Spartacus Megaways


cod adsense
10 luni in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Biliard cu masini
9 ani in urma
140 Jucate
Texas Tea
4 ani in urma
168 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
1 an in urma
396 Jucate
Columbus Deluxe
8 ani in urma
151 Jucate
Versailles Gold
6 ani in urma
311 Jucate
Burning Hot
6 ani in urma
300 Jucate
Renegades
4 ani in urma
149 Jucate
White Buffalo
6 ani in urma
146 Jucate
Bere la aparate
8 ani in urma
151 Jucate
Gold in Bars
6 ani in urma
139 Jucate
Crazy Bugs II
4 ani in urma
166 Jucate
Ruleta gratis
9 ani in urma
184 Jucate