Spartacus Megaways


2 luni in urma 70 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Megaways:

Daca esti un fan al sloturilor cu gladiatori precum celebrul joc Spartacus de WMS, atunci poti testa si Spartacus Megaways un joc la aparate propus tot de compania WMS Gaming. Acesta noua versiune viene cu o interfata moderna care include 6 tamburi si pana la un milion moduri de castig.
Combina simbolurile de gladiatori, lei, scuturi romane si casti de gladiatori, cu ajutorul cărora poți acumula premii impresionante care îți vor transforma experiența de joc într-o experiență plină de distracție și culoare.
Gladiatorul este un simbolul wild, poate ateriza in orice pozitie pe tamburi cu exceptia tamburului 1 si 6. Amfiteatrul este un alt simbol special, are rol de bonus si poate activa cea mai interesanta caracteristica din joc. In acesta runda de rotiri gratuite, jucatorii pot captura pana la 16 rotiri speciale. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Megaways este primul joc adaugat in data de 17-august -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Spin Video Poker Deluxe
7 ani in urma
62 Jucate
Grace of Cleopatra
5 ani in urma
72 Jucate
Medical Mania Slots
7 ani in urma
49 Jucate
Panda Magic
4 ani in urma
86 Jucate
Hot Choice Deluxe
3 luni in urma
100 Jucate
Platinum Pyramid
7 ani in urma
53 Jucate
Mega Hot
7 ani in urma
77 Jucate
Sporty Slot
7 ani in urma
62 Jucate
Red Sands
8 ani in urma
72 Jucate
Flame Fruits
6 ani in urma
83 Jucate
Wolf Moon
3 ani in urma
75 Jucate
Battleship
7 ani in urma
75 Jucate