Spartacus Megaways


cod adsense
1 an in urma 328 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

One Arm Slots
8 ani in urma
184 Jucate
Katana Deluxe
4 ani in urma
372 Jucate
Cleopatra Regina Egiptului
4 ani in urma
215 Jucate
Magic Portals
8 ani in urma
194 Jucate
Rainbow King
6 ani in urma
173 Jucate
Super Black Jack
8 ani in urma
171 Jucate
Shadow Diamond
7 ani in urma
224 Jucate
Animals Slot
8 ani in urma
159 Jucate
Gnome
8 ani in urma
486 Jucate
Sunny Fruits
2 ani in urma
392 Jucate
Boomanji
8 ani in urma
204 Jucate
Cars And Cash
9 ani in urma
163 Jucate