Spartacus Megaways


5 luni in urma 138 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Hall of Gods
8 ani in urma
91 Jucate
Rooks Revenge
8 ani in urma
124 Jucate
Flash Poker
8 ani in urma
120 Jucate
Luxor Valley
7 ani in urma
105 Jucate
40 Ultra Respin
2 ani in urma
213 Jucate
Serengeti Heat
4 ani in urma
95 Jucate
Aparate cu bani
8 ani in urma
116 Jucate
Super Slot
8 ani in urma
81 Jucate
The Legend of Olimpus
6 ani in urma
106 Jucate
Machu Picchu
7 ani in urma
158 Jucate
Mini Cleopatra
6 ani in urma
111 Jucate
Magic Dragon
4 ani in urma
104 Jucate