Sizzling Hot Mobile


cod adsense
3 ani in urma 203 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sizzling Hot Mobile:

Profita de ocazia unica de a juca pe mobil sau tableta unul din cele mai apreciate jocuri slot cu fructe intitulat Sizzling Hot Mobile. Acest joc este cunoscut de multi jucatori din lumea intrega ca fiind unul din cele mai populare in lumea intreaga iar acum ai posibilitatea de a juca in versiunea pentru mobil jocul ca la aparate Sizzling Hot Mobile. In comparatie cu versiunea anterioara vei observa ca interfata este putin schimbata iar controalele jocului sunt situate in partea dreapta a ecranului. Simbolurile sunt create in stil modern iar interfata include un total de 5 linii active integrate in 3 randuri si 5 tamburi. Bugetul are o valoare de 1,000 credite iar pariul maxim poate fi reglat la 1,000 credite.
Jocul include un simbol scatter, reprezentat de o stea de culaore galbena. Acest simbol nu poate declansa o runda de rotiri gratuite dar poate oferi un premiu modic de 250 credite. La polul opus, simbolul de sapte de culoare rosie poate oferi Jackpotul jocului daca cinci simboluri similare apar pe o linie activa iar pariul alocat are valoarea maxima. De asemenea, in acest joc poti profita de functia de joc la risc care te ajuta sa deblezi sau chiar sa triplezi castigurile din respectiva runda. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Sizzling Hot Mobile este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Call of the Colosseum
6 ani in urma
194 Jucate
Fishy Fortune Slot
9 ani in urma
170 Jucate
Frog Royale
9 ani in urma
247 Jucate
The Incredible Hulk
9 ani in urma
213 Jucate
The Explorers
4 ani in urma
256 Jucate
Lucky Clover
4 ani in urma
293 Jucate
Hot Choice Deluxe
1 an in urma
363 Jucate
Joker Golf Solitaire
9 ani in urma
163 Jucate
Hot Fruits 27
1 an in urma
470 Jucate
Rock Climber Deluxe
5 ani in urma
202 Jucate
Dolphin’s Pearl
9 ani in urma
347 Jucate
Zanzibar
7 ani in urma
193 Jucate