
Spartan Fire include trei simboluri wild reprezentate de un spartan cu o sabie, o spartana si o casca de spartan.
Aceste simboluri pot inlocui orice simbol din joc pentru a crea combinatii castigatoare.
De asemenea, scutul este un simbol scatter si iti da accesul la o bonificatie cu rotiri gratuite. In timpul rundei de rotiri gratuite vor aparea 10 scuturi pe care trebuie să le selectați pentru a descoperi surprizele.
După selectarea scutului, bonusul începe de la bază cu 6 rotiri gratuite, plus ceea ce ai câștigat în timpul selecției scutului.


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartan Fire este primul joc adaugat in data de 23-septembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Pirati Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Treasures of Troy
3 ani in urma
96 Jucate
Always Hot Deluxe
4 ani in urma
187 Jucate
Voodoo Magic
o săptămână in urma
11 Jucate
Big Bear
2 ani in urma
173 Jucate
Sumatran Storm
4 ani in urma
124 Jucate
Silver Surfer
7 ani in urma
106 Jucate
Royal Secrets
3 ani in urma
212 Jucate
Crystal Cavern
7 ani in urma
108 Jucate
Book of Lords
2 ani in urma
193 Jucate
Ramses Book
2 ani in urma
134 Jucate
The Finer Reels of Life
8 ani in urma
106 Jucate
Excalibur ca la aparate
8 ani in urma
97 Jucate