Spartacus Gladiator of Rome


cod adsense
4 ani in urma 438 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Gladiator of Rome:

Exploreaza Imperiul Roman si descopera istoria celui mai puternic gladiator al tuturor timpurilor cu Spartacus Gladiator of Rome slot, un joc propulsat de WMS Gaming cu o tematica inspirata din era romana si premii fantastice de pana la 1,250 credite. Eroul principal al acestui joc la aparate este Spartacus iar restul simbolurilor incorporate pe ecranul principal sunt reprezentate de scuturi romane, caschete de razboinici, logo-ul jocului, o frumoasa regina si multe altele.
Jocul slot Spartacus Gladiator of Rome vine cu o configuratie unica unde ve-ti gasi doua seturi de taburi de 5×3 si 5×12. Acest set de tamburi incorporeaza un total de 100 linii castigatoare.
Ai doua simboluri speciale in acest joc iar unul dintre ele iti da accesul la o runda speciala de rotiri automate unde poti captura pana la 20 rotiri gratuite si un multiplicator de x20 pariul alocat. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Gladiator of Rome este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Book of Magic
8 ani in urma
329 Jucate
Desert Treasure 2
10 ani in urma
227 Jucate
Indian Gold
4 ani in urma
300 Jucate
Aparate Fruit
9 ani in urma
316 Jucate
Great Magic
8 ani in urma
310 Jucate
Book of Cai Shen
1 an in urma
294 Jucate
Stoats Stash
9 ani in urma
275 Jucate
Horus Temple
6 ani in urma
328 Jucate
Crown Jewels
7 ani in urma
275 Jucate
Lucky Pharaoh
4 ani in urma
306 Jucate
Sizzling Hot Extreme
10 ani in urma
378 Jucate
Star Attraction
5 ani in urma
288 Jucate