Spartacus Megaways


cod adsense
3 ani in urma 691 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Reel Rush
10 ani in urma
634 Jucate
Flash Arcade Solitaire
10 ani in urma
556 Jucate
Lost Treasures
11 ani in urma
409 Jucate
Dolphin’s Pearl
11 ani in urma
795 Jucate
Wolf Moon
6 ani in urma
593 Jucate
Tower Solitaire
11 ani in urma
400 Jucate
Fruits’n Royals
10 ani in urma
444 Jucate
Dolphin’s World
6 ani in urma
525 Jucate
Hotline
6 ani in urma
704 Jucate
Silly Slots
10 ani in urma
394 Jucate
Mayan Moons
6 ani in urma
424 Jucate
Queen of the Nile
9 ani in urma
536 Jucate