Spartacus Gladiator of Rome


cod adsense
4 ani in urma 587 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Gladiator of Rome:

Exploreaza Imperiul Roman si descopera istoria celui mai puternic gladiator al tuturor timpurilor cu Spartacus Gladiator of Rome slot, un joc propulsat de WMS Gaming cu o tematica inspirata din era romana si premii fantastice de pana la 1,250 credite. Eroul principal al acestui joc la aparate este Spartacus iar restul simbolurilor incorporate pe ecranul principal sunt reprezentate de scuturi romane, caschete de razboinici, logo-ul jocului, o frumoasa regina si multe altele.
Jocul slot Spartacus Gladiator of Rome vine cu o configuratie unica unde ve-ti gasi doua seturi de taburi de 5×3 si 5×12. Acest set de tamburi incorporeaza un total de 100 linii castigatoare.
Ai doua simboluri speciale in acest joc iar unul dintre ele iti da accesul la o runda speciala de rotiri automate unde poti captura pana la 20 rotiri gratuite si un multiplicator de x20 pariul alocat. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Gladiator of Rome este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Count
7 ani in urma
428 Jucate
Cleopatras Coin
8 ani in urma
287 Jucate
Golden Jungle
6 ani in urma
384 Jucate
King The Lion Heart
7 ani in urma
312 Jucate
Pandora’s Box
10 ani in urma
325 Jucate
Magic Rewards
4 ani in urma
469 Jucate
Atlantis Slot
10 ani in urma
432 Jucate
Arabian Nights
9 ani in urma
418 Jucate
Colossus Fruits
3 ani in urma
541 Jucate
Aztec Gold
9 ani in urma
484 Jucate
Joker Golf Solitaire
10 ani in urma
298 Jucate
Hot Fruits Deluxe
3 ani in urma
798 Jucate