Sizzling Hot Mobile


cod adsense
4 ani in urma 497 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Sizzling Hot Mobile:

Profita de ocazia unica de a juca pe mobil sau tableta unul din cele mai apreciate jocuri slot cu fructe intitulat Sizzling Hot Mobile. Acest joc este cunoscut de multi jucatori din lumea intrega ca fiind unul din cele mai populare in lumea intreaga iar acum ai posibilitatea de a juca in versiunea pentru mobil jocul ca la aparate Sizzling Hot Mobile. In comparatie cu versiunea anterioara vei observa ca interfata este putin schimbata iar controalele jocului sunt situate in partea dreapta a ecranului. Simbolurile sunt create in stil modern iar interfata include un total de 5 linii active integrate in 3 randuri si 5 tamburi. Bugetul are o valoare de 1,000 credite iar pariul maxim poate fi reglat la 1,000 credite.
Jocul include un simbol scatter, reprezentat de o stea de culaore galbena. Acest simbol nu poate declansa o runda de rotiri gratuite dar poate oferi un premiu modic de 250 credite. La polul opus, simbolul de sapte de culoare rosie poate oferi Jackpotul jocului daca cinci simboluri similare apar pe o linie activa iar pariul alocat are valoarea maxima. De asemenea, in acest joc poti profita de functia de joc la risc care te ajuta sa deblezi sau chiar sa triplezi castigurile din respectiva runda. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Sizzling Hot Mobile este primul joc adaugat in data de 24-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

40 Flaming Lines
5 ani in urma
490 Jucate
Secret Elixir
5 ani in urma
309 Jucate
Pawn Stars
8 ani in urma
380 Jucate
Book of Ra
8 ani in urma
560 Jucate
The Incredible Hulk
10 ani in urma
496 Jucate
Let it Ride
9 ani in urma
311 Jucate
After Night Falls
10 ani in urma
297 Jucate
Banana Splash
9 ani in urma
294 Jucate
Carti 21
9 ani in urma
553 Jucate
Major History
8 ani in urma
338 Jucate
Halloween Fortune
10 ani in urma
357 Jucate
Aparate slot cu cirese
9 ani in urma
298 Jucate