Spartacus Megaways


cod adsense
2 ani in urma 498 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Hot Choice Deluxe
2 ani in urma
600 Jucate
Dragons Dynasty
7 ani in urma
412 Jucate
Goosy Pool
10 ani in urma
288 Jucate
Dinos Rhino
10 ani in urma
261 Jucate
Alaxe in Zombieland
8 ani in urma
290 Jucate
Book Of Maya
6 ani in urma
374 Jucate
Queen Isabella
7 ani in urma
373 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
463 Jucate
Rome and Egypt
9 ani in urma
387 Jucate
Fruit Cocktail
10 ani in urma
1624 Jucate
Spartania slot
10 ani in urma
259 Jucate
Pirates Slots
9 ani in urma
293 Jucate