Spartacus Megaways


cod adsense
2 ani in urma 607 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Makai Video Poker
10 ani in urma
419 Jucate
Game of Luck
5 ani in urma
592 Jucate
Genius of Leonardo
5 ani in urma
598 Jucate
Lemon Cherry
4 ani in urma
518 Jucate
Ocean Slots
10 ani in urma
412 Jucate
Aparate cu septari
10 ani in urma
562 Jucate
Mayan Moons
5 ani in urma
384 Jucate
Burning Wins
5 ani in urma
408 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
3 ani in urma
791 Jucate
Star Trek
9 ani in urma
426 Jucate
Fruit Cocktail
10 ani in urma
1779 Jucate
Sizzling Hot Extreme
10 ani in urma
512 Jucate