Sizzling Hot Mobile


cod adsense
5 ani in urma 596 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sizzling Hot Mobile:

Profita de ocazia unica de a juca pe mobil sau tableta unul din cele mai apreciate jocuri slot cu fructe intitulat Sizzling Hot Mobile. Acest joc este cunoscut de multi jucatori din lumea intrega ca fiind unul din cele mai populare in lumea intreaga iar acum ai posibilitatea de a juca in versiunea pentru mobil jocul ca la aparate Sizzling Hot Mobile. In comparatie cu versiunea anterioara vei observa ca interfata este putin schimbata iar controalele jocului sunt situate in partea dreapta a ecranului. Simbolurile sunt create in stil modern iar interfata include un total de 5 linii active integrate in 3 randuri si 5 tamburi. Bugetul are o valoare de 1,000 credite iar pariul maxim poate fi reglat la 1,000 credite.
Jocul include un simbol scatter, reprezentat de o stea de culaore galbena. Acest simbol nu poate declansa o runda de rotiri gratuite dar poate oferi un premiu modic de 250 credite. La polul opus, simbolul de sapte de culoare rosie poate oferi Jackpotul jocului daca cinci simboluri similare apar pe o linie activa iar pariul alocat are valoarea maxima. De asemenea, in acest joc poti profita de functia de joc la risc care te ajuta sa deblezi sau chiar sa triplezi castigurile din respectiva runda. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Sizzling Hot Mobile este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Asian Attraction
6 ani in urma
479 Jucate
Solitaire
10 ani in urma
446 Jucate
Roaring Forties
9 ani in urma
809 Jucate
Savanna’s Life
5 ani in urma
497 Jucate
Safe cracker slot
10 ani in urma
358 Jucate
Lucky 8 Line
10 ani in urma
362 Jucate
PandaMania
5 ani in urma
562 Jucate
Sushi Bar
10 ani in urma
379 Jucate
Animale la aparate
10 ani in urma
385 Jucate
Spartan Fire
3 ani in urma
690 Jucate
The Magic Flute
8 ani in urma
393 Jucate
Loveste bila
10 ani in urma
360 Jucate