Spartacus Megaways


cod adsense
1 an in urma 429 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Joker Golf Solitaire
9 ani in urma
205 Jucate
The 100,000 Pyramid
4 ani in urma
429 Jucate
Mayan Gold
5 ani in urma
310 Jucate
Aztec Spins
2 ani in urma
430 Jucate
Buffalo Hunter
2 ani in urma
321 Jucate
Cherry Slot
9 ani in urma
296 Jucate
Quest to the West
2 ani in urma
405 Jucate
Prowling Panther
7 ani in urma
253 Jucate
HellRaiser
7 ani in urma
275 Jucate
Penguin Style
5 ani in urma
348 Jucate
Lucky Roulette
9 ani in urma
208 Jucate
Sunny Fruits
2 ani in urma
501 Jucate