Spartacus Gladiator of Rome


cod adsense
4 ani in urma 655 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Spartacus Gladiator of Rome:

Exploreaza Imperiul Roman si descopera istoria celui mai puternic gladiator al tuturor timpurilor cu Spartacus Gladiator of Rome slot, un joc propulsat de WMS Gaming cu o tematica inspirata din era romana si premii fantastice de pana la 1,250 credite. Eroul principal al acestui joc la aparate este Spartacus iar restul simbolurilor incorporate pe ecranul principal sunt reprezentate de scuturi romane, caschete de razboinici, logo-ul jocului, o frumoasa regina si multe altele.
Jocul slot Spartacus Gladiator of Rome vine cu o configuratie unica unde ve-ti gasi doua seturi de taburi de 5×3 si 5×12. Acest set de tamburi incorporeaza un total de 100 linii castigatoare.
Ai doua simboluri speciale in acest joc iar unul dintre ele iti da accesul la o runda speciala de rotiri automate unde poti captura pana la 20 rotiri gratuite si un multiplicator de x20 pariul alocat. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Spartacus Gladiator of Rome este primul joc adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Majestic King Expanded Edition
3 ani in urma
773 Jucate
Money Farm
6 ani in urma
379 Jucate
Spartacus Gladiator of Rome
5 ani in urma
655 Jucate
Alchemy Fortunes
2 ani in urma
378 Jucate
After Night Falls
10 ani in urma
356 Jucate
Super Fast Hot Hot
5 ani in urma
487 Jucate
Wild West
9 ani in urma
378 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
10 ani in urma
572 Jucate
Vikings Expansion
8 ani in urma
414 Jucate
Iron Man 2
10 ani in urma
394 Jucate
Big Dollar Slots
10 ani in urma
308 Jucate
Cirese ca la aparate
10 ani in urma
485 Jucate